Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Komfortní ubytování v apartmánech s prostornou zahradou a výhledem na zámek Vranov nad Dyjí. Ideální pro rodiny s dětmi. Wellness.

Kemp: -ubytování -chatka, bungalov.

Penzion, ubytování Znojmo. Ubytovací kapacita penzionu je 21 pevných lůžek a 5 přistýlek. Ubytování v dvoulůžkových, standardně zařízených pokojích (sprchový kout, WC). U některých pokojů je možnost jedné a více přistýlek. Všechny pokoje poskytují WIFI připojení. V prostorách penzionu je kavárna Play vybavená Xboxem. Prostory lze využít i ...

Rodinného ubytování villa Emilia ve vinařské obci Novém Šaldorfě. Rodinná dovolená na Jižní Moravě. Vlastní uzařené parkoviště. Úschovna kol. WiFi. Vlastní vinný sklep.

Areál se specializací na pořádání svateb, firemních a soukromých akcí. Možnost ubytování v pokojích a apartmánech - celková kapacita je 180 lůžek.

Penzion, ubytování: -pro rodiny, podnikatele (ne pro sezónní dělníky) -samostatný vstup do domu -koupání v bazénu -terasa na posezení -bezbariérový přístup -možnost vstupu i se psem. Komfortní pokoj, vybavení: -televize, rádio, lednička, koupelna, WC. Cena: -200-300 Kč/noc/1 osoba -příplatek-garáž, snídaně, pes.

Útulný rodinný penzion Chez Martine ve Znojmě. Ubytování v ve třech dvoulůžkových pokojích v Provence stylu s možností až dvou přistýlek. na každém pokoji vlastní koupelna se sprchovým koutem a WC. Možnost objednání polopenze nebo plné penze.

Různé druhy ubytování (apartmány, sruby a letní domek) včetně kvalitní travnaté plochy pro stany a karavany. Kemp je vybaven venkovní kuchyňkou, sociálním zařízením, pračkou a sušičkou, dětským hřištěm.

Vinný sklep a penzion Dobrovolný: - ension nad vinným sklípkem v klidné části Znojma -v centru vinařské turistiky -blízko národního parku Podyjí -26lůžek 13x2, se sociálním zařízením -k dispozici společenská místnost s barem. Parkování před penzionem.

Penzion, ubytování: -stylový rodinný penzion v klidné části Vranova nad Dyjí -vyhlídka na Vranovský zámek -ubytování v 2 a 3 lůžkových pokojích od 250 Kč osoba/den s možností přistýlky, max. kapacita 45 míst -parkování přímo u penzionu -k dispozici otevřené ohniště, gril -možnost stravování v restauraci penzionu -vstup se psem ...

Penzion - dvoulůžkové pokoje s vlastní kuchyní a sociálním zařízením - možnost sportovního vyžití i turistiky.

Ubytování, restaurace: - pension s kapacitou 16 lůžek - každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením - provoz sezónní restaurace s možností pořádání firemních akcí. - letní zahrádka s výhledem na vodu.

Chatky jsou umístěny u hlavní Vranovské pláže, přímo v centru Vranovské přehrady. Od vody jsou vzdáleny cca 300 m. Toto místo je ideální pro strávení jak pobytové rodinné rekreace, tak pro sportovně založené klienty, pro které je zde připraveno mnoho turistických tras do překrásného okolí Vranovské přehrady s návštěvou nedalekého vranovského ...

Ubytování, rekreace. Chatová osada U tobogánu je umístěna v centru Vranovské přehrady. Od pláže je vzdálená cca 20m. Služby: -pobytové rodinné rekreace -sportovní vyžití velký výběr turistických tras do okolí Vranovské přehrady s návštěvou nedalekého Vranovského zámku volejbal, stolní tenis, softtenis -půjčovna loděk, šlapadel, ...

Penzion Podyjí se nachází ve vinařské obci Havraníky na samé hranici Národního parku Podyjí. Kolem penzionu vede cyklostezka spojující Znojmo s jednou z nejstarších viničních tratí v ČR, vinicí Šobes. Obec Havraníky leží přibližně 10 minut autem od města Znojma nebo Freeportu Hatě, 5 minut na hranici s Rakouskem a do vinařské obce Šatov. Náš ...

Cestovní agentura, služby: -zájezdy - pobytové, poznávací, lázeňské, tuzemské, eurovíkendy, lyžařské, exotika, sportovní -plavby lodí -last minute.

Penzion v blízkosti Znojma, který poskytuje ubytování pro rodiny s dětmi, cestující se zvířaty, cyklisty, turisty a další. Kapacita je 26 lůžek v osmi pokojích. Možnost pořádání svateb a oslav.

Průvodce v českém, polském a anglickém jazyce ve Znojmě, v Jihomoravském regionu a také na území celé ČR. Zajištění a organizace programu, výletů, ubytování, přepravu, vstupy, stravování.

Průvodcovská činnost Lektorské činnosti - pořádání odborných kurzů.

Cestovní kancelář - prodej zájezdů - pobyty u moře - plavby lodí - zájezdy LAST MINUTE, FIRST MINUTE.

-Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Zprostředkování obchodu a služeb Kosmetické služby