Pneuservisy, to není jen výměna letních a zimních pneumatik. Pneuservisy dále nabízí vyvažování kol motocyklů, automobilů i nákladních vozidel, rovnání alu-disků, opravy duší a pneumatik, drobné mechanické práce a prodej pneumatik, disků a duší.

Velkoobchod,distributor,exportér: -pneumatik koncernu CONTINENTAL pro zahraničí -návěsy a přívěsy předních čínských výrobců do zemí Afriky a Středního východu -distributor přívěsů značky PM**. Obchodní aktivity: -zajišťování exportu českých výrobků a poradenství v oblasti zahraničního obchodu českým výrobcům ...

Autoservis Pneuservis - laeserová geometrie

Bazar - plechové disky Pneuservis E-shop - pneumatiky (osobní, užitkové, off-road, motocyklové)

Pneuservis, servis, oprava: -lepení dopravních pásů -protektory -vyvažování. Maloobchod, prodej: -pneumatiky.

Autorizovaný prodejce ŠKODA-AUTO a.s. Prodej, leasing, autosalón: -osobní vozy, automobily ŠKODA. Autoservis, autoopravna, oprava: -osobní vozidla -pneuservis, pneumatiky -mytí, čištění interiérů vozidel. Odtahová služba. Prodej: -náhradní díly,autodíly ND -dálniční známky.

Autoservis,autooprava,servis,oprava: -osobní automobily,vozy -mechanické práce -diagnostika -pneuservis -výměna pneumatik. Maloobchod,prodej: -náhradní díly,autodíly,ND. Pronájem,půjčovna: -osobní a lehké dodávkové automobily.