Chaty a chalupy po celé České republice s možností ubytování. Zvolit si můžete luxusní chaty s wellness, horské chalupy, chaty s bazénem, levné chaty nebo chalupy vhodné na oslavu Silvestra. Využít lze možnost krátkodobého pronájmu nebo koupi objektu.

Apartmány U Zlaté rybky
Apartmány U Zlaté rybky se nachází v obci Staňkov v překrásné přírodě Jižních Čech. V apartmánech najdete vše potřebné pro příjemné a pohodlné ubytování. Naleznete zde plně vybavenou kuchyň, obývací kout a koupelnu. Využít také můžete posezení na zahradě u ohniště s možností grilování a děti určitě ocení trampolínu či prolézačky.
Apartmány U Zlaté rybky
Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Hledáte klidné místo pro rekreaci? Potom nám dovolte představit Chatu U Popelků, která se nachází v obci Jiříkovice na Českomoravské Vysočině. Ubytování je vhodné zejména pro rodiny a skupinky přátel. Svou polohou je chalupa vhodná pro milovníky jak zimních tak i letních aktivit. Neváhejte a přijeďte nás navštívit. Budeme se na vás těšit.
Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Naše valašské chalupy a penziony se nachází v malebné krajině CHKO Beskydy, kde si přijdou na své návštěvníci jak v letních, tak v zimních měsících. V zimě je možné sportovní vyžití ve SKI areálu SYNOT - Kyčerka, který se nachází v těsné blízkosti většiny našich chalup. Mimo tuto sezónu láká lokalita sítí cyklostezek a turistických tras, stejně ...

Ubytování: - 2, 3, 4 a 6 lůžkové pokoje turistického typu se sociálním zařízením na patrech a celodenní stravování v restauraci.

Ubytování: - chata, penzion (pension) - kapacita 32 lůžek - sociální zařízení na pokojích. Služby: - sauna - posilovna - půjčovna horských kol - hřiště na volejbal - stolní tenis - biliar, šipky. Restaurace. Bar. Posezení u krbu. Pořádání svatebních hostin a jiných oslav. Vhodné pro hromadné pobyty a školní akce.

Horská chata - kapacita 65 lůžek - 14 pokojů - tělocvična - jídelna - kulturní místnost s galerií a TV - parkování - WIFI

Camp Služby, vyžití: -ubytování - restaurace - stravování - obchody - sportovní areál - vyhřívaný bazén, koupaliště - diskotéky.

Rekreační chata - kapacita 10 osob - zahrada - ohniště - altány - dětské hřiště

CHALUPA NA SKLEPĚ - kapacita 4 - 6 lůžek - sociální zařízení se sprchovým koutem - ohniště - venkovní posezení - prádelna - klouzačka, houpačka a pískoviště Rodinný penzion NA KOPEČKU - kapacita 16 lůžek - parkoviště - úschovna kol a lyží - ohniště - venkovní posezení - prádelna ...

-Ubytování v soukromí -Inženýrská činnost Projektová činnost ve výstavbě