AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Pneuservis. Prodej: -osobní, nákladní pneumatiky a duše. Montáž, vyvažování a opravy osobních, nákladních pneu.

Prodej nové návěsové techniky od firmy KÖGEL, servis a opravy návěsů KÖGEL. Přeprava návěsu z výrobního závodu až do Vaší firmy. Prodej, výkup: -použitá vozidla -náhradní díly a příslušenství. Pronájem návěsů.

Dovoz a prodej vozidel ze zemí EU: -osobní a užitková vozidla -motocykly -kompletní servis včetně přihlášení vozidla v České republice.

Prodej: -nové vozy Škoda a VW. -vozidla ze zahraničí na objednávku dle vašeho výběru. -prověření původu vozidel CEBIA a CARDETECT, VINFOTO pro potřebu pojišťoven.

Prodej, distribuce, dodávka autobusy: -kompletní služby v oblasti autobusů a nákladních vozů -městský autobus -meziměstský autobus -zájezdový, dálkový autobus -na zemní plyn -prodej a výroba utahováků kolových šroubů pro nákladní vozidla.. Servis, oprava: -nákladní vozidla -autobus -karoserie. -likvidace ...

Zemní práce, mechanizace a doprava: -kamionová (mezinárodní i vnitrostátní) doprava - zejména celovozové zásilky. Dílenská opravárenská činnost: -oprava všech druhů automobilů, auto, vozidla včetně osobních, poskytování technických služeb.

Prodej, autoopravna, autoservis: -automobily RENAULT. NON STOP SERVIS tel.: 777 766 588 Oficiální dealer pro nákladní a užitková vozidla společnosti Renault Trucks.

Autoservis, autoopravna: -automobily zahraniční výroby Mercedes, Volkswagen, BMW, Audi, Opel -mechanické, karosářské práce. Oprava, seřízení: -motory.

Průzkum: -inženýrsko-geologický -hydrogeologický. Práce: -strojní vrtání studní s délkou nad 30 metrů a vrty s délkou nad 30 metrů -geologické -svářečské -truhlářské. Kovoobrábění. Činnost: -zprostředkovatelská. Opravy, servis: -automobily, motorová vozidla.

Autorizovaný dovozce skútru PEUGEOT do ČR: Prodej i na splátky bez navýšení, leasing, oprava, servis: -elegantní a kvalitní skútry PEUGEOT od francouzského výrobce -leasing s odpočtem DPH. Výhradní dovozce italských motocyklových přileb (přilby) VEMAR. Prodej: -kvalitní švédské motooblečení JOFAMA, HALVARSSONS, LINDSTRANDS -oblečení na ...

Nabíjení, formátování, prodej: Autobaterie: -Top Silver Roll-Over -Top Silver -Top Special Application -Top Heavy Line -Top Super Heavy Line Motobaterie Startovací baterie Staniční baterie VRLA a AGM Trakční baterie Produkty: -nabíječky baterií, startovací vozíky a kabely, pólové svorky, zapalovací a žhavící svíčky ...

Nabízíme služby: Autovrakoviště. Autoservis. Pneuservis. Autobazar. Nehodová služba. Autosklo. Autoservis na všechny tipy vozů. -servisní prohlídky -výměna olejů a kapalin -pneuservis -plnění klimatizace -diagnostika Bosch -STK -servis brzd a spojky -montáž tažného zařízení -lakýrnické a karosářské práce -možnost zapůjčení ...

Pneuservis, oprava, servis, montáž, výměna pneumatik, pneu. Opravy, servis průrazy, defekty pneumatik: -výměna pneu-letní, zimní a disků -prodej pneumatik na osobní vozidla, dodávky, motocykly i zemědělské stroje -prodej olejů -oprava vozidel, vozidla, auta, vozy.

Výroba, prodej, montáž, zakázková výroba: -laminátové autodoplňky pro užitková vozidla (automobily) -střešní spoilery (spojler) -spodní spoiler (nárazník) -čelní maska, boční kryty, poklice -štít proti slunci -palubní deska -kryt na koňský vozík.

Autoservis. Oprava osobních automobilů: -montáž tažného zařízení -příprava STK -prodej náhradních dílů aj.

Autoservis, autoopravna: -autoklempířství, autoklempíř -autoklempířské práce -oprava karoserií, karosářské práce -servis vozidel, vozidla, auto, auta, automobily, vozy, vozů -oprava pneumatik -příprava na STK -automechanické práce.

Prodej náhradních dílů a výkup autovraků.

Ruční zakázková výroba laminátu, vakuová technologie RTM. Výrobky ze sklolaminátu: Laminace pro chemický a automobilový průmysl (podběhy do sanitek, sběrné žlaby a plata, záchytné vany). Laminát pro dětské skluzavky. Pouťové atrakce (laminovaná zvířata ....) Autodoplňky. Větrné elektrárny, zakrytování strojoven, aerodynamické krytí. ...

Odvoz, dovoz měřeného vozu. Sjednání termínu měření emisí dohodou po telefonu. Služby: -měření emisí, Diesel -opravy automobilů -revize LPG -JTK traktorů.

Provádíme: Kompletní řešení pojistných událostí včetně opravy . -opravy všech značek osobních automobilů, roků výroby (mimo záruční opravy) -klempířské práce na rovnacím rámu -prohlídka, kalkulace opravy při opravě v našem servisu zdarma! -mechanické prace - servisní prohlidky dle vyrobce -připrava vozu na technickou prohlídku -odborná ...

Služby: -čištění koberců -textilního i koženého čalounění -interiérů osobních i užitkových vozů. Ke své činnosti používáme profesionální techniku i účinné čistící prostředky. Působíme zejména v Jihomoravském kraji (Tišnov, Brno, Kuřim...) a kraji Vysočina (Bystřice nad Pernštejnem, Žďár nad Sázavou...). Své služby poskytujeme jak soukromým ...

Zastoupení firmy AGROTEC. Opravy a servis automobilů. Nabídka měření emisí. Provoz pneuservisu a odtahové služby

Maloobchod, e-shop: - vybavení pro off-road - vybavení pro motoristické cestování.