AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Autoservis, pneuservis, náhradní díly a odtah vozidel v Pardubickém kraji.

Společnost PLASTEX s.r.o. je soukromá rodinná firma, která byla založena v roce 1995 a navázala na již dvacetiletou tradici vstřikování plastů. Hlavním předmětem naší činnosti je vstřikování technických dílů. Naše výrobky a služby nabízíme firmám z elektrotechnického, automobilového, stavebního i spotřebního průmyslu. Naší snahou je nabízet ...

Obchodní zástupce: - Českomoravská stavební spořitelna, ČMSS.

Prodej, oprava, servis: Vozidla DAF Návěsy, přívěsy Originální náhradní díly na vozidla DAF Náhradní díly na přípojná vozidla z programu TRP - Truck Related Parts Náhradní díly na vozidla ostatních značek z programu All Makes.

AUTO-MOTO Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly a příslušenství -autodoplňky -akumulátory. Velkoobchod, prodej: -zastoupení Velvana Velvary: -chemikálie, autokosmetika -nemrznoucí směs, brzdová kapalina, autošampon -zastoupení GEMI: -hadicové spony.

Půjčovna, autopůjčovna: - automobily (možnost i s řidičem), - zaplachtovaný přívěsný vozík. - obytná vozidla Provoz: - non-stop.

Prodej, servis: - vozidel. Uhelné sklady. Zlatnictví.

Autoškola: - výuku, výcvik řidičů.

Maloobchod, velkoobchod: -náhradní díly na vozy ŠKODA -náhradní díly na zahraniční vozy. Kompletní sortiment firmy Bosch: -olejové, vzduchové, palivové a pylové filtry -řemeny klínové a rozvodové -brzdové kotouče, destičky, čelisti, válce, válečky, bubny, -zapalovací a žhavící svíčky, zapalovací kabely -autobaterie, nabíječky, ...

Firma AGRODÍLNA Oldřiš, s.r.o. provádí opravy zemědělské techniky, traktorů, vysokozdvižných vozíků, osobních i nákladní automobilů, provozujeme také pneuservis a provádíme měření emisí u dieselových motorů. Oprava, servis: - zemědělská technika - traktory, rozmetadla, kombajny, řezačky - vysokozdvižné vozíky - zahradní ...

Činnost: - dovoz, prodej, servis automobilů - dovoz vozidel na zakázku.

Služby: - autoservis - autorizovaný servis vozů Škoda, Subaru - specializovaný servis pro vozy Ford, Opel - prodej náhradních dílů Prodej: - motorová vozidla

Služby: - autoservis - chiptuning Prodej: - náhradní díly na vozy Opel

E-shop: - motodoplňky - náhradní díly na motorky - příslušenství k motocyklům

Výhradní dovozce motocyklů Dněpr a Ural pro Českou republiku.

Autoservis - oprava, servis moptorových vozidel -pneuservis -půjčování vozík - přívěs.

Služby: - autoservis - pneuservis - ruční mytí, čištění interiérů automobilů. Autodoprava: - expresní přeprava zásilek.

Prodej, montáž, výměna: - všechny typy autoskel a střešních oken. Služby: - tónování autoskel – pokovením, fóliemi. - čištění a plnění autoklimatizací - čištění a dezinfekce interiérů vozidel.

Prodej, montáž, výměna: - všechny typy autoskel a střešních oken. Služby: - tónování autoskel – pokovením, fóliemi. - čištění a plnění autoklimatizací - čištění a dezinfekce interiérů vozidel.