AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Prodej: - automobilové oleje - autobaterie - autopříslušenství. Výdejní místo: Radotínská 572/39; 743 01 Bílovec

Navštivte autorizovaný autosalon značek Peugeot a Ford v Havířově - Prostřední Suché nedaleko Orlové v okrese Karviná, kde si vyberete z nových i ojetých aut včetně vícemístných dodávek. Autosalon zajistí komplexní záruční a pozáruční servis. Provoz autopůjčovny.

Autosalon AUTO TICHÝ s.r.o. v Ostravě a v Havířově se zaměřuje na autorizovaný prodej, servis a opravy vozů značek PEUGEOT, FORD a CITROËN včetně prodeje ojetých aut. V areálu firmy je zřízeno největší centrum užitkových vozů Peugeot Professional na severní Moravě. Dále provozují autopůjčovnu, autoškolu a ruční myčku vozidel.

LOŽISKO MORAVA - Godišová Vladimíra Fulnek. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - valivá ložiska - gufera NBR, SI, VITON, FKM - klínové řemeny - šroubovací spony - těsnící kroužky (měď, hliník) - autobaterie, motobaterie - pračkové hadice zahradní, sací, olejové - lepidla, mazací tuky, oleje, autochemie, silikony, tmely

Výroba, prodej, šití, potisk: - autoplachty - na nákladní automobily, návěsy, přívěsné vozíky - krycí plachty - na pergoly, bazény.... - závěsné nehořlavé plachty pro svářeče Čalounictví.

Opravy, servis, renovace: - historické automobily (auta, vozy). Restaurování veteránů. Úpravy moderních automobilů. Přestavby vozidel. Stavby prototypů. Autoklempířské práce, oprava karosérií. Autolakýrnické práce. Autočalounické práce. Maloobchod, prodej: - náhradní díly na vozy Tatra - modely aut, převážně značky Tatra.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - automobily, vozy, vozidla značek Jaguar, Land Rover, Range Rover. Prodej: - nové, ojeté vozy, vozidla, automobily Jaguar, Land Rover, Range Rover - náhradní díly, autodíly k těmto vozidlům.

Autoservis, pneuservis. Nabídka pro firmy: - Pravidelná péče o vozový park - Výrazné množstevní slevy na materiál i práci - Pro stálé klienty první den zapůjčení náhradního auta zdarma - Certifikovaný autoservis i pro nová vozidla - kompletní pneuservis. - Lakování osobních i užitkových vozů a karosářské práce - Příprava vozu před ...

Služby: - autoservis, autoopravna - pneuservis - autopůjčovna - autobazar - prodej náhradních dílů

Společnost UNI LINE 3000 s.r.o. se zaměřuje na opravy vozidel, diagnostiku, geometrii kol, pneuservis, výměnu skel, lakýrnické a mechanické práce, servis klimatizace a mnoho dalšího.

KBK Company s.r.o. provozuje autoservis a zaměřuje se na mechanické a karosářské práce, přípravu vozů na STK a prodává náhradní díly.

Firma Autospektrum - Kozák Jaroslav se zabývá prodejem náhradních dílů na veškerá vozidla tuzemských i zahraničních značek. Současně také nabízíme montáž tažných zařízení, výfuků, výměnu autoskel, olejů a filtrů a komplexní servis vozidel. Dále provádíme výměnu autoskel z povinného ručení a připojištění motorových vozidel. Naši provozovnu ...

NAŠE PRAJZSKÁ, s.r.o. na svém e-shopu nabízí výrobky z prajzké: - symboly - publikace - potřeby do kuchyně - módní doplňky - samolapky na auto

Společnost BREBECK Composite s.r.o. se sídlem v Šenově u Opavy se již od roku 2011 zabývá výrobou produktů z karbonových, skelných a aramidových vláken pro automobilový a letecký průmysl a také pro motorsport. Naše společnost se zabývá nejen sériovou, ale také zakázkovou výrobou. Jsme držiteleli certifikátů EN 9100:2018, ČSN EN ISO ...

Obytné auta Josef Hrachovec s.r.o. zajišťuje: - prodej ojetých obytných automobilů, příslušenstvím pro karavaning - servis a opravy elektroinstalací, opravy ledniček, - opravy topných systému Truma, opravy satelitních systémů Teleco a Oyster, včetně oprav poškozených karavanů. - montáže markýz, montáže solárních a dobíjecích systémů, ...

Pobočka. Autorizovaný servis. Opravy, běžná údržba: - vozidla, automobily. Prodej: - nové, použité návěsy, přívěsy a nástavby na užitková vozidla - náhradní díly, autodíly užitkových vozidel. Sídlo firmy: - Za Dálnicí 508, Žebrák.

Dodávka - automobilové osvěžovače vzduchu AREON CAR - osvěžovače vzduchu pro domácnosti AERON HOME

Triter solution s.r.o. je společností se specializaci na leštění a opravy laku automobilů.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - autodíly ŠKODA, náhradní díly na zahraniční vozy: - brzdové desky LUCAS - výfuky KARSIT-CZ - olejové, vzduchové, palivové filtry CLEAN - autobaterie BENNET-CZ, BANNER - svíčky BOSCH, BRISK, CHAMPION, NGK - klínové, rozvodové řemeny - tlumiče pérování

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - autodíly ŠKODA, náhradní díly na zahraniční vozy: - brzdové desky LUCAS - výfuky KARSIT-CZ - olejové, vzduchové, palivové filtry CLEAN - autobaterie BENNET-CZ, BANNER - svíčky BOSCH, BRISK, CHAMPION, NGK - klínové, rozvodové řemeny - tlumiče pérování

Specializovaný autosklo servis. Výměna autoskel: - na vozidla osobní, užitková, dodávková i nákladní. Zasklíváme také stavební, zemědělskou i manipulační techniku. Tónování autoskel provádíme přímo na automobilu bez demontáže autoskel či jiné součásti karosérie.

Bezplatná výměna čelního skla na osobní, nákladní, užitkové vozidla, dodávky, kamiony, autobusy, zemědělské stroje. Opravy autoskel. Online objednávky opravy vašeho vozidla. Opravy, servis, výměna autoskla: - autobusy - nákladní vozidla. Provádíme mobilní montáž výměny autoskla po celé ČR.

Naše firma se zabývá výkupem a zpracováním použitých automobilových a průmyslových katalyzátorů a DPF filtrů. Vykupujeme autokatalyzátory všech druhů - s keramickou vložkou, železné, kompletní i poškozené. Dále také filtry pevných částic. Vykupujeme také použité autobaterie a autokabely.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - akumulátory, baterie, autobaterie - průmyslové, přístrojové baterie - pojistky, konektory, relé, svorky, odpojovače, klaksony, vodiče, izolepy, startovací kabely, hustoměry, pneuměřiče, autolékárničky - zapalovací a žhavicí svíčky - autožárovky.

Výroba a opravy: - autoplachty na nákladní automobily, přívěsy, návěsy a kontejnery. Potisk autoplachet. Výroba: - plachet na pergoly, přístřešky - reklama řezaná - reklamní plachty a markýzy Stavba: - montážní ochranný stan pro venkovní práce - velkoplošné stany, párty stany, přístřešky - montované průmyslové haly bez základů, ...