Intenzivní školení ale i příjemná relaxace. Kongresová a firemní turistika je ideální spojení zaměstnání a volnočasových aktivit. Pro tyto účely se nabízí wellness, sportovní střediska, kvalitní ubytování a hlavně skupinové aktivity nejrůznějšího typu.

Služby - svatební servis - společenské akce - narozeninové oslavy - kongresy, konference - catering - poradenství v gastronomii.

Služby - pořádání odborných a společenských akcí, celostátních soutěží, mezinárodních konferencí, event akcí.

Eventová agentura, zajištění: - soukromé párty - firemní akce - meetingy - konference, školení

Realizace, zajištění: - konference - kongresy - prostředkování ubytování pro účastníky konferencí a kongresů

Služby - akce na klíč - tematické programy, večírky, oslavy - firemní akce.

Služby: - organizování kongresové turistiky a zjišťování souvisejících služeb - skladovací a logistické služby - skladování a distribuce ropných produktů - pronájem skladových, výrobních a kancelářských prostor - archivace a správa spisového materiálu.....a další.

Produkční agentura, pořádáme - sportovní akce - módní přehlídky - teambuilding - konference a školení - výstavy a veletrhy - večírky a společenské akce.

Multikina CineStar se nachází v rámci celé České republiky. Nabízíme pronájem konferenčních prostor pro firemní akce, dárkové poukázky pro zaměstnance a obchodní partnery, možnost kinoreklamy. Služby pro firmy: - pronájem sálu, konferenčních prostor ve 12 multikinech po celé České republice pro firemní prezentace a školení, vč. zajištění ...

Služby: - organizace, pořádání kongresů, konferencí, školení a seminářů.

Služby, pořádání - firemní eventy - sportovní akce - festivaly a kulturní akce.

Zajištění: - kongresová turistika - kongresové sály.

Služby: - kreativní agentura zaměřená na eventy - firemní akce - teambuilding - večírky, plesy

Online katalog hotelů, prostorů a dodavatelů pro firemní akce, tipy na programy a teambuildingy, kalkulace ke stažen.í.

Pořádáme akce pro firmy na špičkové úrovni. Různé konference, teambuilding, eventy pro VIP klienty, komunikační kampaně podpořené eventu. Mertel-events.com - kvalitní eventová agentura s výbornými referencemi.

Služby: - marketingové a poradenské služby - odborné konference - školení, semináře - firemní eventy, firemní akce Provozujeme portál: Sluzbyproakce.cz - nabídka a vyhledání mobilních služeb pro eventy, firemní akce, večírky Programyproakce.cz - nabídka hotových programů a scénářů pro firmy

Kavárna Nahoře. Restaurace Dole - možnost uspořádání firemních večírků, oslav narozenin - tel. 736 145 471.

Služby - firemní setkání, outdoorové a sportovní aktivity pro zaměstnance na klíč - partnerské setkání, společenské akce a motivační programy - výstavy a veletrhy.

Nevšední restaurant Lary Fary, byl otevřen v roce 2002 a hned si vytvořil velice slušné jméno u všech labužníků. Každá místnost restaurantu Lary Fary je věru pozoruhodně odlišná a vskutku originální, avšak neruší vzájemně jedna druhou, ba naopak společně vytváří čarovně harmonický celek.

Skupina českých butikových hotelů nabízí vysokou kvalitou ubytování a služeb, prodloužené wellness víkendy, rodinné pobyty, sportovní aktivity, golf, romantické pobyty a svatby. Pro firmy pořádáme konference, teambuildingy, školení, semináře, eventy.

Ubytování v 87 plně klimatizovaných pokojích s telefonem, SAT. TV, minibary a přístupem na internet. Koupelna s odděleným WC. Konferenční, cateringové a gastronomické služby, restaurace, bar, podzemní garáže, fitness, meeting room, zahrádka.

Specializujeme se na organizování a realizaci odborných seminářů a konferencí.

Pořádá: -firemní akce. -teambuildingové akce. -organizace konferencí.