AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - náhradní díly pro automobily - tlumiče, pérování, spojky, výfuky - stěrače, světla - brzdová hydraulika, tuningová světla - brzdové destičky, kotouče, ložiska - manžety, kladky, filtry, chladiče, - nemrznoucí směsi, oleje, plastové - karosářské díly, poloosy, přepínače - řemeny, autobaterie, ...

Vývoj, výroba: - mechanická zabezpečovací zařízení. FAB Vehicle Security Solutions. Výroba: - zámky pro automobilový průmysl. Dodávka do velkých automobilových společností, jako jsou AUDI, Škoda či Bentley.

Výroba: - díly pro automobilový průmysl: - kovové, plastové díly.

Autorizovaná montáž tažných zařízení, střešní nosiče, nosiče lyží a snowboardů, střešní boxy, nosiče kol na tažné zařízení, příslušenství viz . www.dvorak-tazna.cz

Autoservis, autoopravna - opravy dodávkových automobilů. Pneuservis. Dovoz aut ze zahraničí. Prodej náhradních dílů. Odtah vozidel.

Služby: - autoservis - pneuservis - odtah vozidel i ze zahraničí - nákup a prodej vozidel a náhradních dílů

Služby - opravna autoskla - oprava autoskel - leštění a renovace autolaku.

Služby - kontejnerová doprava - pozemní nákladní přeprava - přeprava námořní. Prodej - návěsy a přívěsy. Servis nákladních aut.

Maloobchod, velkoobchod, internetový obchod: -autodoplňky -autopříslušenství -autokosmetika -tuning.

Autoelektro Teplý Jiří Oprava, servis: -automobily, vozidla - elektro -autoelektrikář, autoelektro -opravy startérů, alternátorů -montáž rádia, alarmy aj.

Velkoobchod: -zařízení pro přestavbu osobních automobilů na LPG. Zástupce italských firem TARTARINI, VALTEK, TOMASETTO, IMZ, A.E.B.

Prodej, montáž: - autoskla na všechny typy aut - montáž atypických skel - autofólie.

Nabízí: -veškeré druhy autoskel -několik typů lepidel -montáž skel -autorádia -střešní okna.

Výroba, prodej, montáž, servis: - sportovní výfuky - koncovky výfuku jsou vyrobeny z nerezové oceli o síle 1, 5 mm, opatřeny samostatnou tlumící vložkou a logem vyrobeným kombinací gravírování a kalení. - tlumič výfuku je vyroben z černého plechu o síle 1, 5 mm - montáž všech druhů výfuků - servis sériových výfuků - opravy výfuků ...

Velkoobchod, maloobchod, internetový obchod: - náhradní díly na všechny typy osobních i užitkových vozidel - karosářské díly - akumulátory - oleje a maziva - pneumatiky a disky kol vč. hliníkových - autopříslušenství - autokosmetika. Zastupování při dopravních nehodách: - pokud jste poškozeným při dopravní nehodě, kterou jste ...

Činnost: - servis vstřikovacích trysek paliva pro automobily.

Prodej: - autodíly Autoklempířské práce Autoservis Pneuservis Odtahová služba

Autodoprava, zasilatelství, spedice: - přeprava kusových zásilek formou sběrné přepravy - skladování zboží + překládka zboží Prodej: - pneumatiky na všechny druhy vozidel - náhradní díly na ostatní zahraniční nákladní vozidla. Vedení evidence zboží v EU ( Intrastat).

Autoservis, autoopravna - servis a mechanické opravy vozidel - karosářské práce - opravy motorů - autoelektrikářské práce. Prodej autodílů. Autobazar - prodej ojetých vozů.

Autovrakoviště - ekologická likvidace vozidel Autoservis - tel.: 734621321 Pneuservis Likvidace vozů - tel.: 603330235