AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Firma zajišťuje komplexní autoservisní služby: - opravy různých značek vozidel a karoserií - výměny předních, zadních autoskel - STK kontroly, příprava vozů na zimní a letní období - prodej příslušenství a náhradních dílů

Půjčovna dopravních prostředků pro cestování v ČR a zahraničí: - osobní auta, 9-místné autobusy Peugeot, Citroen, VW, Ducato - střešní boxy, vozíky, čluny, lodě a lodní motory - pro zapůjčení je nutné doložit min. 2 doklady totožnosti - havarijní pojištění

Nákladní autodoprava Spedice Auto a pneu servis

Autovrakoviště všech vozidel. Ekologická likvidace s odtahem ZDARMA, vystavení protokolu o likvidaci, výkup vozidel.Pneuservisní práce.

Firma Auto Kubíček s.r.o. je specialistou na prodej a servis vozů značky Renault a Dacia. Náš tým odborníků v Olomouci vám poskytne široký okruh služeb pneuservisu a autoservisu. Zajistí vám náhradní díly, emise i přípravu na STK. Využít také můžete karosárny a autolakovny pro opravy všech typů vozidel. Prodej, leasing, servis vozů ...

Naše firma Autoslužby Střítež Vám poskytuje služby autoservisu a pneuservisu s nabídkou prodeje náhradních dílů. Dále Vám nabízíme kompletní servis osobních a dodávkových vozidel včetně diagnostiky, servis klimatizací s dezinfekcí interiéru, přípravou vozidel na STK. Naše služby: - kompletní autoservis - diagnostika vozidel - servis ...

Autoservis, autolakovna a karosárna: - autolakýrnické, autoklempířské, karosářské a automechanické práce. Svařování a opravy auto a moto plastů.

Velkoobchod, maloobchod, eshop: - náhradní díly a příslušenství pro nákladní vozidla.

Chromování a renovace motocyklových dílů

Prodej - náhradní díly Prodej - pneumatiky - AL kola - plechové disky Autoservis - diagnostika pro vozy VW, AUDI, SEAT, ŠKODAvýměna - oleje - vzduchové filtry - brzdová obložení a kotouče - provozní kapaliny Pneuservis

Prodej, eshop: - přípravky zdravotní a regenerační kosmetiky, autokosmetika a čistící přípravky.

Autoservis. Autoopravna. Údržba, servis: - automobily, auta. Geometrie náprav. Výměna olejů. Měření emisí a příprava vozů na STK. Pneuservis. Opravy, prodej: - pneumatiky.

Autoškola Senička, kterou provozuje pan PhDr. Zdeněk Dvořák, nabízí výuku a výcvik řízení motorových vozidel. V naší autoškole můžete získat řidičský průkaz na osobní vůz či motocykl, poskytujeme výuku a výcvik k získání řidičského oprávnění skupin AM, A1, A2, B AM, A1, A2, B. Dále provádíme školení řidičů pro firmy i jednotlivce. Součástí našich ...

Pobočka Šumperk Velkoobchod, maloobchod, eshop: - náhradní díly a příslušenství pro nákladní vozidla - brzdové bubny, kotouče JURATEK, WINNARD, CEI, PETERS, EKU - brzdové obložení a desky TEXTAR, FOMAR, FERODO, VALEO, MERITOR - výfukový systém ATEX, DINEX, VANSTAR - filtrační komponenty HENGST, EXMOT, MANN FILTER - vlnovce pérování ...

Půjčování, prodej: - přívěsné vozíky. Přestavba, revize, servis: - automobily na LPG.

Výroba, servis, rovnání: - motocyklové brzdové kotouče.

Stanice technické kontroly STK pro nákladní a přípojná vozidla, traktory, dovozová vozidla, přestavby, vozidla mezinárodní dopravy a ADR.

Prodej: - autodíly, motodíly a příslušenství: - originální autodíly - díly brzdového systému - díly náprav a řízení - elektrosoučásti a zapalování - díly motoru a převodovky -díly výfukového systému - motodíly.

MP Serviss. Služby: - autoservis - servis motorových vozidel - seřízení geometrie - příprava a provedení STK a emisí - pneuservis - servis, plnění a desinfekce klimatizací - výměna autoskel - prodej náhradních dílů.

Autoservis specializující se na osobní a dodávková auta všech značek. Provádíme diagnostiku, celkový servis, opravy a přípravy na STK.

Renovace a výroba: - karoserie na historická vozidla, především na automobily značky Jaguár. Další činnosti: - zámečnické práce - svařování - stříhání - ohýbání - lisování - CNC obrábění - řezání laserem.

Výroba přívěsů pro přepravu plavidel.

Komplexní úklidové služby: - pravidelné i jednorázové úklidy domácností - úklid po malířích a řemeslnících - úklid kanceláří, úřadů, kaváren, penzionů a ordinací - mytí oken a výloh - strojní čištění koberců a čalounění - čištění nápojových automatů - čištění automobilů.

Opravy a renovace vozů Jaguar XK-120/140/150 & E-Type: - kompletní karosářské a klempířské práce včetně cínování - renovace podvozkové části vozidel - renovace interiéru - opravy motorů a převodovek - opravy a výroba stahovacích střech. Prodej: - náhradní díly pro vozy Jaguar XK-120/140/150 & E-Type.