Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Internetový katalog: -přímé kontakty na ubytovací zařízení Výroba, prodej, e-shop: -fotomagnetky -magnety na ledničku

Služby, ubytování: - penzion Restaurace, pizzerie: tel.: 601 382 311

Ubytování: - apartmán - dvě chatky

Penzion, restaurace. Golfové hřiště. Služby: -výuka golfu

Penzion: -ubytování -kapacita 34 lůžek -možnost ubytování pro školy v přírodě -možnost pořádání oslav, školení -ideální pro rodiny s dětmi

Apartmán, ubytování: -kapacita 5 osob -2 ložnice -společenská místnost s vybavenou kuchyňkou -vlastní sociální zařízení -balkon -úschovna lyží a kol -garážové stání pro 2 vozy -ohniště -gril -zahradní nábytek -dětská houpačka

Penzion, ubytování: -4 dvoulůžkové pokoje -1 čtyřlůžkový apartmán - možnost půjčování kol - výlety - diskotéky - restaurace - turistika Restaurace: - možnost pořádání rauty, svatby, bankety, narozeninové i jiné oslavy, zahradní slavnosti.

Holiday Camp Doksy - Staré Splavy, kemp u Máchova jezera: - ubytování až pro 90 osob v chatkách. Jezero vzdálené cca 300m. Možnost stravování - polopenze. Sociální zařízení společné. Parkování. Rybaření v blízkosti kempu. Možnost sportovního vyžití: - hřiště na volejbal, nohejbal - tenisový kurt - stolní fotbal - ...

Ubytování u Máchova jezera ve Starých splavech. 2-4 lůžkové pokoje s vlastním soc. zařízením. Snídaně v ceně pobytu. K dispozici je hostům společenská místnost s televizí a krbem. Vhodné pro rodiny s dětmi. Ideální pro skupiny přátel, sportovců, rodinné a firemní oslavy.

Ubytování, penzion: - devět dvou a třílůžkových pokojů - vlastní sociální zařízení

Pštrosí farma. Chov pštrosů na maso a vejce. Ubytování v soukromí - rodinný apartmán pro pět osob. Vybavení - kuchyňská linka, WC a sprcha, ložnice se třemi lůžky a palandou. Výroba: - atypické obaly - přířezy z folií. Prodej, servis, opravy: - polské automatické kotle DOMINO firmy Lukáš Mocek se zárukou 5 let - umožňují ...

Penzion - kapacita 22 lůžek s možností přistýlek

Penzion - 6 pokojů s vlastní koupelnou a WC: -1 jednolůžkový bez možnosti přistýlky -3 dvoulůžkové bez možnosti přistýlky -1 dvoulůžkový s možností 2 přistýlek -1 čtyřlůžkový bez možnosti přistýlky. Komfortní ubytování s možností turistiky i cykloturistiky Domácí nekuřácká restaurace s terasou, Wi-Fi.

Služby: - ubytování v rodinném domě v 5. apartmánech - levné ubytování pro řemeslnické firmy od 180 Kč. - kompletně zařízené apartmány s kuchyní.

Rodinná chatová osada. Ubytování ve čtyřlůžkových chatkách s terasou. Stravování polopenze - snídaně a teplé večeře. Půjčovna loděk, špaladel. Plážový volejbal. Dětské hřiště, pískoviště.

Restaurace a kapacitou 50 míst, salonek s kapacitou 25 míst, terasa 32 míst. Teplá jídla, alko i nealko nápoje. Ubytování, penzion - 20 lůžek s koupelnou, WC a televizí na každém pokoji Wifi připojení k internetu.