Chaty a chalupy po celé České republice s možností ubytování. Zvolit si můžete luxusní chaty s wellness, horské chalupy, chaty s bazénem, levné chaty nebo chalupy vhodné na oslavu Silvestra. Využít lze možnost krátkodobého pronájmu nebo koupi objektu.

Apartmány U Zlaté rybky
Apartmány U Zlaté rybky se nachází v obci Staňkov v překrásné přírodě Jižních Čech. V apartmánech najdete vše potřebné pro příjemné a pohodlné ubytování. Naleznete zde plně vybavenou kuchyň, obývací kout a koupelnu. Využít také můžete posezení na zahradě u ohniště s možností grilování a děti určitě ocení trampolínu či prolézačky.
Apartmány U Zlaté rybky
Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Hledáte klidné místo pro rekreaci? Potom nám dovolte představit Chatu U Popelků, která se nachází v obci Jiříkovice na Českomoravské Vysočině. Ubytování je vhodné zejména pro rodiny a skupinky přátel. Svou polohou je chalupa vhodná pro milovníky jak zimních tak i letních aktivit. Neváhejte a přijeďte nás navštívit. Budeme se na vás těšit.
Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Turnovská chata - ubytování - restaurace Chata Petrolejka Paseky nad Jizerou 33 512 47 Paseky nad Jizerou

Horská chata - kapacita 26 lůžek - možnost ubytování se psem - parkování u chaty. - pěší turistika, cyklistika, běžky - dětské hřiště, zapůjčení grilu.

Horská chata - ubytování 15 lůžek, možnost 7 přistýlek

Ubytování, služby: - hotel - chata - restaurace - sportovní hala

horská chata: -pokoje 2-8 osob teplá voda na pokojích sociální zařízení na patře -restaurace 70 míst -salonek 20 míst V létě zahrádka, gril, venkovní bazén. Pro ubytované hosty a hosty restaurace parkování zdarma.

Chata - ubytování pro 2 - 4 osoby - koupelna se sprchou a WC - vybavená kuchyň s lednicí a konvicí - TV, SAT - terasa, gril, zahrada - parkoviště

Ubytování: - apartmán - dvě chatky

Chata - kapacita 28 lůžek

Těžba dřeva Parkové úpravy zahrad a pozemků Vinárna, vinný sklípek Chata - ubytování

Ubytování. Rekreační chata.

Ubytování, chata: -lyžařská škola B+B

Horská chata Balada patří k ubytovacím zařízením v rekreačním středisku Jizerských hor v blízkosti sjezdových, běžeckých, cyklistických a turistických tratí Bedřichova. Ubytovací zařízení leží mezi městy Liberec a Jablonec nad Nisou, která skýtají další vyžití.

Horská chata HUBERT. Ubytování. Penzion. Restaurace. Stylové prostředí.

Rodinná chatová osada. Ubytování ve čtyřlůžkových chatkách s terasou. Stravování polopenze - snídaně a teplé večeře. Půjčovna loděk, špaladel. Plážový volejbal. Dětské hřiště, pískoviště.