AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Autoservis, pneuservis: -geometrie Bosch -diagnostika -Bosch -magnety Marelli -čištění interiérů -renovace laků -prodej náhradních dílů.

Autoservis, autoopravna: -celkové opravy osobní, užitkové automobily -karosářství -lakovna -pneuservis -provedení STK -prodej náhradních dílů -výměna autoskel.

Stylové nasvícení motorových aut: - LED neony, LED trubice - pulzovací jednotka, program blikání, dálkové ovládání.

Oprava všech osobních i užitkových vozů. Autoservis, pneuservis: -diagnostika -příprava a provedení STK -prodej náhradních dílů -prodej ojetých vozů -svařování plastů -karosářské práce -výměna čelních skel -asistenčí služba -silniční služba -odtahová služba -partner ÚAMK. Prodej briket a pelet.

Pneuservis. Prodej náhradních dílů.

Pneuservis, autoservis: - plnění klimatizací (certifikát) - prodej náhradních dílů - AUTO KELLY - opravy motocyklů.

Autoservis, autooprava: -seřizování motorů automobilů -měření emisí -příprava na STK -opravy vozidel osobních a užitkových, nákladních do 3, 5t všech značek -výměna autoskel.

Prodej, e-shop autobaterií a akumulátorů pro nákladní a osobní vozidla. AKUMA KOMFORT a TRUCK.

Vyrábíme autokoberce, autopotahy, gumové rohože a plastové vany. Internetový obchod, e-shop.

Auto Chaloupka. Autoopravna, autoservis: -diagnostika, opravy, servis, údržba automobilů, servis klimatizace -měření emisí benzin-diesel -mechanické opravy. Prodej: -náhradní díly, ND na zahraniční automobily (USA).

Prodej, maloobchod: -autodíly Škoda Nabídka výkupu, dovozu a oprav havarovaných vozidel. Zajištění příprav vozidel na STK, provádění STK.

Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství. Pneuservis. Pískování skla.

Pneuservis, autoservis. Sleva zimních pneumatik+poklice zdarma. Autobaterie, nemrznoucí směsi. Komplety: -Felicie, Fabia, Octavia.

Autoservis. Autoopravna, autoservis zahraničních automobilů, vozidel, vozidla, auta. Příprava na STK. Autoservis specializovaný na značku Saab. Prodej a montáž náhradní díly a doplňky. Karosářské práce, servis klimatizace. Pneuservis, geometrie.

Autoservis. Činnost: - opravy karoserií osobních, nákladních, speciálních vozidel a autobusů - běžné mechanické opravy os. vozidel - příprava vozidel na STK, zprostředkování EMISÍ + STK - pneuservis - přezouvání a vyvažování pneu - prodej pneu - prodej náhradních dílů a autobaterií.

Prodej -autodíly Autoelektrikářské práce Mechanické opravy. Autoservis.

Autoservis. Nabízíme opravy motorových vozidel. Montáž tažných zařízení, servis a opravy klimatizací.

Autoservis. Opravy a servis osobních automobilů všech značek. Karosářské práce. Prodej náhradních dílů.

Pneuservis-Autoservis Autoservis, pneuservis: -nákladní, osobní a moto, užitková -diagnostika, geometrie -servis klimatizací -opravy a výměny autoskel -prodej ND.

Autoservis: - plnění klimatizací, čištění, klimatizace - montáž tažných zařízení včetně zápisu do TP - výměny autoskel, autosklo - montáž autorádií, zesilovačů, autohifi, alarmů, handsfree - elektroservis, autodiagnostika - běžné opravy, výměna provozních kapalin - příprava a zajištění STK a ME.

Autoservis. Autoopravna, oprava: -automobilů, vozidel -příprava a provedení an STK -měření emisí benzinových motorů -pneuservis -klimatizace + ultrazvukové čištění -prodej náhradních dílů -autoskla oprava + výměna -montáž tažného zařízení -diagnostika -geometrie -drobné karosářské práce -opravy elektroinstalicí.

Autoservis, autoopravna: AUTOSERVIS & PNEUSERVIS -opravy tuzemských, zahraničních vozidel -opravy osobních, užitkových i nákladních automobilů -geometrie náprav -opravy startérů, alternátorů -příprava vozů na STK -pneuservis-prodej, vyvažování, oprava pneu -diagnostika VAG (Škoda, Seat, Volkswagen, Audi) -válcová zkušebna ...

Autoservis, autoopravna. Pneuservis. Diagnostika. Klimatizace. Práce: - karosářské - lakýrnické. Maloobchod, prodej: - autodíly.

Autobaterie VARTA, STARLINE, WINNER, AKUMA, OPTIMA, ZAP, MAFF, FIAMM. Disky na nákladní vozidla Lemmerz, Jantsa, Ples, Gianetti. Originální i neoriginální náhradní díly a příslušenství pro nákladní, užitková a osobní vozidla všech značek od renomovaných světových výrobců za výhodné ceny. Autoservis, servis a opravy nákladních vozidel IVECO, ...

Služby: -autoservis -opravy motorových vozidel -autoservis -diagnostika řídících jednotek -drobné karosářské práce -GO motorů -geometrie -opravy startérů a alternátorů -pneuservis a uskladnění pneu -prodej a montáž tažných zařízení -prodej náhradních dílů a pneumatik