Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Bowling - bowlingové centrum s kapacitou 40 osob, bowlingové dráhy. Pořádání turnajů pro děti i dospělé. Zajištění oslav, večírků včetně rautů.

Klidná dovolená na jihu Moravy, ubytování s kapacitou 17 lůžek ve 3 apartmánech. WiFi, koupelna, WC, vybavená kuchyň, ložnice, terasa s posezením. Zajištění degustace ve vinném sklípku.

Cestovní agentura, cestovní kancelář. Zprostředkování, prodej zájezdy, zájezdů. Nabídka zájezdů od německých a rakouských CK. Vyhledání dovolené na míru. Zájezdy od všech cestovních kanceláří v ČR. Prodej zájezdů Neckermann ČR. Eneska Reality. Realitní kancelář.

Penzion U Hrnčíře. Ubytování, pension. Kapacita: -dvoulůžkové pokoje s pohodlnými přistýlkami se sociálním zařízením, ledničkou, wifi připojení a trezor. Hrnčířská dílna. -výroba, prodej, distribuce dekorativní kameninová keramika.

Ubytování, Penzion U Zejdů, Hostim okres Znojmo Náš rodinný penzion se nachází na rozhraní Jihomoravského kraje a kraje Vysočina v obci Hostim nedaleko města Moravské Budějovice. V našem penzionu U Zejdů je možnost pořádání rodinných oslav, firemních akcí, svateb, sportovních soustředění.

K rozhodnutí vybudovat KRÁSNÝ SKLEP nás vedla především láska ke Znojmu a k celé jižní Moravě a touha poznat a předávat to, proč ji lidé mají rádi. A vlastně jsme nakonec poznali jen několik jednoduchých věcí, na jejichž základě KRÁSNÝ SKLEP stojí: Víme, že se na Znojemsku rodí i vína, která se vyrovnají světovým špičkám. Víme, že služby mohou ...

Penzion Alma poskytuje: -apartmány -venkovní posezení -kuchyně.

Náš Penzion MORAVA naleznete v centru města Znojma, jehož oblast je velmi vhodná pro relaxační cyklistiku, cykloturistiku i vinařskou cykloturistiku. Penzion Morava nabízí celoroční ubytování za nízkou cenu, ve vkusně zařízených pokojích s kapacitou 82 lůžek. Součástí penzionu je i stylová restaurace pro ubytované klienty. Hostům je k dispozici ...

Vinetum s.r.o. provozuje Vinný sklep U hafana: - ubytování - kapacita 9 osob - vinný sklep - degustace červeného i bílého vína - působí jako vinárna s výrobou selských vín

Rodinný penzion v prostředí Národního parku Podyjí. Ubytovat se můžete v 3 apartmánech s vlastní koupelnou a WC: K dispozici jde i dvoulůžkové pokoje s WC a koupelnou na chodbě. Ubytování možné celoročně, součástí je i velká společenská místnost pro 20 osob.

Vinařství. Vínný sklep. Degustace vína. Prodej, ochutnávka, odborný výklad k vínu, víno: -Sylvánské zelené, Veltlínské zelené -Ryzlink vlašský, Ryzlink rýnský -Savignon, Rulandské šedé -Svatovavřinecké, Rulandské modré -Modrý portugal a Cabernet moravia. Ubytování: -kapacita 13 osob -čtyři dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky a ...

Penzion, ubytování: -celoroční ubytování -rekreace, dovolená, týdenní pobyty, nocleh, služební cesta -nově otevřený penzion v klidné části Znojma v blízkosti nákupního centra -kapacita 8 pokojů, 14 lůžek -2x jednolůžkový pokoj -6x dvoulůžkový pokoj -na každém pokoji sociální zařízení (sprchový kout, toaleta WC, umyvadlo) -standardní ...

Penzion. Služby: -osmi dvou - tří a čtyřlůžké pokoje -WC a sprchový kout -kapacitu je možné rozšířit o přistýlky -celková kapacita je maximálně 35 osob. Cena za ubytování: -550, - Kč osoba/noc včetně snídaně.

Palác Daun. Ubytování: - 7 apartmánů příslušenství kuchyně, koupelna, obývací prostor (s koženou sedací soupravou, TV, satelitem a wifi), ložnice. Fitnes centrum. Služby: -posilování -osobní trenér Krabičková dieta. Rozvoz jídla.

Nabízíme ubytování v hájence s kapacitou 33 lůžek. K dispozici je plně vybavená kuchyň, denní místnost a bazén. Ideální k pořádání svateb, narozenin, firemních akcí, worshopů i turistických pobytů.

Penzion - ubytování ve Znojmě a okolí, pro firmy a turisty Restaurace

Ubytovna, ubytování v soukromí, penzion: -ubytování -6 pokojů, celková kapacita 15 lůžek -2x třílůžkový pokoj, 4x dvoulůžkový pokoj -cena je 250Kč za osobu Rozděleno na 2 podlaží - přízemí 7 osob, první patro 8 osob. K dispozici: - kuchyně - sociální zařízení a parkovací místo. - WIFI připojení - zahrada, terasa na posezení, na ...

Ubytování v nově zrekonstruovaných pokojích (dva, tří a čtyř lůžkové pokoje). V ceně pobytu je zahrnuta i snídaně. Navštívit můžete i naši vinárnu, kde si pochutnáte na výborných gastrospecialitách. Možnost zajištění svateb, rodinných oslav, firemních večírků.

Alena Hanzlíková provozuje penzion, restauraci a koňskou farmu s možností vyjížděk a kurzů.

Ubytování, penzion. -kapacita penzionu 35 míst. -12x pokoje, které jsou plně vybaveny - WC, koupelna, TV, internet. Příslušenství: -využití letní bar, zahrádka, venkovní bazén, vnitřní bar s jídelnou -garáž pro kola, bar s jídelnou -parkoviště pro hosty je hlídané. Pořádáme: -oslavy, večírky, narozeninové oslavy, svatby.

Penzion, ubytování Kaplanka -celoroční ubytování -rekreace, dovolená, víkendové pobyty, nocleh -8x dvoulůžkový pokoj -1x třílůžkový pokoj -3x čtyřlůžkový pokoj -pouze některé pokoje mají vlastní sociální zařízení -na každém pokoji teplá a studená voda -možno využívat vybavenou kuchyňku -po dohodě zajištění podávání snídaní -společenská ...

Ubytování: - pension - venkovní bar u bazénu, zahrada, pergola - možnost snídaně