Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Výroba - vchodové a interiérové dveře - vestavné skříně - kuchyně - obložení schodů a palubkové obložení - ložnice - zahradní nábytek Řemesla, služby - truhlářské práce Chata Lenka umožňuje: - celoroční ubytování - kapacita 18-20 lůžek - gril - pískoviště - hřiště Ostružná č.7, 78825 Ostrožná

Chata Mája poskytuje: - ubytování kapacita 6 - 8 osob - koupelna s WC a sprchovým koutem - vybavená kuchyň - krbová kamna - pergola s posezením a krbem - pískoviště - parkování ve dvoře

Horská chata Ztracenka nabízí ubytování v okrese Sobotín.

HOTEL SPORT *** poskytuje ubytování: - hotel *** - kapacita 50 lůžek - restaurace - salonky 20 a 80 osob - letní zahrádka - pivnice.

Dvůr Emílie poskytuje ubytování v soukromí v apartmánu pro dvě až šest osob. K dispozici pro hosty máme kuchyň, venkovní gril wi-fi připojení k internetu.

Penzion U Soptíka poskytuje celoroční ubytování vhodné pro rekreaci a turistiku. Pokoje: - 3 pokoje (2 dvoulůžkové, 1 čtyřlůžkový) v podkroví -sociální zařízení společné, lednice s mražákem, el .dvojvařič, rychlovarná konvice a mikrovlná trouba. Wifi připojení. .

Martina Janušová nabízí ubytování v penzionu s celoročním ubytováním. Složení pokojů - celkem 10 osob: -apartmány - 1x dvoulůžkový, 1x třílůžkový, 1x čtyřlůžkový Pokoje s vlastní kuchyňkou a sociálním zařízením.

Hotel na Trojce poskytuje ubytování uprostřed přírody: - 20 pokojů (3 třílůžkové, 7 čtyřlůžkových, 2 Apartmány) - ubytujeme: sportovní kluby, školy a školky v přírodě, školení a eventy

Pohostinství a penzion Kocanda nabízí ubytování s celkovou kapacitou 45osob: Celková kapacita 45 lůžek. 2x1-lůžkový pokoj 2x2-lůžkový (1 manželská postel) 2x2-lůžkový (2 postele) 2x3-lůžkový (1manželská postel + 1 postel) 6x4-lůžkový (1manželská postel + 2 postele) 1x5-lůžkový (1 manželská postel + 3 postele)

Chata pod Klínem na Ramzové v okrese Šumperk nabízí celoroční ubytování. V blízkosti je lyžařský areál.

Penzion H & P poskytuje ubytování: -penzion -celková kapacita 26 lůžek + 16 přistýlek -možnost snídaně případně polopenze -pes povolen -venkovní zahrádka-možnost grilování -pro děti pískoviště, skluzavka, houpačka.

JONAS PARK Ostružná nabízí komplex v oblasti Jeseníků. - skiareál - Horská chata Jonáška - Chata U velryby - Apartmány Vila Jana - Penzion Jeřabina - Apartmány Zámeček. Cestovní agentura: - ubytování v apartmánech - Itálie - Gargano - Vieste.

Penzion a restaurace U Coufalů je rodinný penzion, který nabízí: - 2 dvoulůžkové, 3 dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky - apartmány - 2 dvoulůžkové apartmány s možností přistýlky - na pokojích koupelna se sprchovým koutem, WC, TV+SAT, telefon, net - celková kapacita je 14 lůžek + 5 přistýlek. - tel.:736227226. Restaurace: - ...

Václav Merta poskytuje ubytování v soukromí: -kapacita 10 osob -tři pokoje 2/3, 1/4 -každý pokoj má vlastní sociální zařízení -společná kuchyňka. Ranch: -výuka jízdy na koni -turistické vyjížďky -chov strakatých huculských koní.

Cestovní agentura CHATAŘ s. r. o. je agentura, která poskytuje pronájem: - chaty a chalupy - sruby - dřevěnice. Ubytování, pronájem chat po celé ČR.

V Relax centru a penzionu Andělka najdete ten správný odpočinek i romantiku. Vždy se snažíme udržovat pohodlí a spokojenost aby jste se u nás cítili jako doma. - ubytování *** - kapacita 22 osob - apartmány včetně kuchyňky - možnost snídaně - 7 moderních útulných apartmánů - tv, wifi, koupelna s vanou, chladnička - společná kuchyň pro ...

Penzion Charlie zajišťuje ubytování: - penzion dle standartu EU - na pokojích sociální zařízení se sprchovým koutem, barevný televizor, satelit, minibarem a lednička, vířivá vana - parkování v uzavřeném prostoru - možnost bohaté snidaně - 9 pokojů - 4 apartmány - venkovní bazén

Penzion U Jirsáka *** nabízí ubytování: - penzion *** - kapacita 28 lůžek - restaurace - vinárna - salónek pro 50 osob - wellness centrum.

Restaurace a penzion U Kláry se nachází v městečku Bludov v okrese Šumperk. - ubytování má kapacitu 12 lůžek - nově zrekonstruovaná restaurace

Penzion pod Paprskem nabízí ubytování - celoročně, horské prostředí, přímo u lyžařského vleku. Kapacita 10 osob ve 2 čtyřlůžkových a 1 dvoulůžkovém pokoji. Na každém pokoji televize a WIFI připojení k internetu. Vybavená kuchyňka. V penzionu nekuřácký bar s občerstvením. K dispozici 2 lyžařské vleky 700m a 1000m. V blízkosti restaurace i rychlé ...

Penzion U rybníka s.r.o. je penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: - dvoulůžkové až čtyřlůžkové se sociálním zařízením - čtyřlůžkové apartmány se soc.zařízením a kuchyňkou - kulečníky, šipky, stolní tenis, volejbal, trampolína, venku 2 krby - vnitřní fotbálek, venkovní prolézačka, hrad pro děti.

Penzion Na Hájovně poskytuje ubytování: - kapacita 29 lůžek rozdělených do 7 pokojů a apartmánů - každý pokoj má samostatné sociální zařízení, sprchový kout, lednice - 2 společenské místnosti - lyžařský vlek - terasa 70 osob.

Penzion Oáza poskytuje ubytování, penzion má: - 23 pokojů - možnost přistýlky - restauraci - letní terasu - parkoviště - wifi - vlastní lyžařské středisko

Penzion Pekařov nabízí ubytování: - kapacita 41 lůžek - na všech pokojích umyvadlo - sprchy a WC společné na chodbě - kuchyně s jídelnou v přízemí - klubovna - úschovna lyží a kol - sauna, bazén - wifi.

Hotel Pod sedlem poskytuje ubytování: - kapacita 30 lůžek s umyvadly - WC a sprchy v rekonstruovaných koupelnách jsou na poschodí - parkoviště na uzavřeném dvoře - restaurace - vinárna - autocamping.