AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Služby: -vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství -autodoprava -silniční nákladní doprava -tahače + sklápěcí návěsy o objemu 35-50m3 -doprava betonových směsí autodomíchávači (MIX) -terénní sklápěcí vozy -doprava paletového zboží, sypkých materiálů -opravy motorových vozidel. Zemní práce: -běžné stavební úpravy.

Služby: -výroba kovových konstrukcí do stájí -rámy vozidel -renovace a prodej náhradních dílů -opravy návěsů a přívěsů všech typů.

Služby: -pneuservis Montáž, demontáž, vyvažování: -pneumatiky. Prodej: -pneumatiky, protektory -autobaterie -plechové disky, litá kola -rovnání ALU Disků. Pobočka: -Nádražní 136, Chýnov 39155. -Tel:381 297 936 -kazda-chynov@seznam.cz

Prodej, leasing: -ojeté automobily všech značek. Služby: -autobazar -komisní prodej.

Služby: -montáž, opravy, servis, zkoušky a revize plynových zařízení na LPG a CNG k pohonu motorových vozidel -opravy a servis motorových vozidel -revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení -revize a zkoušky vyhrazených tlakových zařízení -autoservis -pneuservis -montáž LPG.

Autodílna: -opravy osobních automobilů -emise -benzínové motory, plyn -příprava na STK -karosářské práce -seřizování světel -diagnostika automobilů -geometrie náprav -zkušebna brzd -servis klimatizací. Prodej: -náhradní díly.

Provádíme opravy osobních, nákladních a dodávkových automobilů, zemědělských strojů, vysokozdvižných vozíků a jiné techniky. Diagnostika nákladních a osobních vozidel, plnění a servis klimatizací.

Autoservis: -autodiagnostika -opravy elektroinstalace -mechanické práce -servis brzd -generální opravy motorů -záruční a pozáruční servisní kontroly -montáž handsfree sad a autorádií -pneuservis.

Služby: -autoservis osobních a užitkových vozidel -pneuservis -výměna autoskel -montáž tažných zařízení -příprava vozidel na STK + EMISE včetně vyřízení -prodej náhradních dílů a doplňků na všechny typy vozidel -mytí a čištění vozidel + mytí motorů.

Maloobchod, prodej, servis: -automobily FIAT -autobazar, ojeté vozy. Autorizovaný servis AUTO ŠTANGL: -mechanické opravy výměnou dílů -brzdové systémy -výfukové systémy -spojky -tlumiče pérování -oleje a filtry -řemeny, svíčky -díly řízení a podvozků -ostatní mechanické opravy -motory, převodovky ...

Služby: -pneuservis -demontáž, montáž pneumatik -opravy technologií -zemní práce -těžké přepravy do 37tun včetně vyřízení povolení Maloobchod, prodej: -kompletní sportiment pneumatik -náhradní díly na všechny typy automobilů -autobaterie.

Servis a opravy: -osobní automobily -motocykly -kodování autoskel. Nákladní autodoprava.

Služby: -mezinárodní kamionová doprava MKD -přeprava plachtovými vozidly -přeprava chladírenskými vozidly -přeprava velkoobjemovými vozidly -přeprava nadrozměrných a nebezpečných nákladů -mezinárodní zasilatelství -vnitrostátní doprava -tuzemské zasilatelství -skladovací prostory -skladování, kompletace, přebalování ...

Prodej pneumatik MITAS, CONTINENTA, CULTOR, MICHELIN, MATADOR v sortimentu traktorových, zemědělský nákladních a stavebních pneumatik. U nás široký sortimentu pneumatik skladem v našem distribučním skladu nebo můžete koupit na www.mitas-pneu.cz, zasíláme též na Slovensko. U nás specializovaný pneuservis kde Vám přezujeme a opravíme pneu od ...

Služby: -Neznačkový servis kamionů MAN a opravy návěsové techniky - opravy motorů MAN, diagnostika na vozech MAN-TGA, kompletní opravy včetně oprav po nehodě, klempířské a lakýrnické práce. Pneuservis osobních vozů.

Služby: - autoservis osobních a dodávkových vozidel - špičková diagnostika elektronických systémů BOSCH a FIAT - přestavba benzinových aut na pohon Ethanolem - E85 - kompletní zajištění STK - měření benzínových emisí - likvidace pojistných událostí automobilů - karosárna- oprava karoserií na rovnacím rámu - pneuservis - osobní a ...

Prodej, leasing, záruční a pozáruční servis a opravy: -osobní a užitkové vozy ŠKODA Maloobchod, prodej: -náhradní díly -autopříslušenství. Služby: -karosářské opravy -lakování vozidel -autobazar -autopůjčovna -odtahová služba.

Prodej: -pneumatiky BARUM, KLÉBER, MICHELIN, KORMORAN. Služby: -pneuservis -osobní a užitková vozidla.

Autorizovaný dealer HONDA. Prodej, servis: -nové i starší -motocykly KAWASAKI, YAMAHA, SUZUKI. Maloobchod, prodej: -přilby -rukavice -kombinézy -doplňky -náhradní díly.

E-shop se zaměřením na prodej oblečení, náhradní díly, příslušenství a doplňky pro motocross, enduro, pitbike, skate, bike, bmx, streetmoto. Prodáváme značky fox, nofear, one, monster, rockstar, thor, airoh, 661, alpinestars, troyleedesigns, tcx, oak

Služby: -silniční motorová doprava nákladní a osobní -autobazar -vrakoviště -zámečnictví.

Opravy: -motorová vozidla -zemědělské stroje -čerpadla. Služby: -drobná kovovýroba -zámečnictví -opravárenství.

Služby-řemeslo: -opravy a údržba motorových vozidel.

Servis, opravy: -užitkové automobily -traktory, zemědělské stroje -vysokozdvižné vozíky -silniční válce.