AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Výroba, prodej, vývoj: -stupačkových setů -vývoj a výroba dílů pro závodní motocykly -výroba brzdových hadic na míru dle požadavku zákazníka.

Prodej náhradní díly na nákladní automobily.

Prodej: - autodíly Autoservis.

Maloobchod, prodej: -autodíly -autodoplňky

Maoloobchod, prodej, servis: - autoelektro - alternátory a startéry - náhradní díly - dynamo.

Prodej použitých autodílů na japonské a korejské vozy - opravy silničních vozidel - pneuservis - výkup vozů v jakémkoliv stavu i poškozené. - ekologická likvidace vozidel.

Oprava, repase: -hydrodynamický měnič -hydraulický rozvaděč, mechatronic -výměna oleje v automatické převodovce -prodej převodových olejů a náhradních dílů E-shop, prodej maziv, olejů, autokosmetiky a přísad do motorů. Nabídka autodílů pro vozy Audi, BMW, Ford, Mercedes, Volkswagen, Škoda a další.

Velkoobchod halogenových žárovek pro automobilový průmysl. Výroba: -žárovky standardní 230V, 240V -iluminační 230V, 240V -svíčkové 230V, 240V -reflektorové 230V, 240V -dlouhoživotnostní 240V -nízkovoltové 24V -kompaktní -úsporné zářivky E27, E14 -infraredy -neodymové žárovky -LED žárovek -LED svítidel -LED diodové zdroje ...

Autoslužby, autodíly. Prodej, maloobchod, dodávka autodíly. Náhradní díly na automobily, vozdila, auta, auto. Oprava, servis vozidel, automobilů. Bosch car service.

J&M servis Autoservis, pneuservis. Náhradní díly na autobusy, nákladní vozidla, návěsy a přívěsy. Přeprava osob a nákladů. Půjčovna lodí. Motosport.

Autoklempírna. Oprava, servis: -karoserie automobilů.

Náhradní díly, příslušenství, autokosmetika, oleje.

Autoservis: -specialista na vozy PEUGEOT, CITROEN, RENAULT francouzské výroby. Prodej, oprava, servis, leasing, pojištění všech značek. Prodej, obchod: -náhradní díly -disky, tlumiče, ráfky. Autoservis: -servis -veškeré mechanické práce -diagnostika vozidel -kontrola podvozku -měření sbíhavosti na HEKA testeru -klimatizace (čištění, ...

Obchod, výroba, servis: -pneumatiky: -osobní, lehké nákladní, nákladní, 4x4, zemědělské -disky: -široký výběr alu i plechových. -hadice, koncovky: -komplety hydraulických hadic na důlní, stavební, zemědělské stroje, pro různá strojní zařízení -přívěsy firmy Agados -čtyřkolky Journeyman a AIE -autoservis: -přezouváme osobní, nákladní, ...

Likvidace aut, výkup a prodej aut, ruční mytí a čištění aut, prodej náhradních dílů

Prodej: -náhradní díly na automobily všech značek -motorkové díly -doplňky a maziva -autobazar. Půjčovna střešních boxů. Mycí centrum: -ruční mytí karoserie -ruční čištění interiéru -voskování karoserie -renovace karoserie a světlometů.

Prodej, e-shop, eshop: - náhradní díly - pneumatiky. Autoservis Pneuservis

TURBODMYCHADLA - opravy, servis a prodej všech typů turbodmychadel pro motory osobních, nákladních a drážních (lokomotivních) vozidel, zemědělských a stavebních strojů. OCHRANA PODVOZKŮ A DUTIN: -profesionální ošetření podvozku a dutin karoserie -nástřiky značkovými přípravky BODY, ROBELO, dokonalá ochrana proti korozi, vlhkosti, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad (široký sortiment): -náhradní díly na motory a podvozky osobních a nákladních automobilů od světových výrobců -kluzná ložiska motoru, ventily, hlavy válců, vodní čerpadla, vstřikovací trysky, vložky válců, vačkové hřídele, hlavové šrouby, těsnění motorů, gufera, napínací vodící kladky, zdvihátka ...

Autoservis a pneuservis Rosice. Provádíme opravy motorů, převodovek, brzd, výměny provozních kapalin a čelních skel. Autolakýrna, pojistné události, pneuservis.

Prodej - náhradní díly všechny typy vozů Servis - klimatizace Autoservis - osobní automobily - příprava na STK - opravy, diagnostika - výměna (brzdové destičky, tlumiče, výfuky, ložiska, motorové díly, ...) - laserová geometrie - smluvní servis a partner firmy ELIT - smluvní partner ČP uzavírání POV-HAV Pneuservis - přezouvání - ...

Prodej: -nová vozidla, automobily -náhradní díly. Autorizovaná karosárna - servisní středisko. Vlastní certifikát ISO 9001:2000.

Prodej: -ojeté automobily -japonské značky Mitsubishi, Nisan a Mazda -nové a použité náhradní díly.

Autoopravna: -měření emisí BOSCH benzin-diesel -úplná diagnostika a opravy vstřikování BOSCH benzin-diesel -seřízení motorů - spotřeby -prodej náhradních dílů: filtry palivové i vzduchové, trysky, rozvodové řemeny, selenoidy, žhavící a zapalovací svíčky, atd. Obchodní činnost. Stavba strojů s mechanickým pohonem. Zámečnictví.