Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Služby: - ubytování v podkroví rodinného domu

Luxusní restaurace v centru Olomouce, tradiční moravská jídla, profesionální obsluha. Pokoje: -kapacita 52 míst -zahrádka 38 míst. Vinárna: -kapacita 80 míst z toho 14 v modrém salonku (vhodné pro uzavřenou společnost). Moravská a mezinárodní kuchyně.

Jiří Šmoldas umožňuje ubytování v apártmanech i dlouhodobě, k dispozici restaurace

-Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost

-Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -překladatelství-tlumočnictví (vyjma soudního tlumočnictví)

Rodinný penzion Bellis nabízí ubytování přímo v historickém jádru města Olomouce. Ubytování v 10 komfortně zařízených pokojích. Ve všech pokojích je hostům k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, televize, varná konvice a koupelna. Přímo v objektu penzionu je kavárna.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Fotografické služby

Turistická ubytovna - kapacita 36 lůžek - celoroční ubytování - 2 čtyřlůžkové, 3 třílůžkové, 1 pětilůžkový a 1 čtrnáctilůžkový pokoj - jídelna pro 35 osob - společenská místnost pro 3 osoby - vybavená kuchyně - na každém patře je sociální zařízení

Ubytování: - pokoje i apartmány - vybavená kuchyně - vhodné pro turisty a větší skupiny - možnost úschovy kol a lyží - v areálu volejbalové hřiště.

Ubytovna: -12/3, 24/2, 12/1 -na patře společné sociální zařízení, kuchyňka, lednička -klubovna s BTV -zvířata na pokoji bez příplatku.

Ubytování: -hotel -kategorie * -pokoje: 100 lůžek 10/1 570, -Kč 30/2 770, -Kč 10/3 1000, -Kč -pokoje vybavené sociálním zařízením, telefon, radio, TV, bezbariérový přístup -zvířata povolena -kadeřnictví, holičství -parkoviště v placené parkovací zóně.

Ubytování: - vhodné k pořádání seminářů, porad, slavnostních akcí a sportovních soustředění - celková kapacita cca 45 osob.

Hotel Aldo s.r.o. poskytuje ubytování: - pokoje 4 jednolůžkové, 7 dvoulůžkové s možností přistýlky - na pokojích vlastní sociální zařízení a připojení k internetu - restaurace pro 55 osob - 2 bowlingové dráhy.

Provoz: - automatická mycí linka pro osobní automobily - box pro ruční mytí - mytí nákladních automobilů - čerpací stanice. Ubytování: - motel, parkování, wifi, TV, lednice, vlastní sociální zařízení.

Výroba, distribuce: -hotová teplá jídla vhodná pro závodní stravování a do jídelen. Pronájem reprezentačního sálu. Ubytování pro dělnické profese. Ustájení koní.

Hotel Flora ***/**** -165 pokojů rozdělených do 5 typů - velký multifunkční prostor s kapacitou až pro 400 osob. - krytý bazén a nabízí Balneo - wellness pobyty pro jednotlivce i kolektivy.

Penzion Myslivna zajišťuje ubytování: - 8 dvoulůžkových pokojů - vlastní koupelna, sociální zařízení, TV, připojení k internetu. Myslivecká restaurace: - domácí kuchyně a zvěřinové speciality - letní zahrádka, grilování.

Hotel U Dómu nabízí ubytování: - pension *** - pokoje: 18 lůžek - 6 apartmá-1/4, 3/3, 1/2 - hotel nemá restauraci, možnost snídaní - hlídané parkoviště v uzavřeném dvoře.