AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Prodej, maloobchod: -autobaterie -motobaterie -trakční a záložní baterie

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -vázací systémy -upevňovací popruhy -ocelová lana -polyesterová lana -řetězy

Stavební a obchodní společnost ATOS spol. s r.o. vznikla v roce 1994 a po celou dobu aktivně působí ve stavebním průmyslu po celé České republice. Firma se zabývá: - prodej stavebnin (Ledeč nad Sázavou, Světlá nad Sázavou) - uhelné sklady - výroba a rozvod tepla - maloobchod, velkoobchod – prodej vybavení a materiálu k montáži ...

Autoservis. Nabídka servisu nákladních vozidel. Prodej a výměna autodílů.

Autoservis: - mechanické opravy - údržba a prohlídky dle servisního plánu - diagnostiku závad, geometrie - opravy autoelektriky - zajištění měření emisí - příprava a zajištění STK - montáž tažného zařízení - plnění, servis a proplach klimatizace Odtahová služba Mytí vozu a čištění interiéru. Pneuservis. Prodej, výměna, ...

Maloobchod, služby: -nové, protektorové pneumatiky - MOTO, osobní, dodávkové, nákladní, zemědělské -opravy duší, pneumatik, gumového a umělého zboží(holínky, rybářské kalhoty, bazény, nafukovací čluny, cvičební míče a pod.zboží.) -servis a pneuservis.

Prodej - ojeté vozy všech značek Autorizovaný prodej - osobní vozy KIA Prodej - pneumatiky Půjčovna - vozidla Autorizovaný servis - osobní vozy KIA Pneuservis Čištění interiérů Odtahová služba STK a emise

DOKAR, spol. s r. o. nabízí: - servis vozů FORD i ostatních značek - prodej originálních náhradních dílů FORD - prodej originálního příslušenství FORD - leasing a pojištění vozidel - likvidaci pojistných událostí - nejmodernější lakovnu a karosárnu - pneuservis - výkup ojetých vozů - prodej ojetých vozů se zárukou - ...

Prodáváme ojeté automobily a pneumatiky a náhradní díly v Havlíčkově Brodě u Hypernovy. Dále prodáváme také na splátky a leasing. Právní záruky prodávaných vozů – Autobazar HB CAR s.r.o. Havlíčkův Brod Vám dále nabídne dovoz vozů z ciziny přímo na zakázku.

Služby: -mezinárodní doprava -mycí linka -servis pro nákladní automobily

Autorizovaný prodej a servis vozů Hyundai. - odtahová služby - měření emisí - STK - lakovna - karosářské práce Servis: Tel.: 569 423 083 Náhradní díly: Tel.: 569 421 961

Služby: -opravy silničních, nákladních vozů -provádění technických kontrol -opravy motorů a převodovek -opravy startérů a alternátorů -svářečské, kovárenské, zámečnické práce.

Obchodní zástupce pojišťovny Allianz - sjednávání pojištění osob, vozidel a majetku.

Spedice, zasilatelství - nákladní doprava mezinárodní. Pneuservis.

Prodej - zadní nosiče kol - autopříslušenství.

Prodej: - autodíly - náhradní díly na auta.

Instalace: - ochranné autofólie - protisluneční fólie - wrappingové fólie - fólie na zeď. Výroba: - reklama - reklamní předměty - reklamní textil.

Jan Cihlář se zaměřuje na opravy silničních vozidel a zemědělských strojů, opravy brzd, výměnu olejů, diagnostiku, přípravu na STK a výměnu pneumatik.

Martin Morkus se zaměřuje na lakýrnické a karosářské práce a provádí servis osobních automobilů.

Autoopravárenství Kopecký, s.r.o. provozuje servis osobních a nákladních automobilů, návěsů a přívěsů a prodává náhradní díly.

CSNV s.r.o. se zaměřuje na pneuservis, servis osobních a nákladních automobilů a zemědělských strojů a prodává písek, štěrk a drť.

Zbyněk Machovec se zaměřuje na kompletní servis a údržbu osobních a užitkových vozidel do 3, 5 t včetně pneuservisu.

David Šrámek provozuje autoservis, zaměřuje se na opravy automobilů, přípravu na STK, plnění klimatizací a na odtahovou službu.

Půjčovna, pronájem: - karavany, obytné vozy - mikrobusy, minibusy - přívěsné vozíky - střešní boxy, střešní nosiče. Osobní přeprava: - odvoz, převozy osob. Expresní přeprava zásilek po celé ČR a EU.

Opravy osobních a užitkových vozidel.