AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Pobočka ČSOB Pojišťovna ČSOB Pojišťovna je univerzální pojišťovnou nabízející celou řadu životních i neživotních pojištění pro fyzické i právnické osoby. - pojištění vozidel - pojištění majetku - pojištění odpovědnosti - pojištění firmy - cestovní pojištění - životní a úrazové pojištění Kancelář MOHELNICE, Nádražní 6 Pondělí - ...

Autoškola OSO: - výcvik na řidičský průkaz skupin: B (i na splátky) - školení řidičů včetně profesního osvědčení

Maloobchod, prodej: - náhradní díly LIAZ, KAROSA, MAN, VOLVO SCANIA, PANAV, BPW, RABA - příslušenství - ložiska GUFERA - autoplasty - brzdové obložení.

Služby: - čištění aut, vozů - čištění exteriéru a renovace laku - čištění koberce, sedačky, postele, matrace..atd.

Stanice technické kontroly - STK pro osobní a nákladní automobily (do 3, 5 tun). Měření emisí benzín, diesel lpg. Likvidace autovraků. Zákonné pojištění vozidel.

Služby, práce, -Autoservis -Příprava na STK včetně provedení -Certifikace na tažná zařízení -Pneuservis -Vyvažování -Rozvody.

Zednictví Zámečnictví, nástrojářství Malířství, lakýrnictví, natěračství Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Vodoinstalatérství, topenářství Klempířství a oprava karoserií Izolatérství Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Výroba, ...

Služby: - přestavby automobilů na LPG/CNG - autoservis

Prodej osobních automobilů, dovoz na objednávku z EU, výkup za hotové, prodej na splátky, pojištění, leasing.

Prodej: - oficiální prodejce skútrů Peugeot a motocyklů Tm racing, Kawasaki, Gas Gas, ČZ - přilby, boty, doplňky - náhradní díly - přívěsy za automobily - oleje - moto bazar. Moto pneuservis: - přezouvání všech druhů pneu. Opravy.

Opravy silničních vozidel -Velkoobchod a maloobchod Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí

STK - měření emisí. Provoz - autodoprava do 3, 5t. Půjčovna: - dodávky - mikrobusy - osobní automobily. Kavárna.

Opravy: - motory osobních automobilů

STK Šumperk Stanice technické kontroly vozidel do 3, 5 t. Stanice měření emisí.

Vedení: - účetnictví - vedení daňová evidence. Poradenská a konzultační činnost. Zpracování: - odborné studie a posudky. Čerpací stanaice LPG.

Autoopravna-pneuservis: - osobní automobily.

Prodej a servis: - požární čerpadla Patterson - mycí linky Tammermatic pro osobní i nákladní automobily, autobusy, trolejbusy, vlaky a tramvaje - autokosmetika pro mycí linky.

Služby: - autoservis - autoopravna - pneuservis - autoklempířské práce.