Pneuservisy, to není jen výměna letních a zimních pneumatik. Pneuservisy dále nabízí vyvažování kol motocyklů, automobilů i nákladních vozidel, rovnání alu-disků, opravy duší a pneumatik, drobné mechanické práce a prodej pneumatik, disků a duší.

Autoservis, pneuservis. Prodej náhradních dílů. Montáž zařízení. Servis klimatizace. Dekarbonizace. Prodej střešních nosičů. X tuning.

Jiří Polívka se zaměřuje na pneuservis a autoservis užitkových a dodávkových automobilů, na mechanické opravy a údržbu.

Pneuservis. Prodej, oprava: - pneumatiky - protektory.

AUTO služby POSPÍŠIL s.r.o. se zaměřuje na půjčování osobních automobilů, servis vozidel a přezutí pneumatik.

E-shop, prodej: - pneumatiky - alu disky - plechové disky. Pneuservis.

Autoservis, pneuservis: - pneuservis osobní, Agro - opravy pneu a duší - diagnostika řídích jednotek vozidel - servis brzdového systému - výměna tlumičů, výfuků - tažná zařízení - příprava a provedení STK.

Firma RECYKLACE HORNÍK s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis. Výměna oleje a brzdových kapalin, autodiagnostika, příprava vozidle na STK. Plnění klimatizací. Pneuservis pro osobní a dodávkové vozy.

Tomáš Spáčil se zaměřuje na opravy motorových vozidel, generální opravy motorů, karosářské práce, přípravu na STK a výměnu pneumatik.

DR CARS services s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis, zaměřuje se na mechanické, karosářské a elektrikářské práce, přípravu na STK, prodej autodílů a na diagnostiku vozidel.

Pneuservis pro osobní, užitkové vozy, nákladní i autobusy. Oprava silničních motorových vozidel. Nákladní doprava sypkých materiálů. Půjčovna - naftových topidel typu THERMOBILE TA 22 - vibrační válec STAVOSTROJ VVW 3403

Radovan Olejníček pronajímá obytné vozy a provozuje autoservis a pneuservis.

Autoopravna, autoservis. Opravy, servis: - silniční a motorová vozidla: - motorické opravy - elektrikářské práce - servis klimatizací. Pneuservis. Opravy, výměny, přezutí: - pneumatiky.

Jiří Štefek provozuje autoservis, pneuservis, zaměřuje se na lakýrnické a karosářské práce, opravy a výměnu autoskel a čištění automobilů.

Naše firma nabízí ve své provozovně v Šumperku především služby autorizovaného servisu automobilů zn. SUBARU. V rámci nabízených činností poskytujeme záruční i pozáruční servis vozů značky SUBARU, mechanické a karosářské práce, služby penuservisu, dále také přípravu a provedení STK a ME a další. Zajistíme také veškeré originální i neoriginální ...

Sklápěcí nákladní doprava. Podvalníková doprava. Zemní práce. Prodej materiálů. Autoservis. Pneuservis.

Dušan Vika provozuje autoservis, zaměřuje se na výměnu a prodej pneumatik, měření emisí a prodává náhradní díly na různé vozidla.

Autoservis, pneuservis: - elektrické práce - plnění klimatizace - provedení STK - výměna čelních skel - přezutí plechových, elektronických disků - výměna kol.

Autoslužby Tichý nabízí komplexní služby od diagnostiky všech tuzemských i zahraničních značek, přes odborné poradenství a opravy vozů. Provádíme: - veškeré mechanické, elektrikařské a karosářské závady včetně výměny skel - výměna a opravy pneu - odtah vašeho nepojízdného nebo havarovaného vozidla - nutné záležitosti s pojišťovnou (i ...

AUTOSERVIS-PNEUSERVIS se stará o vozidla všech typů a značek. Široká škála služeb zahrnuje například opravy brzd, podvozků, výfuků, výměnu skel, přípravu na STK a výměnu pneu.

Auto Rosi se zaměřuje na servis a opravy motorových vozidel. Mezi činnosti společnosti se řadí autodiagnostika, pneuservis, servis brzdových a výfukových systémů, opravy podvozků, výměna olejů a filtrů, geometrie náprav a mnoho dalšího.

Autoservis Opel: - výměny olejů - opravy brzd - opravy podvozkových skupin - výměny rozvodů - opravy motorů a převodovek - opravy startérů a alternátorů - komplexní opravy - pneucentrum.

Luděk Očenášek poskytuje kompletní pneuservis osobních a užitkových vozidel a servis všech druhů vozidel. Postaráme se o zběžnou prohlídku a údržbu vozidla, provedeme ale také pečlivou přípravu na STK, odstraníme závady a opravíme i auto poškozené po dopravní nehodě. Ať už potřebujete dát do pořádku své domácí auto nebo firemní dodávku, rádi Vám ...