AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Výroba: - gumárenské, plastikářské součásti pro automobily.

Výroba prototypových dílů pro pohonné jednotky vozidel Off-road. Doprava, autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní - kamionová - kontejnerová. Autoservis, servis, autoopravna, oprava: - nákladní automobily, vozy TATRA, T815 - agregáty, úpravy agregátů. - náhradní díly, autodíly na vozidla TATRA (T613, T815).

Prodej: - karosářské díly - náhradní díly a příslušenství - autodoplňky - autobaterie - výfuky - autokosmetika - střešní nosiče, tažná zařízení - filtry, oleje, maziva - světlomety a přídavná světla - disky kol, puklice - autožárovky a svíčky - autopotahy - autosedačky.

Montáž, přestavba: - automobilů na CNG/LPG. Prodej: - náhradní díly na osobní vozy. Čerpací stanice LPG. Pneuservis. Oprava, servis: - pneumatiky - měření emisí.

Velkoobchod,distributor,exportér: -pneumatik koncernu CONTINENTAL pro zahraničí -návěsy a přívěsy předních čínských výrobců do zemí Afriky a Středního východu -distributor přívěsů značky PM**. Obchodní aktivity: -zajišťování exportu českých výrobků a poradenství v oblasti zahraničního obchodu českým výrobcům ...

Prodej - autodíly - převodovky Opravy - převodovky

Prodej - náhradní díly na vozy TATRA T815 Generální opravy motorů TATRA T815

Výroba - komponenty pro automobilový průmysl Výroba - součásti ze skelných laminátů

Práce, montáž, oprava: -prodej protislunečních, bezpečnostních, kombinovaný okenních fólií a termoizolačních a protislunečních autofólií. Soudní znalec: -ceny a odhady motorových vozidel -mechanismus dopravních nehod.

Autoservis, autoopravna, servis, oprava, prodej: -užitkové automobily, vozy MULTICARA (MULTIKARA) -náhradní díly, ND, autodíly -motory pro zametací čety -celkové a běžné opravy motorů -příprava na STK -lepení brzdových obložení.

Oprava, servis, montáž: -startéry, alternátory na tuzemské i zahraniční automobily ŠKODA, AVIA, LADA, ZETOR, LIAZ, MULTIKARA (možnost výměny) -elektroinstalace všech vozidel, automobilů. Montáž: -mlhovky -autorádia -autodoplňky, autopříslušenství. Maloobchod, prodej: -elektrodíly (náhradní díly, ND) -startéry, ...

Dodávka - autoklimatizace Servis - chlazení Dodávka - chlazení Oprava, servis - klimatizace

Prodej: -náhradní díly, ND, autodíly na nákladní automobily (vozy) TATRA 815, 148.

Autorizovaný servis AUTO ŠTANGL. Autoservis, servis, autoopravna, oprava: -osobní automobily. Prodej: -náhradní díly.

Maloobchod, prodej: -autolaků DEBEER -prodej autokosmetiky PORZELACK -plnění sprejů -korekturní štětečky -příslušenství pro autolakovny -namíchání přesného odstínu na automobil -poradenství při opravách autolaků -prodej a půjčovna střešních nosičů, boxů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava: -autoakumulátory, akumulátory (autobaterie v kapacitách 35 Ah až 230 Ah pro osobní automobily, nákladní automobily pro zemědělské stroje, stavební stroje) -motobaterie (baterie v kapacitách 2 Ah-28 Ah pro motocykly, sněžné a vodní skútry) -trakční baterie (baterie v kapacitách 120 Ah-1500 Ah pro ...

Prodej - náhradní díly

Renovace - brzdové čelisti a spojkové lamely pro nákladní automobily Renovace - brzdové čelisti a spojkové lamely pro osobní automobily Výroba - brzdové trubky Renovace - brzdové čelisti a spojkové lamely pro elektromotory Renovace - brzdové čelisti a spojkové lamely pro lisy Renovace - brzdové čelisti a spojkové ...

Maloobchod, prodej: -náhradní díly, autodíly (zahraniční, tuzemské automobily). -univerzální tlumiče výfuku.

Maloobchod, prodej: -náhradní díly, autodíly, ND příslušenství ŠKODA, VAZ, LADA, AUDI, BMW, CITROEN, FIAT, FORD, MERCEDES, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, VOLKSWAGEN -oleje, kosmetická lepidla -spojlery (křídla) -tažná zařízení -autorádia -autodoplňky, autopříslušenství.

Maloobchod, prodej: -náhradní díly, ND, příslušenství na automobily LADA, VAZ, SAMARA -autobaterie -objednávkový prodej pro vozy NIVA, FIAT 125P.

Prodej: -náhradní díly, autodíly (ND) na evropské automobily, japonské vozy ŠKODA, FORD, FIAT, RENAULT, AUDI, BMW, MERCEDES, TOYOTA, DAEWOO, NISSAN, CITRÖEN, OPEL, SEAT, VOLKSWAGEN.

Autorizovaný prodejce ŠKODA-AUTO a.s. Prodej, leasing, autosalón: -osobní vozy, automobily ŠKODA. Autoservis, autoopravna, oprava: -osobní vozidla -pneuservis, pneumatiky -mytí, čištění interiérů vozidel. Odtahová služba. Prodej: -náhradní díly,autodíly ND -dálniční známky.