Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Ubytování v šesti dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením s televizí a Wi-fi. Restaurace se salonkem s možností pořádání oslav a rautů.

Ubytování v penzionu - kapacita 15 lůžek, koupelna, WC na pokoji, TV, internet. Stravování: -restaurace -pohostinství -venkovní posezení -grilované koleno.

Penzion - krátkodobé i dlouhodobé ubytování v centru. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení. Jednolůžkové, dvoulůžkové nebo čtyřlůžkové pokoje. Ubytování v chatkách pro 4 osoby s kuchyňkou a vlastním sociálním zařízením. Kavárna s dětským koutkem. Nekuřácký salonek. Privátní wellness centrum.

Hotel: - kapacita 42 lůžek ve 13 - pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV, lednicí, varnou konvicí - nachází se v centru města. Restaurace. Směnárna.

Ubytování: - hotel s celoročním ubytováním: - 15x dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky - 1 pokoj vybaven bezbariérově. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, LCD TV, minibar a možnost napojení WIFI internetu. Nekuřácká restaurace: - jídla české i světové kuchyně Možnost pořádání obchodních, společenských a rodinných ...

Stravování: - restaurace (kapacita 85 míst) - vinárna - salónek (rytířský) - kapacita 12 osob. Ubytování: - hotel - 18 dvoulůžkových pokojů, 4 apartmány (sociální zařízení, klimatizace, TV, satelit, internet, telefon, minibar) Další služby: - sauna.

Firma nabízí své služby v dopravě od roku 1991. Autodoprava, spedice, vytěžování: - vnitrostátní nákladní doprava - mezinárodní kamionová (kamión) - přeprava zaměřena na přepravu o objemech 100 a 120 cbm, do 24 tun, plná výbava ADR - zajišťování expresních přeprav kusových zásilek (kusové zásilky) CZ, SK, Evropa - užitkové a ...

Hotel. Ubytování. Stravování: - irská restaurace (IRISH PUB). Catering. Zahradní restaurace: - otevřena v letních měsících - s vyhlídkou na rodný dům Sigmunda Freuda.

Restaurace a penzion - poctivá kuchyně, domácí prostředí, ubytování v podkroví.

Restaurace, penzion a ubytování rodinného typu: - kuřácka, nekuřácka restaurace - denní menu - grilované speciality - pokoje se sociálním vybavením.

Hotel, ubytování: - 36 jednolůžkových pokojů (koupelna+WC) - 28 dvoulůžkových pokojů (koupelna+WC) - 3 apartmá - vybavení pokojů (TV+SAT, telefon s přímou volbou, ve VIP pokoji internet) - kongresový sál (120 - 150 osob). - velký salónek (40 - 50 osob). - malý salónek (20 - 25 osob). Restaurace, stravování: - kapacita 50 míst. - ...

Hotel se nachází v klidném prostředí poblíž města Frenštátu pod Radhoštěm, přesněji ve vesničce Trojanovice. Zhruba 1 km od hotelu se nachází sedačková lanovka, která vás vyveze na známou poutní horu Radhošť se sochou pohanského boha Radegasta, který je největším symbolem chráněné krajinné oblasti Beskyd.

Hotel Jelen : Ubytování: - počet lůžek 39 + 5 přistýlek - pokoje s vlastním soc. zařízením: - 1 jednolůžkový, 12 dvoulůžkových, 1 dvoulůžkové apartmá - pokoje se společným soc. zařízením: - 1 dvoulůžkový - 2 třílůžkové - 1 čtyřlůžkový. Stravování: - restaurace (kapacita 80 míst) - salónek (kapacita 12 míst) - ...

Ubytování v penzionu. 1x jednolůžkový pokoj, 2x dvoulůžkový pokoj, 1x apartmá. Pokoje jsou vybaveny televizí, koupelnou (vana), WC, trezor, sat. TV, lednička.

Ubytovna - ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích. Sociální zařízení společné na chodbě.

Rodinný stylový eco hotel s privátním wellness a saunou pod horou Radhošť v Beskydech. Sportovní areál: -3 antukové tenisové kurty s umělým osvětlením, tenisové turnaje -stolní tenis -kulečník. Stylová restaurace: -stravování -krytá letní terasa -altán s krbem - sál pro 70 osob

Pronájem, doprava, montáž i demontáž lešení: - trubkové - rámové SGB. Levné ubytování ve Štramberku - v soukromí: - 10 míst k ubytování - soukromé apartmá - wifi připojení.

Autokemp, autocamp: Ubytování: -15 chatek, chatky (z toho dvě chaty pro vozíčkáře) -místo pro návštěvníky se stany a přívěsy. Vybavenost objektu: -vybavenost chatky-4 lůžka, WC, sprchový kout, kuchyňka s vybavením -ohniště -dětské hřiště. Areál se nachází v těsné blízkosti nového Aquaparku Frenštát.

Ubytování - 1 třílůžkový poko - samostatný vchod - vhodné pro rodiny s dětmi - zahrada s posezením a venkovním krbem - vlastní vaření

Penzion - 1 třílůžkový a 1 čtyřlůžkový pokoj - vybavená kuchyně - vlastní sociální zařízení - fitness koutek - uložení kol - parkování u penzionu

Stravování: -restaurace. Ubytování: -penzion. Služby: -pořádání rodinných oslav, svateb, seminářů, školení.