AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Prodej: -náhradní díly - ND na automobily -oleje MOGUL, CASTROL -mazivo, tuky -brzdová kapalina, destilovaná voda -autokosmetika -autodoplňky -TUNING, VELVANA, AGRIMEX.MOTIP-BARUM, VALVOLINE, TEXACO.

Nákladní doprava: -tuzemská a zahraniční -kamionová -rozvoz PHM v cisternách -provozování 3 čerpacích stanic.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -filtry pro osobní automobily -filtry pro nákladní automobily, zemědělské stroje, lesnické stroje -autodoplňky.

Autoservis: -opravy, servis osobních automobilů -příprava vozidel na STK. Služby: -odtahová služba -autodoprava -pronájem autojeřábů.

Autobazar. Nákup, prodej, leasing: -ojeté automobily. Servis automobilů.

Prodej a bazar: -scootry -čtyřkolky -pitbike -dětské moto -motopříslušenství -servis -PIAGGIO, GILERA, VESPA, BLATA, TGB, ACCESS.

Autolakovna. Práce: -karosářské -nástřiky plastů a fólií -lakýrnické práce -lakování ušlechtilých kovů.

Autovrakoviště, vrakoviště: -použité i nové náhradní díly-ND Škoda, Fiat, Opel, Citroen, Ford a dodávkové vozy -prodej tažných zařízení na všechny typy automobilů -výkup havarovaných či jinak poškozených automobilů -provádíme ekologické likvidace autovraků -autodíly.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -náhradní díly-ND na automobily -výfuky včetně montáže -světla -čepy -brzdové díly -lité disky-litá kola -filtry, oleje -karosářské díly.

Nabídka služeb Autoservisu: - opravy motorových vozidel - karosářské a lakýrnické práce - montáž tažných zařízení "BRINK a WESTFALIA" - montáž zabezpečovacích zařízení "DEFEND LOCK" - výměny čelních skel, partner pojišťoven - plnění a údržba klimatizací - prodej a montáž satelitní navigace "TomTom" - výměna olejů a destiček. ...

Pneuservis: -lepení průrazu pneu a duší -výměny duší -montáž, demontáž, vyvažování penu -servis automobilů -kompletní servis brzd a výfukového systému -tlumiče -zprostředkování STK+emise -karosářské a lakýrnické práce.

Nabízíme kompletní servis a služby automobilů a motocyklů všech značek, zprostředkování a dovoz ze zahraničí, zajištění úvěrů a nejvhodnějšího pojištění.

Prodej: -autodoplňky -tuning -sportovní úprava vozidel.

Výroba: -autoelektronika -elektronické součástky -tlumivky pro stejnosměrné motory.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly - ND všechny typy osobních a užitkových automobilů -provozní kapaliny -autochemie. Hlavní sídlo: -Vodňany, Zeyerovy sady 46, tel.:383382812, 721379880.

Autoškola: -školení řidičů vozidel s maximální povolenou hmotností do 3, 5 t.

Služby: -odtahová služba non stop -dovoz vozidel na objednávku -přeprava vozidel v ramci EU -zajištění veškerých formalit při dovozu vozidla ze zahraničí -drobné opravy automobilů.

Služby: -přestavby vozidel české výroby na LPG -měření emisí -montáž závěsných zařízení.

Autoškola: -řidičské oprávnění pro skupiny A, B, C, C+E, T, B+E -školení řidičů a referentů -profesní školení.

Pojízdné prodejny - prodej, servis, pronájem Výroba pro všechny druhy užitkových vozidel: -nástavby užitkových automobilů -valníkové nástavby -skříňové nástavby speciální nástavby podle individuálních požadavků včetně návrhu -vestavby zařízení do užitkových vozidel -montáže doplňků spoilery, spací nástavby, nezávislé ...

Maloobchod, prodej: -motocykly -náhradní díly, příslušenství. LPG-montáž, servis.

Autorizovaný prodejce značky SUZUKI a ISUZU. Prodej, servis: -osobní a terénní automobily SUZUKI a ISUZU -náhradní díly, ND -příslušenství. Práce: -karosářské -opravy autoelektro. Půjčovna vozidel. Služby: -zajišťování měření emisí a STK -servis vozidel všech značek.

Výroba, prodej: -nákladní přívěsy pro osobní automobily -specialní přívěsy pro transport motocyklů, vodních skútrů, lodí -náhradní díly a příslušenství. Půjčovna: -přívěsy jednonápravové bez plachty nebo s plachtou -přívěsy dvounápravové Pobočka: -Praha Dolní Měcholupy, Kutnohorská 2 -tel.:602125075

Autobazar, pneuservis. Prodej: -alu-kola -prodej, servis pneumatik -pneumatiky nové i použité -doplňky -Mercedes Benz - doplňky -Isotta - doplňky -ochranné rámy -plechové disky -šrouby, matky -tonování skel -ventilky -sportovní výfuky -další.

Maloobchod, prodej, servis: -skútry -motocykly -mopedy.