AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Prodej autodílů, autodoplňků ad.

Obchod, prodej, montáž, instalace amerických, okenních fólií SunTek pro okenní skla osobních, dodávkových, užitkových a terénních automobilů (aplikace bez demontáže skel): -zadní sklo vždy z jednoho kusu -fólii formátujeme speciální technologií -montáž autofólií na tyto značky vozidel - Alfa, Aston Martin, Audi, Rover, BMW, ...

Velkoobchod, distribuce, prodej: -náhradní díly pro opravu karoserií osobních, nákladních automobilů -garážová technika.

Prodej, montáž, servis PB topení do užitkových automobilů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -maziva, oleje, kapaliny do motorů -auto, moto oleje: Mobil, Castrol, Total, Shell, Divinol, Kuttenkeuler, Fuchs, Lotos, BP, OMV -převodové oleje -autobaterie Banner, Varta, Akustar.

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001. Autorizovaný prodej a servis vozidel ŠKODA. Autorizovaný servis vozidel VOLKSWAGEN a SEAT. Autosalon, autoservis, mycí linka, prodej ojetých vozidel všech značek, originálních náhradních dílů a příslušenství: -nová vozidla ŠKODA FABIA, FABIA COMBI, FABIA SEDAN, OCTAVIA CITIGO, OCTAVIA ...

Opravy karoserií: rekonstrukce dřevěných skeletů, opravy oplechování, výroba nových dílů. Renovace interiérů Stavba celých karoserií Renovace celých vozů

Nabídka: - zimní lyžařské zájezdy, sportovní akce a prodloužené víkendy v Alpách, Dolomitech, Rakousku, Francii, Itálii i celé Evropě - zájezdy individuální a skupinové zájezdy, pobyty pro školy a další - půjčovna lyží a střešních boxů.

Služby v oblasti třidění, kontroly a měření dílců v automobilovém průmyslu.

Prodej, leasing, servis, oprava vozů ŠKODA a SsangYong: -nové automobily: -tel.537038218 -ojeté vozy, bazar: -prodej, výkup na protiúčet i do komise -odhady vozidel -náhradní díly, příslušenství. Oprava, servis, práce: -klempířské -lakýrnické, ošetřování dutin a podvozků -stanice měření emisí -pneuservis -mycí linka, ...

Provoz autoservisu a pneuservisu. Prodej a montáž náhradních dílů, doplňků a autorádií.

Zásobujeme automobilový a motorový průmysl tak jako všeobecné strojírenství s cenově výhodnými a jakostně hodnotnými díly z kontinuálně litého materiálu.

Montážní středisko. - osobní, nákladní a autobusová skla.

Prodej, e-shop motoeleje. Autokosmetika. Filtry.

Prodej autolaky, leštěnky, tekuté řetězy pro automobily. Dodávka pro maloobchodní prodejce, čerpací stanice, myčky, autoservisy, autokluby, tuning kluby.

Prodej, obchod: -náhradní díly automobilů Škoda, Favorit, Felicia, Octavia -autopříslušenství -autobaterie VARTA včetně nabíjení. Půjčovna aut* k dlouhodobému pronájmu: -FELICIA, OCTAVIA, FORD.

Prodej, internetový obchod, e-shop, servis, montáž, poradenství: - výrobky značek Thule, MontBlanc a Automaxi - nosiče, boxy a doplňkový sortiment těchto značek. Půjčovna: - nosiče - nosiče kol - boxy - sněhové řetězy.

Výhradní zastoupení značky NEXA AUTOCOLOR: -opravárenské autolaky (mikrogelová echnologie Aquabase, Aquadry) -lakovací systémy 2K, TURBO PLUS, Aquabase -doprovodné spotřební materiály pro lakovny 3M, COLAD -lakovací kabiny, přípravná stání, přípravny barev SAIMA -brusivo, maskovací systémy, ochranné nástřiky, prostředky ochrany proti ...

Servis motorových vozidel a prodej náhradních dílů automobilů.

Výměna, oprava autoskla. Chiptuning.

Prodej - nabíjecí technika autobaterie - svařovací technika.