Chaty a chalupy po celé České republice s možností ubytování. Zvolit si můžete luxusní chaty s wellness, horské chalupy, chaty s bazénem, levné chaty nebo chalupy vhodné na oslavu Silvestra. Využít lze možnost krátkodobého pronájmu nebo koupi objektu.

Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Hledáte klidné místo pro rekreaci? Potom nám dovolte představit Chatu U Popelků, která se nachází v obci Jiříkovice na Českomoravské Vysočině. Ubytování je vhodné zejména pro rodiny a skupinky přátel. Svou polohou je chalupa vhodná pro milovníky jak zimních tak i letních aktivit. Neváhejte a přijeďte nás navštívit. Budeme se na vás těšit.
Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Apartmány U Zlaté rybky
Apartmány U Zlaté rybky se nachází v obci Staňkov v překrásné přírodě Jižních Čech. V apartmánech najdete vše potřebné pro příjemné a pohodlné ubytování. Naleznete zde plně vybavenou kuchyň, obývací kout a koupelnu. Využít také můžete posezení na zahradě u ohniště s možností grilování a děti určitě ocení trampolínu či prolézačky.
Apartmány U Zlaté rybky
Chata Ubytování v mlýně

Rekreační středisko: -84 lůžek -hlavní budova-44 míst, společné WC, koupelna -10 chatek po 4 místech -uzavřený areál -volejbalové hřiště -stolní tenis. Ceny: -viz.web. Možnost ubytování: -školy v přírodě, ozdravné pobyty, školní výlety, sportovní skupiny, rodinné výlety, soustředění, semináře, porady, svatební hostiny a jiné další akce.

Společnost KALA TRANS, s.r.o. nabízí ubytování v chatách v krásném prostředí Beskyd.

Provozujeme turistickou chatu na Vysočině u Nového Města na Moravě. Nabízíme ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích pro rodiny s dětmi, školy v přírodě či firemní akce.

Chalupa - ubytování - sauna - velká zahrada - možnost výletů

Chalupa - 1+1+K - 5 lůžek 2 přistýlky - chalupa vybavena televizorem, satelitem, šipkami a koupelnou - pergola s ohništěm - pískoviště - houpačka - úschovna kol - parkoviště

Rekreační středisko - celoroční ubytování - dvě plně vybavené chaty

přerušeno od 01.04.2014 do 31.12.2019 Autobazar: -vozidla -dovoz automobilů na zakázku -automobily osobní, užitkové všech značek, tuzemské i zahraniční. Motocykly: Opravy, servis a náhradní díly na motocykly. Prodej: použité motorky, nové i použité náhradní díly na motorky. -dovoz.

Všeobecná ambulantní zdravotní péče Rekreační a ostatní krátkodobé ubytování

Ubytování v soukromí: -celoročně

Ranč Vápenka: -zatopený lom stylové občerstvení pořádání oslav opékání masa sportovní vyžití (plavání, stolní tenis, petanque, kulečník, míčové hry, šipky) ubytování, stanování pořádání dětských dnů. Jezdecký klub Nová Ves: -jízdy na koni venkovní jízdárna krytá jízdárna kolbiště překážky ...

Chalupa, ubytování v soukromí - možnost vlastního vaření ve vybavené kuchyni.

Soukromý rybářský revír s rybníkem:. - sportovní rybolov, rybaření. Ubytování: - 1x chata, chatka pro 2 osob - 1x chata pro 4 osob - 7x karavan. Country grill restaurace: - speciality na grilu. Pořádání soukromých akcí, oslav, svateb, rybářských závodů. ZOO koutek.

-výroba a opravy lékařských přístrojů a nástrojů a zdravotnických potřeb -Správa a údržba nemovitostí -ubytovací služby

Rekreační a turistické středisko. Ubytování: - chatová osada s kapacitou 70 - 75 lůžek ve 2 až 5-ti lůžkových pokojích. - pro účastníky hromadných akcí je k dispozici učebna a samostatný salonek pro 38 osob.

Chalupa - kapacita 12 osob - celoroční ubytování - týdenní i víkendové pobyty

Chalupa - 4 stylově zařízené pokoje pro 9 lidí - společenská místnost a krbem - venkovní terasa - pokoje vybavené sociálním zařízením

Nekuřácké ubytování. Kapacita: -pro dvě zpřízněné rodiny -2 samostatné pokoje, každý pokoj dvě lůžka + obývák (rozkládací pohovka pro 2osoby, krbová kamna obložené dřevem), společné sociální zařízení. Příslušenství: -kuchyňka včetně zařízení, klimatizace, podlahové topení, masážní sprchový kout -garáž + stání před domem, vinný sklípek ...