Pneuservisy, to není jen výměna letních a zimních pneumatik. Pneuservisy dále nabízí vyvažování kol motocyklů, automobilů i nákladních vozidel, rovnání alu-disků, opravy duší a pneumatik, drobné mechanické práce a prodej pneumatik, disků a duší.

Autoservis: -opravy vozidel -příprava na STK -karosářské práce -pneuservis -výměna olejů -odtahová služba NONSTOP. Dovoz vozidel ze zahraničí. Prodej: -použité náhradní díly z vraků. Vrakoviště.

Servis: -kompletní mechanické opravy -diagnostika motorů vč. GO motorů. Pneuservis: -pneumatiky montáž, demontáž -duše a bezdušové pneumatiky lepení -protektorování -prodej nové pneu BARUM, MICHELIN, MATADOR.

Jsme autopůjčovna osobních i užitkových vozů, prodáváme havarované automobily, použité skútry a náhradní díly, motocykly enduro. Provozujeme autoservis a pneuservis - prodáváme nové i použité pneu. Provoz odtahové služby.

-kovovýroba -servis -autoklimatizace -pneuservis -prodej

Autorizovaný prodej vozů KIA*: -RIO SEDAN, RIO KOMBI, MAGENTIS, CARNIVAL, SPORTAGE, PREGIO, SORENTO, CERATO, PICANTO. Autoservis, prodej: -ojeté vozy na leasing, zpětný leasing -havarované vozy ze zahraničí -alarmy -zabezpečovací zařízení DEFEND-LOCK -autodíly na všechny vozy. Měření emisí. Příprava a zajištění ...

Prodej, servis, leasing: -automobily NISSAN. Prodej: -náhradní díly -příslušenství. Půjčovna: -osobní auta -přívěsné vozíky -nákladní pro převoz automobilů. Autoservis: -osobní auta servis pro všdchny typy automobilů. -výměny olejů. Pneuservis. Čerpací stanice LPG BP. Prodej: -propan-butanové bomby BP.

Autoservis je špičkově vybaveným pracovištěm pro pravidelný servis i opravy vozidel všech značek: - provádění pravidelných servisních prohlídek - kontrola a seřízení geometrie - stanice měření emisí (zelená známka na SPZ) pro zážehové i vznětové motory - přezouvání a vyvažování pneumatik - přesklívání skel automobilů včetně lepených - ...

Firma jako taková vznikla v roce 1999 jako združení podnikatelů. Od roku 2004 se přetransformovala na T.O.M. PNEU s. r. o. zabývající se kompletním pneuservisem včetně oprav pneumatik za tepla. Od roku 2007 byla činnost firmy rozšířena o autoservis. Firma se zabývá kompletním autoservisem a pneuservisem pro vozy: - osobní - nákladní - ...

Prodej: - autodíly - autodoplňky. Služby: - autoservis - pneuservis.

- autorizovaná prodejní pobočka značky Volkswagen, firmy Auto Jarov s.r.o. na Mělníku - pneuservis - servis Bosch car Service

Autoservis: -všechna osobní a dodávková auta -karosářské práce -opravy karosérií na rovnací stolici -mechanické opravy, seřizování zážehových i vznětových motorů -výměny olejů MOBIL REPSOL -pneuservis, montáž a vyvažování pneu -klimatizace -geometrie náprav -příprava vozu na STK. Mytí vozidel: -karoserie ručně, motor ...

Naše služby: - autoservis - pneuservis.

Opravy všech druhů aut, včetně dodávkových. Práce mechanické: -výměna rozvodových řemenů -oprava brzd. Práce klempířské: -opravy karoserií. Pneuservis.

Autobazar. Autovrakoviště. Pneuservis. Prodej autodílů.

Pneuservisní síť a prodejce pneumatik s působností po celé ČR.

- pneuservis - servis klimatizace - mytí souprav - čištění interiérů - výkup vozidel - prodej ojetých vozidel

Provádíme opravy: - nákladních vozidel - přívěsů - návěsů. Diagnostika: - nákladních vozidel - brzdových systémů - ABS - EBS - přípojných vozidel. Nákladní autodoprava: - dovoz pitné vody - voda do bazénů - mytí vozovek - vnitrostátní a mezinárodní - kamionová přeprava. PNEUSERVIS - nákladních i osobních vozidel - ...

Pneuservis: -oprava pneumatik -lepení duší -kompletní servis -prodej nových pneumatik. Autoopravna: -mechanické a karosářské práce -příprava na STK* -oprava přípojných vozidel apod.

Autoservis, pneuservis, autopůjčovna a vrakoviště. Prodej nové, repasované i použité: - náhradní díly - výkup havarovaných vozů.

Autorizovaný dealer vozů značky ŠKODA. Montáž: -autorádia -zabezpečovací zařízení. Prodej: -vozy značky ŠKODA -autopříslušenství -náhradní díly. Servis: -záruční -pozáruční -příprava vozů na TK -pneuservis -ruční mytí vozů. Pojištění vozů v autosalonu. Práce: -klempířské -lakýrnické.