Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Hotel Kratochvíl: -ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích s vlastní sprchou a wc -restaurace s českou kuchyní.

Rodinná farma, ubytování: -celoroční provoz -vlastní vaření -možnost jízdy na koni v Jezdeckém sportovním klubu Kosova Hora.

Služby: -cestovní kancelář. Nabízíme letecké zájezdy do celého světa, lyžařské zájezdy i autobusové. Pobytové i poznávací. Dále prodej samostatných letenek a mnoho dalšího.

Cestovní agentura. Dovolená v zahraničí i ČR. Pronájem chat a chalup. Prodej letenek. Nabízíme zájezdy do celého světa od předních českých i zahraničních cestovních kanceláří a touroperátorů, zájezdy pobytové, letní, zimní, lyžařské, poznávací zájezdy krátkodobé i delší, letecké eurovíkendy, zájezdy se speciálními tématy (cyklistika, rybolov, ...

Zednictví Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, ...

Hotel: -ubytování v hotelu s kapacitou 25 osob -možnost využití hotelové restaurace.

Úprava - požární stříkačkypřestavby obsah motoru 1900 - 2000Kcm Dovolená na moři s potápěním + instruktor Ubytování v soukromí - kapacita 12 lůžek - apartmány, 2x bytová jednotka - pračka Česká potápěčská škola - šnorchlování ponor na zkoušku - volné potápění I, II, III - potápění ...

Hostinská činnost Ubytovací služby Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Hotel: -ubytování s kapacitou 40 lůžek -restaurace.

Autoškola: -výcvikové vozidlo Škoda Fábia. Autorizovaný prodejce CK: -Chorvatsko.

Sídlo firmy: -Písek, Žižkova 244. Cestovní kancelář. Specialista na Chorvatsko a Itálii: -doprava autobusová, letecká, vlastní -zájezdy zahraniční pobytové poznávací speciální pro kolektivy jazykové kurzy v zahraničí kongresová turistika se cvičením aerobiku -zájezdy tuzemské -slevy pro děti.

Ubytování: -hotel 150 míst -apartmány v hotelu jsou vybaveny televizí a minibarem, vlastním sociálním zařízením a koupelnou -restaurace SPORTHOTEL TRHOVKY -restaurace LAS VEGAS -SPORTBAR VINÁRNA -BAR U BAZÉNU -bungalovy -autokemp 150 míst -hotel má vlastní sportoviště -6 tenisových kurtů -2 kurty pro plážový volejbal s ...

Pronájem a ubytování v rekreační chalupě.

Provádíme montáže sádrokartonových systémů, minerálních kazetových podhledů, půdní vestavby, příčky, předstěny, zateplení interiéru, včetně materiálu a dopravy. Držitel certifikátu RIGIPS, KNAUF, OWA. Nabízím ubytování v penzionu, apartmány.

Cestovní kancelář. Zájezdy: -tuzemské pobyty -poznávací zájezdy -pobyty u moře -vlastní doprava, letecky.

Služby: -cestovní kancelář -autobusová doprava. Pobočka: -Lety 6, 39804

Vybavení: -kapacita 32 lůžek -pokoje TV, telefon, vlastní sociální zařízení -Snack Bar, denně diskotéka, herna -v areálu posilovna, tělocvična, sauna, masáže krytá a otevřená ledová plocha -vhodné pro soustředění sportovců.

Ubytování: -M. Šimků vedoucí ubytoven tel.318492236. Ubytovny: -Příbram 7, č.484, 485 tel.318628436 ubytovna Příbram 7, č.88 Horník tel.318630966. Stravování, jídla jsou vydávána na jídelnách při kuchyních na: -DAS (bývalé garáže UD**, křižovatka u Kauflandu) tel.318624785, možnost pořádání svateb Možnost stravování ...

Hotel: -ubytování v 16-ti pohodlných pokojích -stylová restaurace, vinárna -možnost posezení na vnitřní terase.