Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Apartmány Na Staré poště. Ubytování. Apartmán 1, 3+1 -hala -pokoj (TV, pohovka, truhla) -ložnice (3 postele, skříň) -kuchyně (kompletní vybavení, sporák, lednička, kávovar, varná konvice, mikrovlnná trouba) -koupelna (sprchový kout, WC) -parkoviště + kolárna -připojení k internetu. Apartmán 2 -2+1, cca 75 m2 -kuchyně (kompletní ...

Hotel. Ubytování: -48 lůžek -2 jednolůžkové pokoje -20 dvoulůžkových pokojů -2 třílůžkové pokoje -na pokojích WC**, sprcha, fén, lednice, TV**, SAT*, telefon s přímou volbou. Služby: -recepce 24 hodin -hotelová prádelna. Parkoviště. Restaurace, bar*: -50 míst -letní zahrádka 50 míst.

Rodinný penzion za Budvarem: -ubytování -každý pokoj vybaven vlastním WC a koupelnou, TV a sat, mikrovlnou troubou -WIFI připojení - parkovací stání v objektu - parekování v garáži.

Penzion U Šípku - rodinný penzion s restaurací.

Nožířství. Výroba: -exkluzivní nože-sendvičové nože pro lov a volný čas - etnické nože. Prodejní galerie: -továrně vyráběné nože z celého světa -brousky. Romantické ubytování.

Ubytovna U nádraží Ubytovna: - levné ubytování v centru města v blízkosti autobusového a vlakového nádraží. Nonstop recepce. Oplocené parkoviště s kamerovým systémem. Wi-fi internet. Zemědělská výroba a myslivost.

Služby: - restaurace - salonek (25 míst) - penzion

Chata u Lipna Pronájem rekreační chaty Lipno. Ubytování pro rodiny s dětmi v chatové oblasti Kobylnice, Lipno nad Vltavou.

Penzion Červené Blato - kapacita 45 lůžek - 2, 4 a 5ti lůžkové pokoje s možností přistýlek - kapacita 45míst - česká a mezinárodní kuchyně - možnost pořádání akcí, svateb Restaurace - kapacita 45 míst - česká a mezinárodní kuchyně - možnost pořádání akcí, svateb - venkovní terasa pro 30 osob.

Poskytuji ubytování pro 1 až 7 osob. Plně vybavená kuchyň, TV-DVD, internet možný, koupelna se sprchovým koutem a WC. Součástí stavení je pohostinství s předzahrádkou, ohništěm, pískovištěm pro děti.

Služby: - stavba plotů - tryskání - lakování - prodej nadnormativních zásob v oblasti strojírenství a průmyslu (stroje, motory, čerpadla..atd) - provoz ubytovny

Tlumočení a překlady vč. soudního ověření do španělštiny. Tlumočení osobní, obchodní, výstavy, veletrhy. Průvodcovská činnost ve španělštině (licence, PIS). Doprovod obchodních partnerů.

Motorest: -ubytování -dvoulůžkové pokoje s kompletním sociálním zařízením, televize -free wifi -restaurace -50 míst -bezbariérové přístupy -nekuřácké salonky 30 a 35 míst -letní terasa pro 40 míst. Uzavřené vlastní parkoviště.

Autokemp - ubytování v chatkách - stanování - restaurace.

Restaurace: -nabídka teplých i studených jídel a nápojů Penzion: -2x dvoulůžkové pokoje - 1x třílůžkový pokoj -1x čtyřlůžkový -1x pětilůžkový -každý pokoj má své vlastní sociální zařízení. Apartmán pro čtyři osoby, vlastní sociální zařízení a kuchyňka. Wifi.