AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Čerpací stanice: -pohonné hmoty.

Autoservis: -opravy motorových vozidel -odtahová služba.

Autoservis: -opravy vozidel -příprava na STK -karosářské práce -pneuservis -výměna olejů -odtahová služba NONSTOP. Dovoz vozidel ze zahraničí. Prodej: -použité náhradní díly z vraků. Vrakoviště.

Servis: -kompletní mechanické opravy -diagnostika motorů vč. GO motorů. Pneuservis: -pneumatiky montáž, demontáž -duše a bezdušové pneumatiky lepení -protektorování -prodej nové pneu BARUM, MICHELIN, MATADOR.

Autoservis, autoopravna. Kompletní údržba a servis: -kompletní opravy -výměna olejů -příprava vozů na STK.

Karoserie: -rovnání -měření -opravy. Prodej: -karosářské díly a materiály.

Autolakovna. Práce: -lakování automobilů osobní, dodávkové -vypalování v boxu Vaverta. Prodej: -autolaky PPG 50 tisíc odstínů.

Jsme autopůjčovna osobních i užitkových vozů, prodáváme havarované automobily, použité skútry a náhradní díly, motocykly enduro. Provozujeme autoservis a pneuservis - prodáváme nové i použité pneu. Provoz odtahové služby.

Autorizovaný prodej vozů KIA*: -RIO SEDAN, RIO KOMBI, MAGENTIS, CARNIVAL, SPORTAGE, PREGIO, SORENTO, CERATO, PICANTO. Autoservis, prodej: -ojeté vozy na leasing, zpětný leasing -havarované vozy ze zahraničí -alarmy -zabezpečovací zařízení DEFEND-LOCK -autodíly na všechny vozy. Měření emisí. Příprava a zajištění ...

Prodej, servis, leasing: -automobily NISSAN. Prodej: -náhradní díly -příslušenství. Půjčovna: -osobní auta -přívěsné vozíky -nákladní pro převoz automobilů. Autoservis: -osobní auta servis pro všdchny typy automobilů. -výměny olejů. Pneuservis. Čerpací stanice LPG BP. Prodej: -propan-butanové bomby BP.

Služby: -leasing osobních automobilů -leasing nákladních automobilů -leasing traktorů -leasing strojů kovoobráběcích, dřevoobráběcích, zemědělských a podobně -leasing zdravotní techniky -leasing výpočetní a kancelářské techniky -pojištění osobních automobilů -pojištění nákladních automobilů a traktorů -pojištění strojů, ...

Provoz Balonka: -stanice technické kontroly, STK* -emise-měření osobních i nákladních aut benzínové a naftové zážehové motory -autorizovaný autoservis LADA -prodej náhradních dílů na všechna osobní vozidla -autorizovaný servis BOSCH -záruční i pozáruční opravy Prodej, montáž a údržba: -telekomunikační technika telefony, ...

Autoškola Zugárek Vás naučí řídit kvalitně a bezpečně pro řidičské oprávnění AM, A1, A (s omezením), A (bez omezení), B Možnost jízd na víc. Výuka za každého počasí.

Autoservis: -všechna osobní a dodávková auta -karosářské práce -opravy karosérií na rovnací stolici -mechanické opravy, seřizování zážehových i vznětových motorů -výměny olejů MOBIL REPSOL -pneuservis, montáž a vyvažování pneu -klimatizace -geometrie náprav -příprava vozu na STK. Mytí vozidel: -karoserie ručně, motor ...

Autorizovaný prodej a servis všech modelů osobních vozidel Volkswagen a Seat.Prodej originálních náhradních dílů a příslušenství VW a Seat.Měření emisí benzín, diesel a plyn.

Autorizovaný prodej a servis všech modelů osobních vozidel Volkswagen a Seat.Prodej originálních náhradních dílů a příslušenství VW a Seat. Měření emisí benzín, diesel a plyn. Stanice technické kontroly:STK Telekomunikace:dodávky a montáž pobočkových telefonních ústředen, prodej telekomunikační techniky, výstavba strukturovaných ...

Autoopravna pro osobní a dodávkové automobily všech značek: -specialista diesel -měření emisí diesel se vstřikováním Bosch pro vozidla kategorie M1 a N1 -diagnostika řídících jednotek -běžné i generální opravy motorů a seřizování -výměny rozvodových řemenů, kladek, napínáků -opravy brzd, -opravy řízení, čepy, ramena, ...

Velko i maloobchodní prodej náhradních dílů pro osobní,dodávkové i nákladní vozy. Dvoudenní distribuce v regionu pro servisy a autodílny. Sortimen:kotouče, destičky,výfuky,spojky,autoskla, karosářské díly,autobaterie,oleje, autochemie,elektro součástky,tlumiče, motorové díly a atd.

Prodej: -filtry vzduchové a olejové -výfuky -tlumiče -termostaty -centrální zamykání -alarmy -blatníky -světla -zastoupení OLYMPO, SPAL. Autoservis. Provozní doba: -prodej 11-14 -servis 14-20.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava sypkých hmot. Vozový park: velkoobjemové sklápěcí návěsy, soupravy a posuvné podlahy. Servis osobních, nákladních vozidel a návěsů. Servis klimatizace, nezáv.topení Webasto, myčka vozidel.

Pneuservis: -oprava pneumatik -lepení duší -kompletní servis -prodej nových pneumatik. Autoopravna: -mechanické a karosářské práce -příprava na STK* -oprava přípojných vozidel apod.