AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTO TS IMPORT BRNO, s.r.o. zajišťuje dovoz a prodej osobních a užitkových vozů.

BĚLOHRADSKÝ spol. s r.o. je stanice technické kontroly, která provádí kontroly stavů vozů a emisí.

Služby: - mezinárodní, vnitrostátní nákladní autodoprava - přeprava nebezpečných nákladů ADR Oprava, servis: - motocykly zn. BMW.

Autoservisní a pneuservisní služby, dovoz a prodej vozidel odtahová služba

Maloobchodní a velkoobchodní prodej, e-shop: - aditiva do nafty Stanadyne - zapalovací svíčky Denso - diesel vstřikovače - diesel čerpadla - dieselové zkušební stanice Rabotti a Hartridge - sortiment společností Denso, VDO, Stanadyne, Delphi - průtokové elektrické ohřívače nafty.

-Výroba plastových a pryžových výrobků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Velkoobchod a maloobchod Výroba motocyklových kapotáží a příslušenství. Jediná firma v Evropě, s takto širokým spektrem nabízených dílů. Dodáváme díly na více jak 330 modelů motocyklů. Superbike, Supersport, Naked/Streetfighter, Oldtimer a další. Dále ...

Autosalon, autoservis, autoopravna, prodej, leasing, záruční i pozáruční servis, opravy: -nová a ojetá vozidla -nákladní automobily DAF -návěsy PANAV, všech značek -náhradní díly DAF, PANAV, SCHMITZ. Nonstop servis ITS/NDS 602 591226. Průmyslová zóna - CTPark Modřice Pobočky, prodej, servis, náhradní díly - Olomouc, Paskov, ...

HEMZ s.r.o. poskytuje prodej, pronájem, servis vozů zn. Volvo. Provozovna: Přísnotice u Brna.

Standardní rozsah služeb autoservisu včetně diagnostiky a přípravy vozidel na STK.Pneuservis s prodejem nových pneu.Autodoprava se zaměřením na maloobjemovou přepravu v rámci EU. Autodoprava. K přepravě používáme vozidla Fiat Ducato a Fiat Doblo.

MOTIP DUPLI s.r.o. zabezpečuje prodej zboží jako je: -autokosmetika -barvy -autolaky ve sprejích -opravné tužky -technické spreje, spray.

Služby: -ekologická likvidace Prodej: -náhradní díly

Firma WILLIG s.r.o. se specializuje na prodej, opravy, rekonstrukce a dekontaminace cisternových vozidel pro přepravu sypkých a kapalných látek. Zabýváme se servisem cisternových vozidel přepravujících nebezpečné kapaliny tř.3 ADR, (benzin, nafta, LTO) a jsme autorizovaný servis pro servis a opravárenskou činnost na mobilních tlakových silech ...

Hlavní činností JIVTRANS s.r.o. je přeprava zboží pod kontrolovanou teplotou. Chladírenská doprava je provozována vozy o velikosti 2-10 palet a užitné hmotnosti do 3t. Pro zajištění kvalitních služeb zakázníkům a maximálního využití vozidel. Provozujeme vlastní autoservis a pneuservis. Dále nabízíme skladování a následnou distribuci.

DINI MOTO, s.r.o.zajišťuje dovoz ichranných oděvů pro motorkáře: -džíny -bundy -košile Výhradní dovozce PROMO JEANS do ČR.

Oprava, servis, repase: - převodovky - hydroměniče - mechatronika

Nabízíme profesionální služby v oblasti servisu a oprav všech nákladních, dodávkových vozidel, autobusů, návěsů, přívěsů a zemních strojů, tuzemských i zahraničních značek a pneuservis také pro osobní automobily. Zajišťujeme ME, STK, ověřování tachografů a mnoho dalšího.

STK Jiříkovice, s.r.o. je autocentrum v Jiříkovicích, kde Vám provedou: - STK, měření emisí - prodej a servis osobních i užitkových vozidel.

Cromtryck, s.r.o. je společnost, která dodává náhradní díly do automobilového průmyslu: - přední mřížka, trnklid, boční, D-sloup - náboj kola, kroužek na klíče - hlavice řadicí páky, airbag, dvířka, vyrážecí deska apod.

KM Rest Ivančice, s.r.o.se zaměřuje na výrobu nástaveb na nákladní automobily a skříňové karoserie automobilů jako jsou přepravníky, montážní vozidla apod. Vyrábí také zásahová požární, policejní, měřící a telekomunikační vozidla.

Firma AUTO TRNKA s.r.o. provozuje Jihomoravském kraji autoservis. Svým zákazníkům nabízíme veškeré služby, jako např. servis motoru, servis elektroniky, pneuservis, servis klimatizací, výměnu skel, montáž tažných zařízení, diagnostiku a mnohem více. Používáme kvalitní náhradní díly zn. Bosch. V rámci naší činnosti nabízíme také likvidace ...

Služby: -ekologická likvidace vozidel -odtah autovraku zdarma pro BRNO a JIŽNÍ MORAVU. -odvez autovraku - havarovaný, shořelý, vytopený, rozkradený či jinak poškozený

Zabýváme se montáží a servisem satelitní a anténní techniky. Sídlíme v Tišnově na ulici Mlýnská 129. V rámci naší činnosti se zabýváme satelitní TV, TV anténami DBVT, odrušováním LTE signálu a společnými televizními anténami STA.   Instalujeme satelitní TV Skyling, aktivujeme balíčky programů a také prodáváme a ladíme Skyling ready set top boxy ...

Služby - chiptunning osobních vozů (elektronická úprava dat řídící jednotky) - měření výkonu na válcové brzdě.

autovrakoviště zajišťuje ekologickou likvidaci autovraků z celého Jihomoravského kraje. Výkup autovraků určených k likvidaci i novějších nebo starších nepojízdných vozů. Odtah nepojízdných vozidel a pomoc při dopravních nehodách. prodej náhradních dílů.

Airbrush Bodypainting Americká retuš Lakování náhradních dílů na automobily a motocykly