AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
HPcar autodíly. Velkoobchod pro servisy: - autodíly - široké množství dodavatelů - náhradní díly: - karoserie - motor. Maloobchod: - autodíly. Servis.

Autoopravna, autoservis, autodílna, oprava: servis: -opravy po havárii na univerzálním podlahovém rovnacím rámu -servis automobilů všech značek -příprava na STK -klempířské autokarosářské práce, autokarosárna -diagnostika karoserie a náprav -přesklívání autoskel (autoskla) -konzervace dutin a podvozků -opravy plastových ...

Autoservis, pneuservis: - veškeré opravy od seřízení světlometů až po kompletní generálky motorů automobilů -diagnostika motorů -měření emisí. Prodej: - akumulátory BOSCH. - oleje Total.

Velkosklad, velkoobchod: -všechny typy autoskel (autoskla). Zasklení do 24 hodin. Prodej, maloobchod: -autoskla všechny typy -použité náhradní díly na automobily.

Prodej náhradních dílů na zahraniční vozy.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -topné vložky do zrcadel -zpětná zrcadla pro nákladní automobily.

Maloobchod, prodej: - náhradní díly na osobní, užitkové a nákladní automobily - autodíly.

Maloobchod, internetový obchod, eshop, prodej: -kovové modely automobilů a motocyklů.

Maloobchod, internetový obchod, eshop, prodej: -náhradní díly a příslušenství na automobily ŠKODA.

Velkoobchod, prodej: -motodoplňky, autodoplňky -přilby, oděvy, obuv -BELL HELMETS, ARIS -výfuky MIGASMI, SPES, BIEFFE.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Autobazar. Prodej: - automobily - náhradní díly.

Prodej: - náhradní díly a příslušenství pro motorová vozidla

Dopravní služby, doprava, přeprava: -městská hromadná doprava -zájezdová tuzemská i mezinárodní doprava autobusová -využití linkových autobusů pro zájezdy. Oprava, servis: -trolejbusy provozované v ČR -autobusy -autobusové montážní skupiny -generální opravy trolejbusů ŠKODA TR 14, 15 -opravy a diagnostika trolejbusů ŠKODA ...

Prodej aut a náhradních dílů ze zahraničí.

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.

AUTOELEKTROSERVIS: -elektronika pro automobily -autoelektronika, autoelektrika. SERVIS, PRODEJ, MONTÁŽ: -autorádia -autoalarmy, imobilizéry OPRAVY: -startéry, alternátory. SLUŽBY: -mytí a čištění vozů.

Velkoobchod a maloobchod - náhradní díly na vozy ŠKODA

Zakázková výroba: -pryžové výrobky - sortiment z technické pryže pro vozidla Liaz, Karosa a Avia. Vulkanizace.

Prodej - náhradní díly Opravy - silniční osobní vozidla

Předmět podnikání: -organizování sportovních soutěží -činnost automobilového závodníka -velkoobchod -maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím.

Distribuce,velkoobchod: -fotografický materiál: -pro amatéry i profesionály -digitální a analogové fotoaparáty -minilaby -záznamová média (audio-video-digi) -zařízení pro polygrafický průmysl Autorizovaný distributor výrobků společnosti FUJIFILM.

Výroba,velkoobchod,prodej: -kovovýrobky VODO-TOPO-PLYN: -fitinky,nátruby,trubky,dýnka, příruby,návarky,hrdla -náhradní díly do strojů,zařízení, automobilů. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -dřevěné eko-brikety. Díky nízkým nákladům jsme schopni konkurovat nízkou cenou. Sídlo: -Luhačovice,Nádražní 261. Bistro Princ: ...

Autoopravna,autoservis,servis,oprava: -osobních automobilů tuzemské,zahraniční. Práce,opravy: -mechanické -autolakovna,autolakýrnické,lakování, autolakýrník -autokarosářské úpravy,autokarosárna, autokarosérie. Přestavby,nástavby: -užitkové vozy. Montáže,prodej: -disky,navijáky,světlomety,sedačky, tažná zařízení ...

Pneuservis,protektorování,výměna: -pneumatiky. Autoservis,autoopravna,oprava,servis: -karosářské práce,oprava karoserie -REPASE - poloosy,startery,alternátory, převodovky. Maloobchod,prodej: -autopříslušenství -náhradní díly,autodíly - nové,použité. Autovrakoviště. Výkup: -autovraky,vraky. Odtahová služba. Zastoupení: ...