AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Pojišťovací makléřská společnost. Pojištění: - majetku a odpovědnosti - vozidel - životní - cestovní - hypoteční úvěry - penzijní fondy - stavební spoření - leasing.

Autoservis, oprava: - výměna autoskel, autoskla, na všechny značky vozidel včetně nákladních a autobusů a to zdarma z pojištění - autoservis - opravy všech značek - likvidace pojistných událostí - sjednávání pojištění motorových vozidel Prodej: - autoskla, autosklo - náhradní díly, autodíly - originální i za výhodné ceny - opravy ...

Ekolikvidace Autoburza Ostrava provádí likvidaci autovraků a prodej náhradních dílů.

Tónování: - autoskla. Výroba: - polepy aut, výloh. Reklama.

Autoškola DUAL CZ s.r.o. poskytuje kurzy k řidičskému oprávnění osobního vozidla, motorky, kurz při vrácení řidičských oprávnění, školení řidičů referentů, kondiční jízdy, kurzy parkování a další.

Stanice technické kontroly-STK. Technické prohlídky vozidel. Měření emisí.

Autoškola Čichoň - Školící středisko nabízí velkou škálu zajímavých přednášek, seminářů a kurzů s řadou zkušených lektorů.

Společnost GalvanKo s.r.o. se zaměřuje na chromování, zinkování a povrchové úpravy zinkoslitin. Také se specializujeme na broušení, leštění a chromování auto-moto dílů a veteránů. Poskytujeme tyto služby: - dekorativní a tvrdé chromování - závěsové zinkování - povrchové úpravy zinkoslitin - broušení, leštění a chromování auto-moto dílů a ...

Společnost AUTOSERVIS JR PNEUSERVIS V naší nabídce naleznete autobaterie, autokosmetiku, tlumiče pérování, oleje, karosářské díly, těsnění, filtry, ložiska, řemeny, vodní pumpy, zapalovací kabely, zapalovací svíčky, klouby, pružiny pérování, kladky, spojky, termostaty, výfuky, stěrače, zavěšení a řízení...

Měření-emise. Diagnostika BOSCH. Kompletní servis, autooprava, autoservis. Prodej autodílů BOSCH. Oleje OMV. Výfuky Walker. Benzínové vstřikování. Světelná technika-seřízení světel.

Společnost AUTOSKLO TS, s.r.o. zajišťuje výměnu a tónování autoskel a provozují autopůjčovnu.

Společnost Auto Toman s.r.o. provozuje Autosalon a autoservis Škoda v Havířově a Třinci. Realizujeme prodej, autoservis i autopůjčovnu vozů Octavia, Fabia, Kamiq, Karoq, Kodiaq, Scala, Roomster, Yeti, Rapid a dalších. Vybrat si můžete i ojeté vozy z programu ŠKODA PLUS.

Společnost Auto Toman s.r.o. provozuje Autosalon a autoservis Škoda v Třinci v okrese Frýdek-Místek. Realizujeme prodej nových vozů a autoservis Octavia, Fabia, Kamiq, Karoq, Kodiaq, Scala, Roomster, Yeti, Rapid a dalších.

Motodíly Havířov na e-shopu prodává díly a doplňky na motocykly, servis, pneuservis, diagnostika BMW, plnění klimatizací.

Společnost Pneu WAY, s.r.o. provádí defekty, výměnu pneumatik, geometrii náprav a uskladnění pneu.

Autoškola a Akreditované školicí středisko

Prodej: - tuning k automobilům - hliníková kola. Opravy: - disky - lakování. Opravy, prodej: - alu disků.

Autoškola Pollak s.r.o. poskytuje výuku a výcvik řidičů pro získání všech druhů řidičských oprávnění. Také provádíme školení řidičů v akreditovaném školicím středisku a kondiční jízdy. Díky rozsahu námi poskytovaných služeb vyjdeme vstříc všem žadatelům o řidičský průkaz.

Společnost LUGO plus s.r.o. provozuje čerpací stanice.

Naše firma Jiří Kalina - AGROKAL s.r.o. se zabývá kvalitními službami jako jsou zemní práce a provoz pneuservisu. Svým zákazníkům nejen z Krnova zajistíme výměnu pneumatik, uskladnění pneumatik nebo ekologickou likvidaci pneumatik. Dále v rámci služeb nabízíme veškeré stavební práce včetně výkopů inženýrských sítí, pokládku základových desek ...