AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autoservis.Servis vozidel. Opravy: -užitové i nákladní automobily.

Maloobchod, prodej: - autodíly - motodíly - příslušenství.

Autoservis, autoopravna. Karosářské práce.

Výroba, prodej: - autoplachty na všechny typy vozidel - reklamní nápisy na autoplachty - vložky do bazénů - reklamní plachty.

Autoškola: -kurzy do šesti týdnů -dálkový výcvik -kondiční jízdy po městě -školení řidičů -termíny výcviku dle přání zákazníků -všechny skupiny. Místa výcviku: -Třemošnice -Heřmanův Městec -Chrudim SŠPŠT -a další dle zájmu uchazečů. E-mail:jstenha@iol.cz

Výkup, prodej: -vozy Škoda -ekologická likvidace vozidel předprodejní i poprodejní servis -možnost protiúčtu i úvěru -vlastní odtah vozidel -možnost výkupu přímo od zákazníka.

Autorizovaný prodejce vozů RENAULT a DACIA. Prodej originálního příslušenství a náhradních dílů na vozy RENAULT a DACIA. Kompletní záruční a pozáruční servisní služby pro vozy RENAULT a DACIA. Oprava karosérií všech značek.

Prodej: -náhradní díly na nákladní automobily KAROSA, LIAZ, AVIA, IVECO, MAN, DAF

Opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů).

Opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů).

Autoopravna. Odtahová služba. Opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů).

Autooprava. Opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů). Příprava na STK*. Emise.

Oprava: -auto. Práce: -měření emisí -karosářské -mechanické drobné -příprava vozidel na technickou prohlídku -STK* -nástřik dutin a spodků.

Autoopravna Popis činnosti firmy: -Opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů) -Opravy startérů a alternátorů všech elektroinstalací na osobních i nákladních vozidlech -seřízení a opravy motorů -emise + zprostředkování STK -montáž zabezpečovacího zařízení -montáž Construkt -diagnostika motoru, brzd, ...

Autoservis, oprava CITROEN: -vozy všech značek. Opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů). Obchod s motorovými vozidly (kromě motocyklů).

Autorizovaný prodejce vozů Škoda. Prodej, leasing, servis, oprava vozů Škoda, práce: -kompletní automechanické, pneuservis -pneuservis -karosářské i na rovnacím rámu -lakýrnické včetně vlastní míchárny barev -měření emisí benzin, diesel Bosch -kontrola brzd na válcích Bosch, tlumičů -vyřízení SPZ, zajištění ...

Služby: -autoškola. Pondělí: 8:30-12:00 13:00-16:30 Středa: 8:30-12:00

Dovoz a prodej osobních automobilů. Autobazar.