AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autoservis Homola, s.r.o. se zaměřuje na opravy silničních vozidel, mechanické a karosářské práce a na diagnostiku.

František Oubrecht se zaměřuje na opravy a údržbu motorových vozidel, mechanické a karosářské práce.

Ivo Kavina se zaměřuje na silniční motorovou dopravu nákladními vozidly do 3, 5 t.

Služby: -výkup barevných kovů -ekologická likvidace autovraků -kovošrot, auto vrak, vrakoviště -odtah a vyprošťování vozidel -prodej použitých náhradních dílů, náhradní díly -odtahy nepojízdných vozidel.

Hlavní náplní práce naší firmy je především provozování zdravotnické dopravní služby. Touto činností se zabýváme již 25 let. Disponujeme dvanácti sanitními vozidly, kterou jsou vybaveny dle vyhlášky 47/1997 Sb. O věcném a personálním vybavení dopravní zdravotní služby. Zajišťujeme: - převozy pacientů na základě příkazu vystaveném lékařem - ...

Jiří Tomášek se zaměřuje na servis a opravy osobních a dodávkových automobilu, přípravu a zajištění STK, plnění klimatizací, výměnu skel a geometrii kol.

Josef Filipi se zaměřuje na opravy motorových vozidel, výměnu pneumatik, odtahové služby a prodej vozidel včetně náhradních dílů

Josef Kučera se zaměřuje na opravy silničních vozidel a zprostředkování pojištění a poradenství.

Josef Vraspír se zaměřuje na servis a opravy silničních vozidel, karosářské práce, výměnu pneu a přípravu na STK.

Karel Deml se zaměřuje na servis a opravy osobních a užitkových silničních vozidel a na prodej autokosmetiky.

Vladimír Jaša se zaměřuje na servis a opravy osobních a užitkových automobilů, přípravu na STK, plnění klimatizací a výměnu pneumatik.

Luboš Neklapil se zaměřuje na elektroinstalace, svařování a drobné opravy automobilů a zemědělských strojů.

Marek Svoboda provozuje autoškolu pro získání řidičského oprávnění s možností kondičních jízd.

Metal Pipa, s.r.o. se zaměřuje na prodej nářadí, výkup kovošrotu, provozuje čerpací stanice, bazar a prodává jablka.

Miloslav Kolouch provozuje autoservis pro osobní a užitková vozidla a poskytuje asistenční služby.

Pavla Neubrandová se zaměřuje na pojištění osob, majetku, vozidel a odpovědnosti.

Autoservis, pneuservis, opravy, servis autobusů, diagnostika nákladních vozidel, nákladních vozů Moravské Budějovice, Vysočina, Třebíč, Jihlava, Znojemsko, Jihomoravský kraj, Znojmo, Brno, Jihočeský kraj, České Budějovice, Trhové Sviny -sklápěcí, plachtové návěsy -certifikát GMP+ - walkingfloor - přeprava sypkých materiálů v EU i mimo ní - ...

Radek Smejkal se zaměřuje na silniční nákladní dopravu vozidly do 3, 5 tuny.

Stanislav Malec se zaměřuje na opravy osobních a užitkových vozidel, mechanické a karosářské práce.

TD Cars s.r.o. provozuje pneuservis a autoservis, provádí čištění interiérů a exteriérů vozidel, lakování a dovoz a prodej aut.