AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Čištění a údržba interiérů vozidel

Autoservis, autoopravna: -MAZDA -vozy všech značek. Prodej: -ojeté automobily -náhradní díly - ND -nové díly -vrakoviště vozů MAZDA. Opravy automobilů: -lakýrnické -karosářské -elektrikářské -STK-příprava -emise -výměna oleje -výfuky -brzdy. Autorizovaný servis NORDGLASS: -výměna čelních skel -ekologická ...

Prodej, oprava, servis automobilů: -karosářské práce -mechanické opravy -geometrie -měření emisí -pneuservis, montáž, vyvažování.

Autoservis: -opravy silničních vozidel se zaměřením na mechaniku a elektriku -montáže střešních nosičů a zabezpečovacích prvků -opravy přípojných vozidel -opravy karosérií -přípravy na STK -opravy brzdových třmenů užitkových vozidel -zprostředkovatelská činnost Hodinová sazba: -osobní a lehké užitkové vozy (vč. přípojných ...

Služby: -opravy a údržba zemědělských strojů -opravy a údržba osobních a nákladních vozů -pronájem zemědělské techniky.

Diagnostika benzinových a dieselových motorů: -oprava motorů -karoserií. Auto, servis, montáž: -tažná zařízení. Pneuservis: -přezouvání, vyvažování a opravy proražených pneumatik pro všechny typy osobních vozidel. Mytí karoserií: -čištění interiérů vozidel. Odtažení: -nepojízdná vozidla -STK.

Bazar: - automobily - pneumatiky - disky - doplňky - autostany Prodej - offroadové doplňky - pevnostní nárazníky - expediční zahrádky - podvozkové komponenty Prodej - klimatizace Kompletní servis - klimatizace Přestavby - lehké dodávky Přestavby - osobní automobily - offroad ...

Autodílna. Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -automobily -karosářské práce -dodání a opravy výfuky WALKER, BOSAL -prodej, montáž tažných zařízení BRINK -příprava a zajištění vozidel na STK. Stříkání a ošetření karosérie spodní část.

Autobazar. Prodej: -ojeté automobily -výkup za hotové -prodej na plátky i na leasing -díly na vozy ŠKODA -autopříslušenství.

Autodílna-pneuservis Opravy, servis: -automobily. Pneuservis: -opravy pneu.

Služby: -autobazar -zastavárna automobilů. -prodej ojetých automobilů -pronájem automobilů.

Práce: -zemní -odbahňování rybníků -zhotovování výpustních zařízení rybníků (kbely). Doprava: -nákladní -TATRA -PRAGA V3S. Autoservis: -oprava osobních automobilů -příprava na technické kontroly. Velkoobchodní prodej: -tržní ryby -kapři, pstruzi -líni, candáti, štiky -násady ryb.

Výroba, oprava: -zemědělské stroje. Služby: -nákladní doprava -zemní práce.

Autoservis: -BOSCH CAR SERVICE, člen této sevisní sítě -specializace LandRover, Lada, opravy, servis, diagnostika, náhradní díly -měření emisí benzínových i naftových motorů -diagnostika a opravy vstřikovacích systémů -karosářské práce -pneuservis -opravy a servis motocyklů, diagnostika BMW Prodej: -motocykly a skůtry YUKI ...

Opravy automobilů: -karosářské práce-veškeré -ŠKODA-kompletní-libovolný rozsah -drobné-nepřetržité. Obchod s díly a příslušenstvím pro motorová vozidla. Tažná zařízení. Diagnostika.

Autoopravna. Oprava, servis: -automobily.

Prodej: -náhradní díly - ND na automobily -oleje MOGUL, CASTROL -mazivo, tuky -brzdová kapalina, destilovaná voda -autokosmetika -autodoplňky -TUNING, VELVANA, AGRIMEX.MOTIP-BARUM, VALVOLINE, TEXACO. Provozovna: -České Budějovice, Sokolská 14 / 193, tel.:385346014.

Autoškola: -nabídka kurzů pro získání řidičského průkazu všech skupin -školení a přezkoušení řidičů -kondiční jízdy.

Odtahová služba: -v ČR i v zahraničí -provoz nonstop. Oprava, servis: -automobily.

Služby: Pneuservis. Prodej, opravy, servis: -pneumatiky KORMORAN, PIRELI, SAVA, DEBICA MICHELIN, KLEBER, GOOD YEAR. GPD service team.

Oprava: -motocykly BABETTA, KORADO, SIMSON, JAWA, BETKA Prodej: -motocykly BABETTA, KORADO, SIMSON, JAWA, BETKA -náhradní díly.