AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Autoservis, autooprava: -seřizování motorů automobilů -měření emisí -příprava na STK -opravy vozidel osobních a užitkových, nákladních do 3, 5t všech značek -výměna autoskel.

Prodej, e-shop autobaterií a akumulátorů pro nákladní a osobní vozidla. AKUMA KOMFORT a TRUCK.

Lakování, údržba a oprava dvoustopých motorových vozidel.

Vyrábíme autokoberce, autopotahy, gumové rohože a plastové vany. Internetový obchod, e-shop.

Provozování autoškoly. Kurzy k řidičskému oprávnění skupin AM, A1, A, B pro osobní automobily a motocykly.

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství.

Čištění: -koberce. -sedačky. -interiéry automobilů.

Servis motocyklů. Úpravy a tuning motorů.

Čerpací stanice OMV*: -prodej pohonných hmot, PHM*.

Opravy silničních vozidel. Prodej pneumatik a disků.

Provoz autoškoly. Výuka a výcvik pro všechny typy řidičských oprávnění.

Auto Chaloupka. Autoopravna, autoservis: -diagnostika, opravy, servis, údržba automobilů, servis klimatizace -měření emisí benzin-diesel -mechanické opravy. Prodej: -náhradní díly, ND na zahraniční automobily (USA).

Kompletní čištění vozidel: -renovace laku -čištění interiérů, čištění klimatizací, mytí motorů.

Maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím Pneuservis. Zaměření na osobní a dodávkové vozy.

Prodej, maloobchod: -autodíly Škoda Nabídka výkupu, dovozu a oprav havarovaných vozidel. Zajištění příprav vozidel na STK, provádění STK.

Pneuservis: -prodej a montáž pneumatik BARUM, GOODYEAR, MICHELIN -osobní, náhradní a užitková vozidla, motocykly, čtyřkolky.

Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství. Pneuservis. Pískování skla.

Pneuservis, autoservis. Sleva zimních pneumatik+poklice zdarma. Autobaterie, nemrznoucí směsi. Komplety: -Felicie, Fabia, Octavia.

Autoservis. Autoopravna, autoservis zahraničních automobilů, vozidel, vozidla, auta. Příprava na STK. Autoservis specializovaný na značku Saab. Prodej a montáž náhradní díly a doplňky. Karosářské práce, servis klimatizace. Pneuservis, geometrie.

Autoservis. Činnost: - opravy karoserií osobních, nákladních, speciálních vozidel a autobusů - běžné mechanické opravy os. vozidel - příprava vozidel na STK, zprostředkování EMISÍ + STK - pneuservis - přezouvání a vyvažování pneu - prodej pneu - prodej náhradních dílů a autobaterií.

Autoservis, pneuservis: - autodílna - příprava na STK - osobní vozy Odtahová služba.

Služby: -autooprava, autoopravna, pneuservis, odtah.služba od 98 regionální. Provoz autoservisu a pneuservisu.