AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Autobazar, autoservis - odtahové služby Prodej náhradní díly

Prodej: - značkových náhradních dílů na evropské a japonské vozy.

Provádíme: - přípravu vozů na STK - karosářské práce a opravy - lakování vozů + opravy - nástřik spodků a dutin vozů

Autobazar: -příjem vozů do prodeje -výkup vozů za hotové -možné protipůjčky.

Autoopravna, autoservis. Práce: - automechanické - autoelektrikářské.

Výroba a prodej: - vojenské kontejnery - kontejnery pro telekomunikační, navigační, monitorovací, zabezpečovací a jiné technologie - technologické domky - technologické skříně vnitřní a venkovní spec.protipožární úprava, klimatizace apod.) - telefonní hovorny a boxy - rozvaděčové skříně - sklolaminátové výrobky-anténní stožáry - ...

PROVÁDÍME - lakování v boxu značkovými barvami - klempířské práce - výměny čelních skel - zajišťujeme jednání s pojišťovnami - právní pomoc při zastupování při dopravních nehodách - poškozený při dopravních nehodě nehradí opravu - po dobu opravy zapůjčíme náhradní vozidlo - platby za opravy účtujeme pojišťovnám pachatelů dopravní nehody - ...

Prodej, servis, nabíjení: - autobaterie Varta a AFA

Autoopravna. Provoz autoservisu. Prodej: - náhradní díly. Montáže: - zabezpečovací zařízení, autorádia a doplňky.

Benzínová čerpací stanice. Bistro, občerstvení: - Horky 129 - tel. 327 315 544.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -motorová vozidla a jejich příslušenství Výroba: -motorová vozidla.

Prodej a montáž: - xenonová světla do automobilů

Pneuservis Prodej, maloobchod: - utodíly, náhradní díly - autoskla, autoskel

Velkoobchod, maloobchod: - oleje - topné oleje - paliva - asfaltové výrobky ( penetrační laky, lepící laky a tmely) - plastická maziva - autokosmetika

Autoklempířské práce.

Autobazar Horky. Prodej: -ojeté automobily -náhradní díly.

Pneuservis Drobovice. Prodej pneumatik (Bridgestone, Firestone, Dayton, Pirelli, Ceat, Matador). Výhodné ceny. Pracovní doba: Po-Pá 9-17.00hod., So 10-15 hod.

Autorizovaný distributor. Velkoobchod, maloobchod: - oleje a maziva SHELL - pneumatiky DUNLOP, PNEUMANT - filtry MANN FILTER - svíčky, řemeny, akumulátory, kotouče, destičky, stěrače BOSCH - autorádia BLAUPUNKT - motocykly.

Autoopravna Josef Štefec : - mechanické opravy - generální opravy motorů + převodovek - diagnostika - pneuservis - laserová geometrie - prodej dílů - autoelektrika - plnění klimatizací - klempířské práce - lakýrnické práce - příprava + provedení emisí + TK Autorizovaný servis AUTO ŠTANGL .

Maloobchod, prodej: -autolaky. -ředidla, tmely. Služby: -míchání barevných odstínů.

Prodej: -náhradní díly (Jawa20-30, Simson, Pionýr, Babeta, MZ) -pneu -duše -žárovky -ložiska -gufera -rošt ke grilu.

Autoopravna: -opravy karosérií -rovnání rámů -seřizování světel -zajištění lakování -příprava na STK -prodej nových náhradních dílů.