AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Autoškola: -výuka a výcvik žadatelů o řidičské oprávnění na sk. B, B/B+E, AM, A1, Ao, A (neomezená) -kondiční jízdy -školení a přezkoušení řidičů -splátky školného bez navýšení. Výcviková vozidla: Renault Clio 1.5 dCi, (sk. B) Renault Clio 1.5 dCi, (sk. B) Peugeot 307 1.6 HDI, (sk. B) Motocykly: -Yamaha YBR 125 (sk. AM, ...

Autoservis, autoopravna, pneuservis. Opravy, servis silniční vozidla, automobily, auto, vozy všechny značky. Servis a montáž klimatizací, zajištění STK a emise. Provádění drobné karosářské a lakýrnické práce. Prodej náhradní díly.

Autoškola - kondiční jízdy - školení řidičů.

Naše firma nabízí rychlou a kompetentní pomoc se všemi druhy poškození karoserie a laku. Klademe velký důraz na spokojenost zákazníka. Dále provádíme renovaci světlometů. Obnova zašlých světlometů, i silně poškrábaných. Renovace ALU kol. Pobočka: Lechovice 159

Prodej: -automobily Odtahová služba

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, ...

Dovoz ojetých automobilů. Příprava na STK + EMISE. Odtahová služba - Nonstop. Mechanické práce. Karosářské práce. Výkup automobilů + náhradních dílů značky Mazda.

STK pro osobní a užitkové automobily a traktory, ADR. Evidenční kontroly. Přestavba vozidel na LPG (propan-butan). Přeprava nebezpečných věcí podle požadavků evropské dohody o mezinárodní silniční přepravě – ADR.

Klientský servis 244 188 188 Produkty a služby: - pojištění osob - pojištění majetku - pojištění motorových vozidel - pojištění odpovědnosti - pojištění průmyslových rizik - povinné ručení - pojištění firemního majetku.

Naše firma Daviva výkup autovraků se zaměřuje především na ekologickou likvidaci havarovaných či nevyužívaných vozidel všech typů, značek a stáří. Likvidujeme nejen automobily osobní, ale i užitkové. Za vozidlo nabízíme peněžní bonus 1000 až 3000 Kč, který je závislý na stáří, typu a značce automobilu. Součástí služeb je i vystavení dokladu o ...

Oprava dieselové palivové soustavy -common rail vstřikovače -opravy vstřikování čerpadel -opravy vstřikování vysokotlakých čerpadel -diesel -oprava-vstřikovací čerpadla -výměna rozvodů -diagnostika-palivové soustavy, elektronické systémy.

Výroba nástaveb a zástaveb na nákladní a užitková vozidla.

Služby: -pojištění -povinné ručení -pojištění firemního majetku -životní, majetkové -úrazové -důchodové -penzijní -odpovědnosti občanů -domácností a budov -cestovní -zemědělské. -hypotéční úvěry -investování fin.protředků Otevírací hodiny: Po, St: 9:00-17:00 hod. Út, Čt: 9:00-16:00 hod. Pá: 9:00-12:00 hod.

Klempířství a oprava karoserií.

Služby: - pneuservis. Prodej: - pneumatiky.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - náhradní díly pro automobily - tlumiče, pérování, spojky, výfuky - stěrače, světla - brzdová hydraulika, tuningová světla - brzdové destičky, kotouče, ložiska - manžety, kladky, filtry, chladiče, - nemrznoucí směsi, oleje, plastové - karosářské díly, poloosy, přepínače - řemeny, autobaterie, ...

Služby: - autoservis - oprava osobních automobilů.

Prodej, opravy a servis, leasing: -automobily FIAT, ALFA ROMEO -skútry Aprilia, Gilera, Piaggio, Scarabeo, Vespa -autopříslušenství, autodoplňky -náhradní díly. Služby: -asistenční služba -autopůjčovna -mycí linka -odtahovací služba -přestavby, nástavby automobilů.

Stanice technické kontroly (STK), technické prohlídky, služby: -multikáry -motocykly, motorky -osobní vozy -malé nákladní automobily do 3, 5t -dodávková vozidla -přípojná vozidla, přívěsné vozíky -evidenční kontroly -měření emisí.

Kolové příslušenství k diskům: šrouby, matice, centrovaní kroužky, bezpečnostní šrouby, matky. Alessio design, Spath, 3face tuning, Avus, Mim, Tecnomagnesio, Repliky. Prodej, velkoobchod.

Autoelektrikářské práce, autoelektrika, montáž autoalarmů Znojmo, Moravský Krumlov, Miroslav, Hrušovany nad Jevišovkou. Opravy, servis startérů, startéry, alternátory, elektroinstalace na osobní automobily. Montáže autoalarmy, autorádia.

Prodej skútrů, scooter, supermotard, čtyřkolky, supersport, chopper, motocross, nakedbike, pitbike, enduro, dětské moto, náhradní díly na motocykly, motorky, prodej náhradních dílů na motorky Honda, Yamaha, BMW, Suzuki, Peugeot, Derbi, Aprilia, Kymco, Piaggio, Malaguti, Polini - obchod s motocykly - dovoz ojetých motocyklů - dovoz použitých ...