AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Prodej: - Soupravy pro uskladnění malého přívěsného vozíku

Prodej: - náhradní součástky do vstřikovacího zařízení dieselových motorů (trysky BOSCH, WUZETEM, Motorpal, FIRAD, podložky na vymezení tlaku, tepelné štíty, záslepky a hadičky přepadu, ruční pumpičky, podávací čerpadla, elementy, těsnění, pružiny, čističe paliva, kuličky do CR, trojcestný díl do CR. - vybavení diesel servisů - zkoušečky trysek, ...

Prodej, maloobchod: -veškeré náhradní díly na tuzemská i zahraniční vozidla. Služby: -mechanické a klempířské práce -příprava vozidel na STK -generální opravy motorů -servis olejů Esso a Mobil.

Služby: -autoservis -opravy karoserií.

Autoservis. Kompletní opravy automobilů. Pneuservis.

Autopůjčovna. Pronájem, půjčovna: - automobily značek Audi A5, Mercedes Benz, Chevrolet Corvette a Camaro Hot Wheels Edition na svatby i vyjížďky. Zajišťujeme cesty s řidičem.

Autodoprava a dodávkové služby: -nákladní doprava tuzemská i zahraniční -doprava do 3, 5t, nad 3, 5t i kamionová -pojištění nákladu -přeprava osob. Půjčovna užitkových vozů, přívěsů.

Provozujeme sběrný dvůr, kovošrot a autovrakoviště. Výkup: -barevné kovy -autobaterie -autovraky a druhotné suroviny -železný šrot -baterie -papír -drobná elektronika -domácí elektro spotřebiče -akumulátory -elektromotory -nebezpečný odpad -měděné a hliníkové (Cu a Al) kabely. Ceník výkupu volně k dispozici. Soutěž ve sběru starého ...

Prodejna s náhradními díly. Náhradní díly na nákladní automobily, osobní automobily, motocykly všech značek. Prodej příslušenství.

Autoškola. Činnosti: -výcvik skupin A, B, T, C, D, -školení řidičů, včetně mezinárodní dopravy -příprava nových učitelů autoškoly. Zajištění: -zahraniční rekreace Chorvatsko -zahraniční a tuzemské zájezdy -tel. 604104 922. Taxi non-stop: -tel. 723 088 915, 607 927 698, 721 548 088.

Činnost: - autodoprava, - autoopravna.

Provádíme : -úklidy domácností, firem, institucí -čištění sedacích sopuprav a koberců -mytí oken a žaluzií -žehlení, mandlování -drobné domácí řemeslné práce -vyklízení sklepních a půdních prostor -čištění interiérů vozidel a renovaci zašlého laku vozidla -doprava do 3, 5 tuny -oprava vozidel

-Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Poskytování technických služeb -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Výroba strojů a zařízení -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba kovových konstrukcí a ...