Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Hospůdka a ubytování na chalupě - kapacita 8 lůžek ve 2 apartmánech s vlastním sociálním zařízením - možnost přistýlky - vybavená kuchyň s lednicí - možnost připojení k internetu - venkovní posezení - bazén - stolní tenis - dětský fotbálek - trampolína - posezení s grilem - půjčovna a servis ...

Ubytování: -penzion. Restaurace: -kapacita 60 míst. Taneční sál: -kapacita cca 200 osob.

Penzion a Restaurace U Chmelů: - restaurace - kapacita 30 míst - pivnice - zahradní restaurace Tennis club: - 4 antukové tenisové dvorce Rozvoz do domu: - pizza.

Společnost ATC Žralok Plumlov, spol. s.r.o. poskytuje ubytování v autokempu: - chaty - stany a karavany s možností připojení na elektřinu - společné sprchy, kuchyňka a WC.

Hostinec a Penzion Na Splávku: - penzion - teplá i studená kuchyně - v létě zahrádka.

Kovovýroba, bazar: -silniční vláčky, pouťové a vodní atrakce, kolotoče, maringotky, autodromy. Stavební zámečnictví na zakázku: -konstrukce, střechy, opláštění, vrata, dveře, schody, mříže, zábradlí, markýzy, ploty, rampy atd. Lakovna (mokrá): - kov, plast, dřevo, barevné kovy a jiný materiál. Ubytovna: - Zdětín u Prostějova ...

Penzion a restaurace Luto - restaurace - kavárna Ubytování: - penzion - dvoulůžkové pokoje se samostatným vchodem a sociálním zařízením, TV - cena 650, -Kč/pokoj.

Penzion Na výsluní poskytuje ubytování s kapacitou - 14 osob.

Josef Piňos provozuje penzion Piňos: - ubytování do 200Kč noc/os. - pokoje 1/3, 2/2, 1/4, 1 apartmán - k dispozici kuchyňka - letní bazén a posezení.

Turistická ubytovna Ošíkov - 2 velké a 2 malé pokoje-kapacita 20 míst - každý pokoj má vlastní koupelnu a sociální zařízení - možnost grilování - malý bazén pro děti - v blízkosti lyžařský svah s vlekem, bežkařské trasy, cyklistické a turistické trasy.

Bělecký Mlýn*** -penzion. -ubytování. -restaurace. -ZOO koutek.

Penzion a restaurace Na Figleně poskytuje: - kapacita ubytování 22 lůžek - možnost privátního ubytování (3 osoby) -apartmán. Možnost stravování.

Hotel ROMŽE poskytuje ubytování: -hotel -kapacita 24 lůžek-10 pokojů -cena 200, -Kč lůžko/noc. Restaurace: -kapacita 55 osob -salonek pro 12 osob -letní zahrádka.

Oprava: - obráběcí stroje, frézky. Ubytování: - ubytovna.

Penzion U Bílého koně - v létě 49 míst, v zimě o 12 méně - wifi připojení - dětské hřiště - parkoviště - restaurace

Ubytování u parku umožňuje pronájem komfortních pokojů, apartmánů a bytů v Prostějově: - krátkodobý i dlouhodobý pronájem apartmánů, komfortně zařízených pokojů a bytů s kompletním moderním vybavením.

Penzion u Paroháče: - 7dvoulůžkových pokojů - 4 třílůžkové pokoje - parkování v areálu penzionu, uzavřené parkování - kuchyně - wi-fi připojení - satelit - vířivka, sauna.

Penzion ve mlýně poskytuje ubytování: - penzion (20 osob) - apartmány dvoulůžkové, čtyřlůžkové - salonek, rodinné oslavy - posezení, terasa - školení, soustředění - wifi - možnost snídaně i celodenní stravy - vířivka - sportovní vyžití - možnost koupání - parkování zdarma v areálu - půjčovna nebo úschovna kol - grilování, ...

Společnost TRANSPET s.r.o. u¨zajiš'tuje mezinárodní dopravu a spedici. Dále také: - expresní přeprava zásilek do/ze zemí EU Vozový park: - pick-up, dodávka FRIGO/ADR - vozidla skříňová a plachtová do 24 tun. Ubytování, apartmá: - apartmá 3-4 lůžkové s celoročním ubytováním.

Pension Happy poskytuje ubytování: - nově zařízené pokoje - sál ke konání společenkých akcí - klubovna - rekreace - restaurace

Penzion U Kláštera poskytuje ubytování v penzionu: - čtyřlůžkové apartmány s kuchyní, koupelnou, sociálním zařízením a balkonem jsou kompletně vybaveny - ceny již od 250, -Kč osoba/noc.

Rekreační středisko Baldovec poskytuje ubytování v kempu, v celoročně obývatelných chatách. Služby: -restaurace -solná jeskyně -whirlpool, parní kabina -lanové centrum -multifunkční hřiště

Hotel Tennis Club poskytuje ubytovací služby, restauraci, kongresový sál, cateringové služby. Sportovní a relaxační centrum: - 4 kryté tenisové kurty - 21 venkovních tenisových kurtů - 3 squashové kurty - bazén, sauna, solárium - fitness centrum - billiard, badminton.