AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Prodej - zadní nosiče kol - autopříslušenství.

Prodej: - autodíly - náhradní díly na auta.

Instalace: - ochranné autofólie - protisluneční fólie - wrappingové fólie - fólie na zeď. Výroba: - reklama - reklamní předměty - reklamní textil.

Autoopravárenství Kopecký, s.r.o. provozuje servis osobních a nákladních automobilů, návěsů a přívěsů a prodává náhradní díly.

Půjčovna, pronájem: - karavany, obytné vozy - mikrobusy, minibusy - přívěsné vozíky - střešní boxy, střešní nosiče. Osobní přeprava: - odvoz, převozy osob. Expresní přeprava zásilek po celé ČR a EU.

Úpravy řídicích jednotek motorů, diagnostika vozů VW Group. Prodej náhradních dílů a doplňků pro osobní a dodávkové vozy všech značek.

Výroba: - karosářské a podvozkové díly, výfukové systémy pro OA - lisování (progresivní a transferové lisy od 300 t do 2000t) - svařování (bodové, obloukové, plazmové, švové) - spinning, KTL lakování - certifikace: ISO 9001:2000, ISO/TS 16949:2002, ISO 14001:2005, OHSAS 18001.

Služby: - prodej, montáže a opravy automobilových a autobusových skel - prohlídky a likvidace pojistných událostí poškozených automobilových skel - bezplatná výměna čelních skel z pojištění při splnění pojistných podmínek - maloobchod - velkoobchod s automobilovými a autobusovými skly - mobilní servis – možnost výměny skla po dohodě u ...

Prodej a renovace: - autoagregáty. Oprava, servis: - startéry - chladiče - alternátory. Výměnné středisko autoagregátů.

Opravy - klimatizace Opravy - autochladiče vodní, vzduchové, olejové Opravy - autochladiče (vodní, vzduchové, olejové) Opravy - topení

Kompletní nonstop servis autoskel zajišťuje firma CZ autosklo expert s.r.o. s pobočkou ve Světlé nad Sázavou. Pro zákazníky nejen smluvních pojišťoven provádíme výměny, opravy zadních, čelních skel pro osobní, nákladní vozidla a autobusy.

S poškozeným sklem na Vašem automobilu Vám pomůže firma CZ autosklo expert s.r.o., pobočka Havlíčkův Brod. Pro zákazníky z Vysočiny zajišťuje kompletní výměny, opravy čelních a zadních skel a nonstop servis. Mezi komplexní služby patří: - výměny, opravy připojištěných skel zdarma (bez spoluúčasti) - komunikace s pojišťovnou - nahlašovací ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - náhradní díly na nákladní vozy, auta - brzdové systémy, kotouče, destičky - filtry - nárazníky, blatníky, světla, žárovky - převodovky, spojky.....atd.

Prodej, půjčovna, servis: - přívěsy skříňové sklápěcí - jednonápravové, dvounápravové - přepravníky strojů - auto moto transportéry - dvou a tříosé vleky - prodejní stánky - přívěsy pro psy, boxy - náhradní díl. Záruční a pozáruční servis přívěsů Humbaur do 3, 5t.

Autoservis, autoopravna. Specialisté na vozy Mercedes Benz. Práce: - příprava vozidla a provedení měření emisí a STK - diagnostika vozidel všech značek. Prodej: - autodíly, náhradní díly na osobní a nákladní auta Mobilní servis na silnicích. Zajištění a likvidace dopravních nehod. Odborná montáž Ethanolu E85.

Kompletace elektrických a elektrotechnických komponentů pro automobilový průmysl a elektroprůmysl dle dokumentace dodané zákazníky ze zemí Evropské unie.

Výroba: - ocelová lana - řetězy - zvedací a manipulační technika - přibližování dřeva - sněhové řetězy - revizní a kontrolní služby

Firma AUTODOPRAVA A AUTOOPRAVNA L&M poskytuje přepravní služby i servis nákladních a osobních vozidel. Zajistíme Vám vnitrostátní a mezinárodní dopravu do 24 tun. Dále nabízíme prodej náhradních dílů všech značek pro nákladní, dodávková i osobních vozidla. Autodoprava, služby: - vnitrostátní nákladní doprava - mezinárodní nákladní doprava ...

Půjčovna, pronájem - střešní boxy a nosiče kol.

Prodej, e-shop - autorádia - autohifi - reproduktory do aut - subwoofery - zesilovače.

Autosalon CITROEN. Prodej, servis, oprava: - automobily CITROEN - bazar, ojeté vozy - náhradní díly

Služby: - autoservis - motoservis Prodej: - autodíly - motodíly - motooblečení

Služby: - opravy akumulátorů - renovace pólů baterií - opravy poškození obalů akumulátorů - zprovoznění suchých akumulátorů - opravy alternátorů, startérů - drobné opravy automobilů

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - náhradní díly pro automobily - tlumiče, pérování, spojky, výfuky - stěrače, světla - brzdová hydraulika, tuningová světla - brzdové destičky, kotouče, ložiska - manžety, kladky, filtry, chladiče, - nemrznoucí směsi, oleje, plastové - karosářské díly, poloosy, přepínače - řemeny, autobaterie, ...