AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Prodej, servis a opravy: -transportní chlazení -plnění autoklimatizací a transportních chlazení. Autorizovaný prodej a montáž značky Carrier.

Autoservis: - osobní a dodávkové automobily - příprava vozidel na STK včetně jejího zajištění - autoklempířské práce - automechanické práce - pneuservis.

Stanice technické kontroly. STK pro osobní automobily.

Provádí: - oprava a servis motorových vozidel. Prodej: - náhradní díly. Pneuservis. Diagnostika. Nástřik spodků a dutin.

Autobazar. Dovoz, výkup, leasing, nákup, prodej: - ojetá a havarovaná vozidla ze zahraničí.

Velkoobchod, maloobchod: - automobilový tuning pro interiér a exteriér vozu - příslušenství - míchárna autolaků.

Půjčovna: - osobní automobily, minibusy - vozidla i s řidičem - přívěsné vozíky, nosiče kol - střešní nosiče, boxy, autosedačky.

Kompletní autoservis specializovaný na vozy Renault. Servis klimatizací. Prodej: - náhradní díly a doplňky. Pneuservis.

Pneuservis. Prodej: - pneumatiky - protektory - plechové disky - hliníkové disky. Pneubazar.

Prodej: -pneumatiky-autorizované zastoupení Bridgestone, Firestone, Dayton -protektorované pneu -ocelové disky. Měření a seřízení geometrie.

Autoservis: - autoservis všech typů vozidel - pojištění vozidel - příprava a vyřízení STK - měření emisí - dovoz vozidel ze zemí EU - financování (leasing, pojištění) - lakovna - karosářské práce - pneu.

Autobazar: - výkup - prodej - leasing - spotřebitelský úvěr - kompletní pojištění vozu.

Pneuservis: - prodej a servis pneumatik. Autoservis, autoopravna.

Autorizovaný prodejce a servis vozů VOLVO Prodej vozů VOLVO: - nové i ojeté vozy - náhradní díly a příslušenství - autodoplňky.

Autobazar: - komisní prodej - prodej vozidel - zástava vozidel.

Autobazar: - pojiště, financování - prodej vozidel zakoupených v ČR.

Autoopravna, autoservis: -osobní automobily -autoklempířské práce - opravy karoserií. Kompletní renovace veteránů.

Ruční mytí automobilů: - karoserie - motory - hliníková kola - luxování podlahy a sedadel - tepování čalounění interiéru - oživení laku + ochrana voskem.

Údržba vozidel a výměna provozních kapalin. Kompletní oprava podvozků a řízení. Kompletní oprava brzd. Příprava vozidel a provedení STK. Specializujeme se na vozidla AVIA, IVECO, VOLVO, RENAULT.

Prodejce, oprava: skupina Daimler AG pro značku Mercedes-Benz, smart a Mitsubishi Fuso Canter. Servis vozů Chrysler, JEEP, Dodge, -prodej nových vozidel všech kategorií-osobní automobily, užitkové vozy, tahače -prodej náhradních dílů -prodej autodoplňků - leasing.

Služby: - autobazar. Prodej, výkup vozidel.