Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

RESTAURACE A HOTEL ALBIS Ubytování - hotel - restaurace: - 47 pokojů - 1 apartmán. Služby hotelu a pensionu: - směnárna - telefonní a faxové služby - informační servis - praní a žehlení prádla - úschovna lyží a kol - hotelový trezor - zapůjčení společenských her - prodej suvenýrů - zprostředkování dalších služeb (masáž, ...

-hotel se nachází v samém centru města Náchoda a nabízí ubytování ve dvanácti pokojích s třiceti lůžky. -stravování v hotelové restauraci. -jak město tak i blízké okolí umožňuje klidný odpočinek o dovolené, nebo po obchodních jednáních.

Ubytování a restaurace: - hotel s restaurací a salónkem - vhodné pro pořádání různých školení, svateb, jubilejních oslav a firemních večírků - v letních měsících příjemné posezení v zahradní resturaci - nekuřácké prostředí.

Hotel. Ubytování. Hotel Omnia je čtyřhvězdičkový hotel v Janských Lázních - kousek od kabinkové lanové dráhy na Černou Horu, s jednou z nejdelších sjezdovek v České republice.

Horský Hotel Adresa: Černá Hora 145, 542 25, Janské Lázně

Hotel, ubytování - celkem 56 lůžek - 24 dvoulůžkových pokojů - 4 luxusní apartmány Všechny pokoje jsou nadstandardně vybavené a zařízené špičkovými italskými designéry. Každý pokoj má WC sprchový kout, televizi se satelitním příjmem a minibar.Samozřejmostí je připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi, které je zdarma. - wellness ...

Nově zrekonstruovaný luxusní hotel v centru města Jičín. Ubytování v hotelu na Husově třídě vedle Masarykova divadla je věcí prestiže pro všechny, kteří si chtějí z Jičína odvést nezapomenutelné zážitky.

Hotel, ubytování, stravování: - 11 nadstandardních pokojů - sociální zařízení, televize, připojení k internetu - nekuřácká restaurace - zahradní restaurace - salónek, bar.

Hotel, ubytování, stravování: -pokoje - sprcha/WC, televize se satelitním příjmem -restaurace s krbem -salonek -parkoviště zdarma přímo u hotelu -biliard, stolní fotbal, stolní společenské hry -internetová kavárna -půjčovna horských kol -lyžařská škola (dětský vlek přímo u objektu) s kvalifikovanými instruktory ...

Hotel, ubytování, stravování: -pokoje s vlastním sociálním zařízením -restaurace -venkovní terasa s občerstvením -půjčovna lyží a bot -kryté parkoviště.

Hotel, ubytování stravování: -pokoje - sprchový kout, WC a televizor -restaurace -vinárna s barem a krbem -sauna -solárium -fitness centrum -půjčovna lyží.

Hotel ****, ubytování, stravování: -pokoje s koupelnou a toaletou TV - SAT, telefon s přímou linkou, minibarem -restaurace -koktejlový bar - DESPERADOS -letní terasa -bowling - 4 dráhy -biliard -relaxační centrum: whirpool, sauna, masáže, solárium -kadeřnický salon -kongresové služby.

HOTEL VACEK "POD VĚŽÍ" -situován do historické části metropole Východních Čech -blízký dosah sportovních areálů a kulturních zařízení. Ubytování: -10 dvoulůžkových pokojů -1 dvoulůžkový pokoj pro imobilní hosty -2 jednolůžkové pokoje -6 apartmánů a 1 střešní apartmán -vybavení pokoje minibar, barevný televizor ...

Hotel, penzion, pension, ubytovna. Hotel je umístěný v klidném prostředí Hradce Králové. Je vzdálen pouhých 5 minut chůze od Hlavního nádraží. ČD-BUS, MHD* přímo v místě. 1km od Karlovy university Luxusní ubytování: -jednolůžkové dvoulůžkové a třílůžkové pokoje, možnost přistýlky dle potřeby -vybavení pokojů: samostatné WC, ...

Hotel, ubytování, stravování: -pokoje - koupelna se sprchou a WC, připojení k internetu -restaurace -bar -bar s diskotékou -kulečník, šipky, stolní tenis -venkovní bazén.

Hotel - ubytování, stravování: -konferenční sál pro 500 osob -zajištění kongresů, konferencí na klíč -catering & Party service V hotelu se nacházejí 3 restaurace, noční klub, café bar, wellness centrum. Pořádání plesů, firemních večírků a společenských akcí. Kompletní servis.

Hotel, ubytování: - 24 pokojů, 75 lůžek, - restaurace, - dětská herna, - wellness, - kongresová místnost.

Hotel, ubytování, stravování: -pokoje - sociální zařízení, satelitní TV, trezor, minibar, přípojka na nternet -restaurace.

Ubytování, hotel: - kapacita 27 lůžek - restaurace, venkovní restaurace Součástí hotelu je také turistická ubytovna, která nabízí ubytování v 7 dvoulůžkových pokojích.