AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Zabýváme se a nabízíme: -polepy aut -tónování autoskel -okenní fólie -péče o vůz - design -reklama a tisk.

Autoservis, autodílna: -diagnostika všech elektronických systémů a značek automobilů -opravy osobních a užitkových motorových vozidel -přípravy na STK, emise a jejich provedení -údržby vozidel -diagnostika VAG-COM, LOGIC a AUTOSCOP II -montáž autodoplňků (denní světla, autoalarmy, centrální zamykání, imobilizéry, automatické ...

Prodej, montáž - multimédia do auta - autohifi - digitální TV tunery - autoalarmy i s GSM zařízením - centrální zamykání - imobilizéry - antiradary - laserové rušičky - couvací kamery - parkovací senzory - elektronické knihy jízd.

Společnost KAPS AUTOMATIC, s.r.o. zajistí vše pro automatické převodovky. Dbáme především na kvalitu práce, rychlost a spokojenost zákazníka. Specializujeme se na opravy automatických, mechanických a variátorových převodovek a to vše včetně výměny olejových náplní v automatických převodovkách. Provádíme také repase hydrodynamických a ...

Výroba, oprava, servis: -svařované autoplachty pro všechny typy nákladních, osobních automobilů -plachty na přívěsné vozíky -atypické plachty, kryty (zemědělské, lesnické stroje, sportovní lodě atd.) -markýzy -bazény z plachtových PVC materiálů včetně kovových konstrukcí -plachty, kryty, zastřešení (bazény, vodní nádrže, čistírny ...

Velkoobchod, maloobchod: - autodíly, náhradní díl pro automobil - autopříslušenství, příslušenství pro automobily - rozvoz zboží v Brno.

Autoservis, autoopravna: -opravy po velkých haváriích -drobné opravy a úpravy -klempířské práce -vyvařování -lakování -GO motorů -přetěsňování motorů -podvozkové partie, tlumiče -brzdové soustavy -výfukové systémy -elektroinstalace -alternátory, startéry -výměna čelního skla.

Telekomunikace. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, poradenství: -mobilní telefony -příslušenství pro mobilní telefony -pouzdra, nabíječky včetně stolních, baterie, antény i směrové -aktivní a pasivní držáky, -hands free -webdispečink. Montáž: -imobilizér, autoalarmy -mechanické, elektronické zabezpečení -hands ...

Nabízíme: -kompletní opravy karoserií veteránů -kompletní opravy karoserií automobilů, motocyklů, lakování Služby: -autoopravy -autoklempíř -autolakýrník -mytí vozu -čistění interiéru -renovace laku leštěním a broušením -retuš poškozeného laku -prodej autokosmetiky Pnruservis.

ASC AUTOSKLO. Prodej, montáž, oprava: - autosklo na osobní i nákladní automobil - oprava prasklina čelní sklo - tónování autosklo - bezplatná výměna z pojistné události - nové sklo s odměnou.

Oprava, servis: -automobily PEUGEOT. Práce: -karosářské -lakýrnické -měření emisí -příprava a realizace STK. Prodej: -nové i starší vozy PEUGEOT -použité náhradní díly. Služby: -montáž: -autoalarmy -zabezpečovací systémy -ruční čištění vozidel. Pneuservis.

Distribuce, prodej, dodávka, rozvoz, velkoobchod: -náhradní díly na osobní a dodávkové automobily -mechanické díly - tlumiče pérování Gabriel -výfukové systémy Tesh - automobilové řemeny Dayco - filtry Purolator - brzdové destičky Remsa - brzdové kotouče Bradi - karosářské díly Klokkerholm Karosseridele - střešní nosiče a boxy ...

Autovrakoviště, prodej použitých náhradních dílů. Ekologická likvidace vozidel: vyřízení - odvoz zdarma. Výkup železného šrotu, litiny, barevných kovů, hliníku a autobaterií. Výkup odhlášených autovraků - odvoz zdarma. Přistavení kontejneru na odvoz suti a železného šrotu. Odtahová služba na zavolání, tel.:603103874. Likvidace ...

Pneuservis: -osobní automobily, VAN, 4X4, motocykly, průmyslové a malé zemědělské vozy -servis, oprava, výměna pneumatik -výměna pneu-letní, zimní a disků -prodej pneumatik na osobní vozidla, dodávky OFFROAD -motocykly i zemědělské stroje. Autoservis: -osobní automobily, VAN, 4X4, motocykly, průmyslové a malé zemědělské vozy -Oleje ...

Maloobchod, prodej: -autodíly -autodoplňky

Maoloobchod, prodej, servis: - autoelektro - alternátory a startéry - náhradní díly - dynamo.

Prodej použitých autodílů na japonské a korejské vozy - opravy silničních vozidel - pneuservis - výkup vozů v jakémkoliv stavu i poškozené. - ekologická likvidace vozidel.

Prodej, montáž: -náhradní díly pro automobily evropské a japonské výroby -karosářské díly -motorové díly -brzdové součásti -díly řízení -podvozkové díly -tlumiče pérování -výfukové systémy -elektronika motoru -lanovody a silentbloky -autoskla.

Autoservis, autoopravna: -mechanické opravy vozidel ŠKODA, FAVORIT, FELICIA, pozáruční opravy -přípravy na STK -geometrie Drobný prodej: -náhradní díly a oleje TOTAL.

Prodej: -motocykly a doplňky -malé motocykly Babeta -skútry PIAGGIO -moto oděvy-bundy a kalhoty, kukly, termoprádlo-termokošile, atd. -přilby NOLAN, UVEX, CABERG, ASCI, SUOMI, DRIVER, SHARK -doplňky-kufry, nosiče, větrné štíty, tankbagy, brašny.

Autoservis, autoopravna: -opravy osobních, dodávkových a lehkých nákladních vozidel. Opravujeme všechny značky, zaměrujeme se na Opel a Škoda. Pneuservis, příprava na STK*, emise Klimaservis, plnění klimatizací. Diagnostika. Maloobchod s náhradními díly: -tlumiče pérování a příslušenství -spojky, hydraulická zdvíhátka ...

Prodej, servis: -zahradní technika -lesní technika -zahradní mechanizace -lesní mechanizace -motorové pily, pila STIHL -náhradní díly -konev, motorový postřikovač -hobby nářadí. Autorizovaný prodej a servis STIHL, VIKING a STIGA. Servis nákladních a užitkových vozidel - IVECO, MAN, DAF, a RENAULT, AVIA, LIAZ, TATRA. - diagnostika, ...

Oprava, repase: -hydrodynamický měnič -hydraulický rozvaděč, mechatronic -výměna oleje v automatické převodovce -prodej převodových olejů a náhradních dílů E-shop, prodej maziv, olejů, autokosmetiky a přísad do motorů. Nabídka autodílů pro vozy Audi, BMW, Ford, Mercedes, Volkswagen, Škoda a další.

Přestavba vozidel - sanitní vozidla, valníkové, skříňové a sklopné nástavby, asistenční vozy. Trezory do vozu. Valníky, sklápěče, skříně.

Výroba autobusových skiboxů a závěsných zavazadlových skříní s homologací. Montáž laminátových skiboxů na většinu typů autobusů a minibusů. Výroba laminátových skříní. Sídlo: Ječná 1724/24 621 00 Brno, Řečkovice Jihomoravský kraj