AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Kompletní opravy, servis a tuning japonských motocyklů. Opravy a servis: - zahraniční motocykly GO 2T + 4T motorů - seřízení ventilů - karburátory - motocykly se vstřikováním.

Autosalon FIAT. Autooprava, autoservis, odtahová služba: -osobní vozidla, auta, auto.

Prodej, leasing: -zahraniční vozy SEAT -náhradní díly a příslušenství všech zahraničních značek -přívěsy -autorádia -pneumatiky -autoskla. Montáž: -centrální zamykání, autoalarmy, imobilizéry, mechanické zabezpečení zpátečky. Služby, oprava, servis: -veškerá opravárenská činnost -záruční servis SEAT -pozáruční ...

Nabízíme: -pohonné hmoty -oleje -maziva pro osobní i nákladní automobily. Prodej: -průmyslová a letecká paliva, maziva.

Služby: - pneuservis Prodej pneumatik

Stanice technické kontroly. STK: -osobní automobily, motocykly -nákladní automobily -autobusy, traktory -přívěsy -měření emisí, emise. Prohlídky: -pravidelné tecnické prohlídky -dovozové -po přestavbě -evidenční kontroly. Autorizované pracoviště CEBIA. Prověřování původu vozidel v ČR, US, Kanady a zemích Evropy v mezinárodním ...

Výroba - sklolaminátové tuningové autodíly převážně pro vozy BMW křídla, nárazníky.

Autoservis: -diagnostika Renault -diagnostika Škoda, VW, Seat a Audi -servisní prohlídky -servis klimatizací -pneuservis -prodej značkových pneumatik -možnost zapůjčení náhradního vozidla po dobu opravy.

Činnost: -mezinárodní kamionová doprava, -spediční činnost, -opravy nákladních vozidel a návěsů PANAV, RENAULT, -brzdový systém WABCO, -příprava vozidel na STK, -prodej nafty.

Prodej: -dvoustopá motorová vozidla (motocykl). Zprostředkování obchodu.

Oprava, servis: -osobních vozidel ŠKODA -příprava vozidel na STK -chladičů. Prodej: -náhradní díly. Doprava, přeprava: -tuzemská i mezinárodní -AVIA nosič kontejnerů -LIAZ -návěs-souprava nosnost 24 t -AVIA, IVECO valník-skříň -autobusy (8-45 osob). Odtahová služba. Nástavby poděbradské firmy CTS SERVIS: -montáž, přestavba vozidel ...

Opravy a servis automobilů, nákladních vozů. Servis vysokozdvižných vozíků. Opravy traktorů Zetor včetně závěsných zařízení.

Mokré a suché čištění osobních automobilů. Mytí interiérů všech vozů .

Autoklempířské, karosářské práce. Nástřiky dutin a podvozků automobilů.

Prodej náhradních dílů na japonská auta.

Provoz autoškoly. Školení řidičů skupin B, C, D s následným přezkoušením pro profesní osvědčení, kondiční jízdy.

Přestavba, montáž, servis, revize: -vozidel na propan-butan (LPG*): -homologované montáže se schválením a zápisem do technického průkazu. Zařízení firmy LOVATO. Montáž tažného zařízení BRINK. Oprava: -osobních automobilů menšího rozsahu.

Mytí a čištění automobilů včetně interiérů.

Oprava, servis: -vozidel osobních a nákladních. Autoklempířství: -opravy karoserií. Práce: -mechanické -klempířské -karosářské -příprava na STK* -autoelektrika-startéry, alternátory, alarmy.

Služby: -autoškola -výuka a příprava ve skupinách řidičského oprávnění: -B, AM, A1, A18, A/21.