AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Pěstování, zpracování, prodej: -polní a rychlená skleníková zelenina -kořenová a plodová. Opravy nákladních vozidel.

Provádíme odtahy osobních, terénních a obytných automobilů, veteránů, dodávek, motocyklů, stavebních a lesních strojů, včetně dopravy posádky ze zahraničí i do zahraničí. Služba non - stop, hovoříme německy.

Dodávka, prodej: -autobaterie AKUMA, VARTA. Služby: -autoškola -skupiny A, B, C, T + E.

Služby: -pneuservis BARUM, KLEBER, KORMORAN -prodej autodílů -autodoprava -výměna oleje u všech automobilů -výměna výfuků do 24hod. -autopůjčovna -výhodné sazby při opravě auta klienta.

Prodej a opravy: -turbodmychadla pro všechny typy vozidel.

Prodej: -autodíly na všechny typy osobních automobilů -náhradní díly -autoskla -karosářské díly.

Výroba, prodej: -pohonné hmoty -extra lehký a lehký topný olej -uhlí, písky -nákladní doprava -likvidace a přeprava odpadů -provozování ČS.

Služby: -autodoprava. Prodej: -náhradní díly na automobily.

Služby: -nákladní autodoprava -opravy zemědělských strojů -STK traktorů a přípojných vozidel. Velkoobchod, prodej: -náhradní díly na zemědělské stroje -zemědělská mechanizace -oleje -maziva.

Autoservis: -opravy osobních a nákladních automobilů -mechanické a karosářské práce -diagnostika Bosch -pneuservis.

Služby: -servis a prodej autobaterií.

Prodej, montáž: -tažná zařízení na vozidla všech značek -doplňky a příslušenství -střešní nosiče -nosiče jízdních kol -TUNING -autokosmetika, koberce. Prodej: -náhradní díly na osobní vozidla všech značek -náhradní díly na motocykly -motorové a převodové oleje. Služby: -opravy a servis automobilů -příprava a provedení ...

Prodej, servis: -osobní automobily -náhradní díly -dodávkové automobily Oficiální zástupce firmy FORD.

Služby: -autorizovaný dealer olejů a maziv SHELL. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autokosmetika B 2000 -veškeré filtry -nové pneumatiky -protektorované pneumatiky za studena -teplé protektory obřích rozměrů -střešní systémy AUTOMAXI -klínové řemeny -lepidla, tmely -údržbářská chemie CANNING -oleje a maziva SHELL.

Autorizovaný prodej, servis: -automobily Volkswagen. -příslušenství, náhradní -záruční, běžné mechanické i rozsáhlé opravy po haváriích -autoklempířské a autolakýrnické práce -pneuservis -oprava užitkových vozidel -možnost poskytnutí náhradního vozidla po dobu opravy -pomoc v případě poruchy na cestě -pohotovostní servisní ...

Služby: -pneuservis -protektorování a prodej pneu.

Autorizovaný prodejce, maloobchod, velkoobchod, servis, opravy: -pneu BRIDGESTONE, FIRESTONE -pneumatiky pro osobní automobily -pneumatiky pro nákladní automobily. Služby: -pneuservis -protektorování -studené protektory KRAIBURG. Provozovny: -32600 Plzeň, Skladová 20 -tel.:377447796 -e-mail: pspalensky@iol.cz.

Pneuservis. Prodej, montáž, opravy: -osobní a dodávkové vozy -zemědělská a zahradní technika. Značky: -Pirelli, Bridgestone, Firestone, Goodyear, Dunlop, Michelin, Matador

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autodíly -náhradní díly -autodoplňky -karosářské díly pro osobní vozy a dodávky -autobaterie -autoskla -výfuky -střešní nosiče -pneu, disky a ráfky -motorové oleje a maziva.

Služby: -autoopravář -opravy automobilů -autoservis -pneuservis.

Služby: -úprava osobních, dodávkových vozů a minibusů pro tělesně postižené -úpravy sedaček -otočné sedačky -elektrický posuv sedačky -výškové nastavení -Invaroll systém -zvedací sedačka Myopat -úprava dveří -mechanické -elektrické -přesedací zařízení -invalift -mechanické přesedací zařízení -nakladače ...

Služby: -individuální a zvláštní úpravy vozidel zejména pro tělesně postižené. Výroba a montáž: -otočné a výsuvné sedačky -posuvné dveře -ruční ovládání vozidla -vícefunkční sedačky se speciálním podvozkem -elektrické jeřábky -další úpravy dle přání zákazníka.

Autoservis: -opravy automobilů. Autobazar. Čerpací stanice LPG.

Autovrakoviště: -prodej nových i použitých náhradních dílů -ekologická likvidace automobilů -náhradní díly.

Služby: -autoklempířské práce.