AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Opravy a servis osobních a dodávkových automobilů všech značek, příprava a zajištění STK. Nabídka klempířských a lakýrnických prací.

Autoškola Zdiměřice s.r.o. byla založena v roce 2010. Výuka probíhá na Praze západ a v Praze. Výcvik řidičů se skládá z praktické a teoretické části .Praktický výcvik ( jízdy) uskutečňujeme od ranních hodin, včetně sobot a nedělí. Naše autoškola nabízí: Všechny typy řidičských oprávění - výcvik řidičů skupiny B - pro osobní automobil - ...

Opravy - hliníkové díly Výroba - sportovní výfuky pro dvoudobé motory Svařování hliníkové díly

Nabídka odtahu pro osobní automobily, vyprošťovacích služeb pro těžkou techniku.Jeřábnické práce autojeřábem.

Služby: - čištění interiérů: - osobní vozidla - kabiny tahačů - letadla - lodě a čluny - autobusy - mobilní čištění interiérů vozidel u zákazníka - ošetření vozidel ochranným a zacelujícím nátěrem na bázi Nano technologie.

Služby: - přeprava osob osobními vozy - pronájem vozu s řidičem.

Prodej a servis vozidel. Výroba přívěsů. Výroba a montáž nástaveb na užitková vozidla. Výrobní areál Hesti Poběžovice Žižkova 188, 345 22, Poběžovice

Od roku 1991 se specializujeme na dovoz a prodej automobilů značky Peugeot. Autobazar.

Kamionová autodoprava Pronájem chladírenských návěsů Autobazar - osobní, užitkové a nákladní automobily

Motoservis Pneuservis - automobily - motocykly Svařování Pískování Metalizace Práškové lakování

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - autopříslušenství - autodoplňky BMW

Autoškola Honzů&Hardyn - výuka a výcvik skupiny B.

Půjčovna - přívěsy AGADOS ADAM 66 Odtahová služba NON - STOP Nákladní doprava - do 50t - mezinárodní - vnitrostátní

Autobazar VOLVOBAZAR - prodej ojetých vozů Volvo. Autoservis, autoopravna vozů značky Volvo - autoopravna - autoklempířské práce - autoelektrikářské práce - prodej, montáž a výměna autoskel. Prodej náhradních autodílů.

Služby: - vnitrostátní, mezinárodní přeprava chlazených a mražených potravin - skladování chlazeného, mraženého zboží - odtahová služba pro nákladní automobily - mycí linka pro nákladní automobily, autobusy.

Prodej ojetých osobních vozidel - dovoz aut. Odtahová služba.

Zajišťujeme školení řidičů nováčků i zkušených profesionálů, kteří potřebují profesní průkaz. Dále se zabýváme kurzy pro budoucí instruktory autoškoly a školením pro obsluhu vysokozdvižných vozíků

Prodej: - náhradní díly, autodíly na vozy Škoda Pobočka: Benešov, Tyršova 438 tel.: 317 723 323, 720 993 985

Prodej - elektrické skútry - elektrická kola

Autolakovna: -používané barvy PPG: -akrylátové barvy -lakování-všechny typy vozidel.

Dodavatel: - profesionální užitkové čtyřkolky JourneyMan a SMC.

Výstavba sítě bezkontaktních mycích center - myčky aut, bezdotykové technologie pro mycí centra.

Autoservis, autoopravna osobních a užitkových automobilů - výměny olejů - autoklempířské práce včetně lakování - diagnostika.

Činnost: - povrchové úpravy pohledových karbonových dílů pro automobilový průmysl.

Provozujeme autoškolu ve skupinách A, B, C, E, D s školením řidičů referentů. Použití vozidel mini a OFF-ROAD, kompletní servis právního zastoupení při dopravních nehodách s využitím autopůjčovny pro poškozeného zdarma při použití firem auto-novo-team s.r.o., a KIA ČR Pruhonice