AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Společnost Ladislav Nespěšný se zabývá prodejem a servisem motocyklů značek Cagiva, Ducati a Husqvarna, MV Agusta, Moto-Morini a Derbi. Jsme autorizovaným prodejcem a servisem motocyklů skupiny Piaggio Group do které patří Aprilia, Gilera, Scarabeo, Vespa a Moto-Guzzi. Provádíme renovace a stavby motocyklů na závody veteránů. Služby: - ...

Autosalon AUTO TICHÝ s.r.o. v Ostravě a v Havířově se zaměřuje na autorizovaný prodej, servis a opravy vozů značek PEUGEOT, FORD a CITROËN včetně prodeje ojetých aut. V areálu firmy je zřízeno největší centrum užitkových vozů Peugeot Professional na severní Moravě. Dále provozují autopůjčovnu, autoškolu a ruční myčku vozidel.

Nabídka komplexních služeb v oblasti pojištění občanů, podnikatelů a organizací.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - automobily, vozy, vozidla značek Jaguar, Land Rover, Range Rover. Prodej: - nové, ojeté vozy, vozidla, automobily Jaguar, Land Rover, Range Rover - náhradní díly, autodíly k těmto vozidlům.

Čištění interiéru automobilů, ruční mytí, dekontaminace laku, voskování, renovace laku, několika krokové leštění aut, keramická ochrana Ostrava.

Autoservis, pneuservis. Nabídka pro firmy: - Pravidelná péče o vozový park - Výrazné množstevní slevy na materiál i práci - Pro stálé klienty první den zapůjčení náhradního auta zdarma - Certifikovaný autoservis i pro nová vozidla - kompletní pneuservis. - Lakování osobních i užitkových vozů a karosářské práce - Příprava vozu před ...

Služby: - autoservis, autoopravna - pneuservis - autopůjčovna - autobazar - prodej náhradních dílů

Prodej, maloobchod: - pneumatiky i na nákladní vozy - alukola - disky. Pneuservis.

Společnost UNI LINE 3000 s.r.o. se zaměřuje na opravy vozidel, diagnostiku, geometrii kol, pneuservis, výměnu skel, lakýrnické a mechanické práce, servis klimatizace a mnoho dalšího.

AUTOSERVIS ZÁDRAPA s.r.o. se zaměřuje na opravy vozidel, údržbu klimatizací, výměnu pneu, geometrii kol, výměnu olejů, diagnostiku a mnoho dalšího. Adresa provozovny: Sládkova 3245/38, 702 00 Ostrava

Autoservis DB se zaměřuje na opravy a servis osobních vozidel všech značek, dále na klimatizaci, karosářské a lakýrnické práce a mnoho dalšího.

Aleš Paseka se zaměřuje na karosářské práce, výměnu výfuků, opravu koroze, lakování, montáž autodoplňků a mnoho dalšího.

Autoservis Kröhn provádí opravy vozidel, výměnu pneumatik, olejů, diagnostiku vozidla, opravy převodovek, kontrolu brzdových destiček, seřízení kol a mnoho dalšího.

Auto Pneu Servis MK opravuje a servisuje osobní a užitková vozidla všech značek. Mezi činnosti společnosti patří oprava brzdových destiček, klimatizace, příprava na STK, diagnostika a mnoho dalšího.

Autoservis LM se stará o servis a údržbu osobních a užitkových vozidel všech značek. Činnost společnosti se zaměřuje na opravy vozidel, výměny olejů, diagnostiku, přípravu na STK, měření emisí a mnoho dalšího.

Autoservis Mihula, s.r.o. se zaměřuje na servis osobních a lehkých nákladních vozidel. Mezi služby, které poskytuje se řadí preventivní prohlídky vozů, diagnostika, výměna olejů, pneuservis, kontrola a oprava brz a klimatizace.

JS RACING z.s. se zajímá o závodní aktivity a společně s tímto provozují servis pro údržbu vozidel, ladění a stavbu závodních a tuningových aut.

KBK Company s.r.o. provozuje autoservis a zaměřuje se na mechanické a karosářské práce, přípravu vozů na STK a prodává náhradní díly.

Společnost BREBECK Composite s.r.o. se sídlem v Šenově u Opavy se již od roku 2011 zabývá výrobou produktů z karbonových, skelných a aramidových vláken pro automobilový a letecký průmysl a také pro motorsport. Naše společnost se zabývá nejen sériovou, ale také zakázkovou výrobou. Jsme držiteleli certifikátů EN 9100:2018, ČSN EN ISO ...

Obytné auta Josef Hrachovec s.r.o. zajišťuje: - prodej ojetých obytných automobilů, příslušenstvím pro karavaning - servis a opravy elektroinstalací, opravy ledniček, - opravy topných systému Truma, opravy satelitních systémů Teleco a Oyster, včetně oprav poškozených karavanů. - montáže markýz, montáže solárních a dobíjecích systémů, ...

Dodávka - automobilové osvěžovače vzduchu AREON CAR - osvěžovače vzduchu pro domácnosti AERON HOME

Triter solution s.r.o. je společností se specializaci na leštění a opravy laku automobilů.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - autodíly ŠKODA, náhradní díly na zahraniční vozy: - brzdové desky LUCAS - výfuky KARSIT-CZ - olejové, vzduchové, palivové filtry CLEAN - autobaterie BENNET-CZ, BANNER - svíčky BOSCH, BRISK, CHAMPION, NGK - klínové, rozvodové řemeny - tlumiče pérování

Bezplatná výměna čelního skla na osobní, nákladní, užitkové vozidla, dodávky, kamiony, autobusy, zemědělské stroje. Opravy autoskel. Online objednávky opravy vašeho vozidla. Opravy, servis, výměna autoskla: - autobusy - nákladní vozidla. Provádíme mobilní montáž výměny autoskla po celé ČR.

Naše firma se zabývá výkupem a zpracováním použitých automobilových a průmyslových katalyzátorů a DPF filtrů. Vykupujeme autokatalyzátory všech druhů - s keramickou vložkou, železné, kompletní i poškozené. Dále také filtry pevných částic. Vykupujeme také použité autobaterie a autokabely.