Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Hotel Praděd a Ubytovna Praděd; poskytuju ubytování: - hotel s celoročním ubytováním - 33 lůžek, 7 přistýlek, pokoje mají vlastní sociální zařízení: - 6x dvoulůžkový pokoj - 1x třílůžkový pokoj - 4x dvoupokojový apartmán se 3 lůžky - 1x čtyřlůkový pokoj - 1x luxusní dvoulůžkové apartmá s možnosti přistýlky - turistická ...

Horský hotel Červenohorské sedlo poskytuje ubytování v Jeseníkách (Jeseníky): - horský hotel - kapacita 175 lůžek+50 přistýlek.

Realitní služby. Realitní činnost. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitostí, nemovitosti: - vypracování veškerých kupních smluv - právní zastoupení a poradenství pro klienty. Stavební firma. Stavební práce. Úpravy terénu. Výstavba, realizace: - novostavby - rodinné domy na klíč. Rekonstrukce: - rodinné domy - ...

Ubytování v soukromí. Mandlování a praní prádla.

Penzion: - ubytování. Restaurace. Půjčovna horských kol, stolní tenis. Jízdy na koních: - tel.: 603878347.

Apartmá Penzion Relax nabízí ubytování v soukromí.

Hotel, ubytování: -bezbariérový přístup a výtah pro vozíčkáře -parkoviště -pokoje vybaveny ledničkou, samostatně sociální zařízení -kapacita 57 míst. Rehabilitační zařízení: -sauna -masáž -dětské hřiště -terasa s grilem -wi-fi.

Penzion Slatina: - penzion s celoročním ubytováním pro rodiny, turisty, školy i účastníky firemních akcí - celková kapacita ubytování 76 osob - 90 osob - pokoje jsou dvou, tří a čtyřlůžkové.

Rekreační chata JESA s celoročním ubytováním: - nadstandartní vybavení - kapacita 11 lůžek - sauna Součástí areálu je dětské hřiště s houpačkami a pískovištěm, venkovní bazén, ruské kuželky, stolní fotbálek, elektronické šipky, ohniště.

Iva Senciová poskytuje ubytování v penzionu: - vlastní kapacita penzionu je 8 lůžek.

Penzion U Cimbury je penzion s celoročním ubytováním: - 2x dvoulůžkový pokoj - 2x třílůžkový pokoj.

Ubytování Lipanka: - 7 pokojů, 28 lůžek - bezbariérový výtah, toaleta a sprcha - ohniště, venkovní posezení - školení, kurzy, vzdělávací pobyty - 1x apartmán - herna, pískoviště pro děti.

Penzion u Horáků poskytuje ubytování v okolí horského města Jesenk.

Rekreační středisko: - kapacita 23 lůžek - pokoje 3x 4lůžkový, 2x 3lůžkový a 1x 5lůžkový - sociální zařízení společné. Pokoje jsou vybaveny kuchyňskou linkou, vařičem a lednicí.

Zdeněk Havlina -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Ubytovací služby Hostinská činnost

Penzion a Restaurace Na Kovárně poskytuje ubytování v penzionu.

Penzion Rejvíz poskytuje ubytování - 100 lůžek včetně sociálního zařízení. K dispozici restaurace.

Chata Horská je umístěna v obci Petříkov a nabízí celoroční ubytování pro 5 až 6 osob. Chata je vybavena sprchovým koutem, toaletou, lednicí, mikrovlnnou troubou a také televizorem. Rovněž lze využít venkovního ohniště s posezením. Ubytování, pronájem: - horská chata - kapacita 5 - 6 osob - celoroční ubytování - kompletně vybaveno - ...

Penzion - kapacita 23 lůžek - parkoviště - letní zahrádka - pergola s posezením - gril - venkovní krb - dětské hřiště - volejbalové a nohejbalové hřiště - stolní tenis - ruské kuželky - udírna Myslivecká a valašská restaurace - kapacita 56 míst - možnost pořádání rodinných oslav, ...