AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Zabezpečení vozidel a strojů. Satelitní zabezpečení vozidel, stavebních a zemědělských strojů za použití profesionálních GPS jednotek pro satelitní sledování, lokalizaci, zabezpečení a tvorbu knihy jízd. Zabezpečení přívěsů, návěsů, přepravníků na koně, obytných aut a karavanů.

Velkoobchod: -oleje MOGUL, MOBIL, GASTROL, SHELL, EMKA-motorové, převodové, hydraulické, průmyslové -chladící směsi-FRIDEX STABIL, EKO, BASF, CASTROL, G48 -brzdové kapaliny-SYNTOL 205, SYNTOL 265 -nemrznoucí kapaliny-GLACIDET -do ústředního topení-FRITHERM. -autopříslušenství-žárovky, klínové řemeny, zapalovací svíčky, ...

Opravy: -nákladní automobily -autobusy -mechanické převodovky -havarovaná vozidla. Prodej náhradních dílů. Služby: -24 hodinový provoz bez příplatku -opravy vozů MAN -opravy vozů MERCEDES -opravy vozů IVECO -opravy vozů SCANIA -garanční prohlídky a opravy návěsů Kögel -garanční opravy náprav BPW a SAF -výjezd servisního ...

Prodej: -automobily značky SUBARU -nové i ojeté vyzy SUBARU -originální náhradní díly -příslušenství. Autorizovaný prodej a servis automobilů SUBARU.

Prodej a servis náhradních dílů Multicar. Prodej nových vozidel Multicar Generální opravy Multicar M25

Autoservis: -pneuservis -náhradní díly na všechny typy automobilů do 24 hodin -diagnostika motorů -při opravách automobilů je možnost zapůjčení automobilu -montáž tažných zařízení (koupě včetně montáže např. OCTAVIA 3800 Kč). Půjčovna: -osobní automobily.

Naše firma ADUS servis zajišťuje montáž nezávislých topení značek EBERSPACHER, WEBASTO, TRUMA do osobních, nákladních a obytných automobilů, stavebních a zemědělských strojů. Prodej náhradních dílů, záruční a pozáruční servis. Záruční a pozáruční servis na výrobky WAECO a DOMETIC. Provádíme montáž nezávislých ochlazovačů a nezávislých ...

Velkoobchod, maloobchod: -auto - moto baterie VARTA, PERION, OPTIMA -autopříslušenství -autokosmetika, oleje, nabíječky atd Opravy autoelektriky, seřizování dobíjecích soustav vozidel, opravy alternátorů, startérů a podobně.

Prodej a servis náhradních dílů Multicar. Prodej nových vozidel Multicar. Generální opravy Multicar M25.

Náhradní díly : -nákup a prodej -na všechny typy vozidel formou objednávky do 3 dnů. Autoopravna vozů ŠKODA. Prodej a výměna olejů SHELL. Autopůjčovna: -osobní automobily.

Výroba a lakování plastových výlisků: -audio a video díly -díly pro automobilový průmysl -klimatizační technika.

Opravy el. příslušenství: -startéry, alternátory osobních, nákladních i užitkových vozidel. Montáže doplňků. Prodej: -autobaterie BOSCH, HAGEN, ROCKET -náhradní díly.

Oprava a servis: -automobily -zabezpečení automobilů -tažná zařízení -svařování autoplastů -čištění interierů vozidel -přestavba na LPG -příslušenství.

Prodej: -kompletní sortiment náhradních dílů ŠKODA -autodoplňky -autochemie -autobaterie.

Autoopravna: -kompletní servis -generální opravy motorů a převodových skříní -opravy osobních a dodávkových vozů -opravy elektroinstalací, startérů, alternátorů -příprava, zhotovení STK -měření emisí -náhradní díly.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, servis: -vstřikovací zařízení vznětových motorů -žhavící svíčky -palivové filtry. Autorizovaný prodejce firmy MOTORPAL, BOSCH. Prodej výrobků firem LUCAS, BRISK, Delphi, Stanadyne: -žhavící svíčky -vstřikovací trysky -vstřikovače -vstřikovací čerpadla -palivové filtry. Prodej diagnostické ...

Autorizovaný prodejce: -automobily SUBARU. Tuningové úpravy, přestavby vozidel. Prodej: -náhradní díly, autodíly.

Prodej: -autodíly a doplňky -náhradní díly -sportovní doplňky TUNING. Opravy tachometrů.

AMK - Automotoklub Trabant Klub TRABANT Klubová činnost: - info časopis pro členy klubu 5x ročně - pravidelné schůze členské základny, také 5x ročně - účast, organizace a spoluorganizace srazů, setkání Ostatní činnost: -Opravárenství (autoservis) - specializované opravárenství vozů Trabant a v omezené míře i Wartburg (lze ...

Velkoobchod autopříslušenstvím: -filtry -automobilové oleje -autokosmetika, autorohože, autopotahy -autozahrádky, nosiče na kola -ventilátory, autochladničky -příslušenství pro nákladní auta.

Prodej nových automobilů značky TOYOTA. Prodej originálních náhradních dílů a příslušenství. Servis vozů TOYOTA i ostatních značek. Karosářské práce. Prodej použitých vozů. Prodej nových automobilů na protiúčet. Výhradní dovozce nákladních terénních vozů značky SCAM (IT) pro Českou a Slovenskou republiku. Výhradní dovozce terénních vozů ...

Automobily-náhradní díly ŠKODA.

Pneuservis, autoservis: -automechanické práce -autoklempířské práce -příprava a zajištění vozů na STK* -prodej a montáž střešních oken -přebrušování brzdových bubnů a kotoučů. Půjčovna automobilů.

Půjčovna, prodej, servis: -autoboxy a nosiče.

Prodej: -náhradní díly na automobily všech značek -autodoplňky.